QUOTE(Niktė @ 2012 08 03, 22:14)
mes buvom visi. tai mano mergina 2 metų ir vaikinai 4 ir 8 metų liko sužavėti. Plojo visą laiką, pana tai tik šaukė žiūrėk mama Man gal ir tr9ko vietomis kažko, bet vaikai tai sakė esu pati geriausia mama
Patarimas bilieto eiti anksčiau., nes eilutė susidaro tikrai nemaža. Aš šiandien laukiau nuo 16 val iki atidarė kasą jau man nusipirkus eilutė buvo praktiškai iki sankryžos kur nuo maximos reikia link garažiukų sukti
Su tigriuku nuotrauka 10 lt. bet turi turėti savo fotiką. mes už tą sumą 3 nuotraukas pasidarėm gerti savo įsidėjom nes ten gana karšta ir kainos pas jų kandžiojasi
Patarimas bilieto eiti anksčiau., nes eilutė susidaro tikrai nemaža. Aš šiandien laukiau nuo 16 val iki atidarė kasą jau man nusipirkus eilutė buvo praktiškai iki sankryžos kur nuo maximos reikia link garažiukų sukti
Su tigriuku nuotrauka 10 lt. bet turi turėti savo fotiką. mes už tą sumą 3 nuotraukas pasidarėm gerti savo įsidėjom nes ten gana karšta ir kainos pas jų kandžiojasi
Ačiū už informaciją
Mes irgi su vaikučiais buvom mano net mergytei 1 metukų ir 3 mėn. patiko, žiūrėjo susikaupus , o vaikinas 4 m. tai labiausiai laukė liūtų, arkliukų ir kupranugario , bet ir jam labai patiko
O kainelės tai jau tikrai didelės