Įkraunama...
Įkraunama...

Rodo Sala. 4 tema

QUOTE(Karklas @ 2012 03 05, 18:34)
Mes šitą ėmėm, kad vaikams būtų ką veikt  smile.gif
Blue Bay Deluxe Complex Rhodes Waterpark 5*

ahaaa, ir mes sita ziurinejam ir metomes tarp jo ir Nautica blue biggrin.gif kokia kaina jo gavosi jums?
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2012 03 05, 17:47)
ahaaa, ir mes sita ziurinejam ir metomes tarp jo ir Nautica blue biggrin.gif  kokia kaina jo gavosi jums?

2 suaugę, 2 vaikai , 7 naktys - 496 svarai
Mes tai šitą dėl vandens parko rinkomės, nes vaikų toks amžius, kad jiems keliaut neįdomu, prie baseino gulėti irgi.Tai kai yra kalneliai, gali siausti ir nezyzia, kad nėra ką veikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2012 03 05, 19:04)
2 suaugę, 2 vaikai , 7 naktys - 496 svarai
Mes tai šitą dėl vandens parko rinkomės, nes vaikų toks amžius, kad jiems keliaut neįdomu, prie baseino gulėti irgi.Tai kai yra kalneliai, gali siausti ir nezyzia, kad nėra ką veikt  biggrin.gif

gerule kaina sakyciau. per kur emet?
na, mes su vaikais susitariam, kad yra ju dienos ir musu, kai keliaujam visi drauge.
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2012 03 05, 18:34)
Mes šitą ėmėm, kad vaikams būtų ką veikt  smile.gif
Blue Bay Deluxe Complex Rhodes Waterpark 5*

mes irgi šitą ėmėm, dėl tos pačios priežasties, nors ir nežadam visą savaitę viešbutyje tupėt biggrin.gif. Bet atsiliepimai labai jau įvairūs g.gif , Kada važiuojat? Mes gegužės 1.
Atsakyti
QUOTE(trixy @ 2012 03 05, 18:44)
mes irgi šitą ėmėm, dėl tos pačios priežasties, nors ir nežadam visą savaitę viešbutyje tupėt biggrin.gif.  Bet atsiliepimai labai jau įvairūs  g.gif , Kada važiuojat? Mes gegužės 1.

Mes gegužės 29 d smile.gif .Atsiliepimai tikrai visokie . Bet kiek pastebėjau, tai visada visur yra nepatenkintų žmonių.Mes irgi viešbutyje nežadam pastoviai būti, bet bent tom dienom ,kai niekur nekeliausim, vaikams bus ką veikt. Aš tik dėl lėktuvų triukšmo bijau.Viešbutis labai arti oro uosto g.gif .Tai Jūs grįžę galėsit papasakot mirksiukas.gif
Atsakyti
Karklas ,per ką pirkote viešbutį ?
nes kaina thumbup.gif ir dar -mokėjote svarais ? , ar mokėjimams tiko ne svarinė kortelę ?..., na man dabar tai aktualu ,pastebiu , kad geresnės kainos uk puslapiuose , bet ten mokėjimas svarais doh.gif , tai vat kaip tai vyksta , kai nėra su svarais kortelės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2012 03 05, 20:05)
nes kaina  thumbup.gif    ir dar -mokėjote svarais ? , ar mokėjimams tiko ne svarinė kortelę ?..., na man dabar tai aktualu ,pastebiu , kad geresnės kainos uk puslapiuose , bet ten mokėjimas svarais  doh.gif , tai vat kaip tai vyksta , kai nėra su svarais kortelės  biggrin.gif

taigi konvertuoja tada litus. tik idomu koks kursas gaunasi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2012 03 05, 19:53)
Bet  kiek pastebėjau, tai visada visur yra nepatenkintų žmonių.

drinks_cheers.gif

svarbiausia, kad kambariai būtų tvarkingi ir maistas valgomas.
Pažiūrėsim kaip ten su tais lėktuvais, gal neriaumos labai garsiai biggrin.gif . Mes kadangi skrendam sezono pradžioj, tai manau nebus dar jų tiek daug.
Atsakyti
Laba diena,

Šianmdien ieškojau info apie Rodo akvariumą ir niekur neradau kainos. Gal kas žinot?....
Mes su vyru pernai buvom per Jonines dviese. Šiemet skrendam su vaikais per Velykų atostogas. Tai domiuosi, kas dirbs ir kokios kainos.
Gal kas buvot akvariume ir žinot kainas. Gal atsiliepimų. Nes skaičiaus skaičiaus senesnias temas, neradau. Kantrybės ir laiko pritrūko toliau ieškot smile.gif
Būčiau dėkinga už info.
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2012 03 05, 19:05)
nes kaina  thumbup.gif    ir dar -mokėjote svarais ? , ar mokėjimams tiko ne svarinė kortelę ?..., na man dabar tai aktualu ,pastebiu , kad geresnės kainos uk puslapiuose , bet ten mokėjimas svarais  doh.gif , tai vat kaip tai vyksta , kai nėra su svarais kortelės  biggrin.gif

Aš pirkau per directline
Mokėjau kreditine, paprasta.Dabar negaliu pažiūrėt koks kursas, jei ką, vakare galėsiu parašyt. Nepamenu , koks kursas buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2012 03 05, 20:43)
Aš pirkau per directline
Mokėjau kreditine, paprasta.Dabar negaliu pažiūrėt koks kursas, jei ką, vakare galėsiu parašyt. Nepamenu , koks kursas buvo  smile.gif

aga, jei nesunku - parasyk. idomu 4u.gif
Atsakyti
Sakykit kas uzsakinejot viesbucius per kiek laiko ateina patvirtinimas uzsakymo? Uzsakiau per agentura BPC travel, pasake atsius i el. pasta , bet kazkaip jau savaite nieko negaunu. Ar jau pradet ieskot ir panikuot ar graikai atsipute ir neskuba? Vaziuoti planuoju tik liepa.
Atsakyti