Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 12

Sveikos, gal galetumet pasakyti, kuom skiriasi teint beige nuo teint dore, susidariau ispudi perskaiciu, kad teint beige i geltonuma o dore i rusvuma ar taip? 4u.gif
Ai ir geriau is sios kolekcijos rinktis, ar de nuit? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaulynaSon: 12 balandžio 2012 - 18:26
QUOTE(SaulynaSon @ 2012 04 12, 19:25)
Sveikos, gal galetumet pasakyti, kuom skiriasi teint beige nuo teint dore, susidariau ispudi perskaiciu, kad teint beige i geltonuma o dore i rusvuma ar taip? 4u.gif

As tai manau, kad Teint dore tamsesnioms, arba norincioms daugiau spalvos, o beige sviesesnioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 04 12, 18:33)
As tai manau, kad Teint dore tamsesnioms, arba norincioms daugiau spalvos, o beige sviesesnioms  4u.gif

Aciukas 4u.gif Ir dar klausimelis, ar jos abidvi vienodai savje turi blizguciu, ar kazkuri daugiau turi? Gal kuri abi yra turejusi ir galetu pasakyti? ax.gif
Atsakyti

Skiriasi suteikiamu efektu, pagal tai ir reikėtų rinktis meteoritus. Spalvos jie nesuteikia, na nebent esate visiška baltaodė.
Perles de nuit buvo limituotoj žiemos kolekcijoj, vargiai juos kur berasite.

Čia paaiškinta kokį efektą suteikia kiekvienos rūšies meteoritai.
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2012 04 13, 03:14)
Skiriasi suteikiamu efektu, pagal tai ir reikėtų rinktis meteoritus. Spalvos jie nesuteikia, na nebent esate visiška baltaodė.
Perles de nuit buvo limituotoj žiemos kolekcijoj, vargiai juos kur berasite.

Čia paaiškinta kokį efektą suteikia kiekvienos rūšies meteoritai.

Na as juos kauno akropolio kristianoje maciau, va situs : ar cia ne perles de nuit?
user posted image
is viso ten yra 4 pavyzdziai, 3 yra tai tie rose,beige ir dore, o tas kitas yra net su dangteliu padetas, tai man atrodo kad cia tas smile.gif
Atsakyti

turiu teint beige ir esu nelabai patenkinta jų atspalviu, kurį jie visgi turi šiokį tokį doh.gif taigi teint beige duoda rausvumo, kuris man, gelsvaveidei visiškai netinka, taip kad ketinu pereiti prie teint dore smile.gif
Atsakyti
Grožis, teks ieškot pirkt wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2012 04 13, 10:39)
Grožis, teks ieškot pirkt  wub.gif
user posted image

pritariu smile.gif kažin jie atsiras kristianoje?
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 04 13, 10:00)
pritariu  smile.gif  kažin jie atsiras kristianoje?

Kažkaip įtariu, kad ne, nors gal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaulynaSon @ 2012 04 13, 09:08)
Na as juos kauno akropolio kristianoje maciau, va situs : ar cia ne perles de nuit?
user posted image
is viso ten yra 4 pavyzdziai, 3 yra tai tie rose,beige ir dore, o tas kitas yra net su dangteliu padetas, tai man atrodo kad cia tas smile.gif

Taip, čia perles de nuit, bet turbūt matėt tik testerį, nes pardavime jų jau senokai nėra

Papildyta:
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 04 13, 11:00)
pritariu  smile.gif  kažin jie atsiras kristianoje?

Kiek žinau, nebus jų pas mus
Atsakyti
As va dar pasiziurejau tai testeris tikrai perles de nuit padeta smile.gif)) O ar yra pardavime tai nezinau, neklausiau nes konsultante tokia kai prilipo tai doh.gif norejau tik lekti is ten , nes ir vejus snekejo beleka ir puole dazyt, o as ramiai sau galvojau apsiziuresiu, pasirinksiu, as taip megstu, o kai tik izengiau - radarus ijunge ir prilipo- tai nepavyko lotuliukas.gif ax.gif Na bet kita karta, paklausiu ir informuosiu cia 4u.gif ax.gif
Beje man jie labai blizgantys pasirode.. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 04 13, 09:34)
turiu teint beige ir esu nelabai patenkinta jų atspalviu, kurį jie visgi turi šiokį tokį  doh.gif  taigi teint beige duoda rausvumo, kuris man, gelsvaveidei visiškai netinka, taip kad ketinu pereiti prie teint dore  smile.gif

Dekuj 4u.gif Labai naudinga info, nes as irgi gelsvaveide ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 01 21, 19:07)
youtubej as irgi nesu radusi kad normaliai matytusi, ten daugiau sneka nei rodo  biggrin.gif

http://www.temptalia...photos-swatches

cia matosi  4u.gif
paieskoj iveskit guerlain meteorites ir daugiau ismes swatchu

Reikės pabandyt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(shemsa @ 2012 04 03, 12:46)
gal jkas daugiau atsiliepimu turit apie NUT meteoritus 4u.gif

Esu juos naudojus biggrin.gif tokia sodri spalvyte wub.gif
Papildyta:
QUOTE(myglle @ 2012 04 03, 18:07)
pas mane ta pati problema  biggrin.gif

Aš irjų paskirties neįkandu blink.gif