Įkraunama...
Įkraunama...

Jurbarkiukai

QUOTE(Niktė @ 2012 08 03, 22:14)
mes buvom visi. tai mano mergina 2 metų ir vaikinai 4 ir 8 metų liko sužavėti.  ax.gif  Plojo visą laiką, pana tai tik šaukė žiūrėk mama  biggrin.gif Man gal ir tr9ko vietomis kažko, bet vaikai tai sakė esu pati geriausia mama  biggrin.gif

Patarimas bilieto eiti anksčiau., nes eilutė susidaro tikrai nemaža. Aš šiandien laukiau nuo 16 val iki atidarė kasą  ax.gif jau man nusipirkus eilutė buvo praktiškai iki sankryžos kur nuo maximos reikia link garažiukų sukti  4u.gif

Su tigriuku nuotrauka 10 lt. bet turi turėti savo fotiką. mes už tą sumą 3 nuotraukas pasidarėm  biggrin.gif gerti savo įsidėjom nes ten gana karšta ir kainos pas jų kandžiojasi  4u.gif

Ačiū už informaciją 4u.gif
Mes irgi su vaikučiais buvom thumbup.gif mano net mergytei 1 metukų ir 3 mėn. patiko, žiūrėjo susikaupus wub.gif, o vaikinas 4 m. tai labiausiai laukė liūtų, arkliukų ir kupranugario biggrin.gif, bet ir jam labai patiko 4u.gif
O kainelės tai jau tikrai didelės doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulute30: 04 rugpjūčio 2012 - 17:49
Jurbarko krašto samariečių bendrija praneša:

Vaikų dienos centre įkurta vaikų priežiūros grupė "Saulutė" nuo rugsėjo 3 dienos priims vaikus priežiūrai.

Darbo laikas 7.30-17.30 kiekvieną dieną.

Mokestis: diena 12 Lt.

Šioje grupėje vaikai bus priimami ir trumpalaikei priežiūrai.
Atsakyti
Labukas 4u.gif Gal kam reikia rožinio supamo arkliuko?Mano panelei jis jau nereikalingas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauru @ 2012 05 28, 16:04)
Sveikos.
Rasau i jurbarkieciu skyreli, nes reikia Jusu pagalbos. Gyvename Vilniuje. Vyras kiles is Jurbarko, tad jo gimtadienius griztame svesti pas jo tevus. Labai noreciau rasti zmogu, kuris moketu groti saksofonu ir bent pora dainu sugrotu ta diena jam. Nesivaizduoju ar apskritai imanoma Jurbarke tai rasti... Nes kiek ieskau- nerandu per interneta. Is kito miesto prasyti, kad atvaziuotu- brangiai gaunasi.
ACIU.

Žinau, kad informacija bus laaaabai pasenus, bet gal dar kam pravers - kai dariau prieš porą metų parodos atidarymą kulturnamy, tai man kaip tika pasiūlė saksofonistą. Laaaaaabai ir labai fainiai buvo. Bet kas jis, iš kur ir kaip - nežinau. Tik gana jaunas buvo. Tai gali būti, kad gal jau ir studijuoja. Aš ieškočiau per kulturnamį ar per Lapę. Jis gi pučiamūjų orkestrui vadovauja (tame pačiame kulturnamy)
Papildyta:
O kaip sekasi grybaut? Ar daug prisirinkot ir prisikonservavot?
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Gal kas turit atliekamų užsukamų stiklainiukų 0,5l arba disesniu? Prasidėjo koncervavimai, o stiklainių nebeturiu blush2.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Kitą rudenį savo vyruką pradėsiu leisti į mokyklą. Galvoju apie II vidurinę. Bėda ta, kad pati mokiausi I, o II vidurinėje jokių mokytojų, ypač pradinukų nežinau. Gal jūs galėtumėte patarti, pas kokią mokytoją geriau užrašyti? g.gif
Atsakyti
sveikos mamytes norejau paklausti gal kuri kasdien vazinejat Jurbarkas-Kaunas ryte,ir atgal Kaunas-Jurbarkas,arba Jurbarkas-Taurage?
Atsakyti
Kazkaip nebeaktyvios Jurbarko mamytes 4u.gif
Atsakyti
Kur dingusios mamytes?
Atsakyti
QUOTE(Indriux19 @ 2013 09 02, 16:06)
Kur dingusios mamytes?

bye1.gif as vietoj ax.gif
Atsakyti
Labas ax.gif
Gal kas nors žinot ką nors iš jurbarkiečių kas norėtų apsiimti prižiūrėti vaikus ax.gif Manieji eina į daržiuką, bet apsirgus susiduriam su bėda. Šiandien su vyru dalinamės vaikais, kiekvienas po vieną vedamės į darbą. doh.gif Artėjant žiemai bijau kad ligos neišvengiamos, o su nedarbingumais ne išeitis, niekas mūsų darbe nelaikys unsure.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif tema tokia tyli tyli verysad.gif

as su skelbimais ax.gif parduodu maitinimo kedute, pataliukus berniukui mazam i lovyte, kombinzoniuka, vonele. jei kas susidomes, i az
dovanu turiu vaikstukus,

yra galimybe atvezti i jurbarka, todel siulau mirksiukas.gif
Atsakyti