Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 12

Vakar nusipirkau meteoritus Teint Dore,kaip man jie kvepia wub.gif ,nekantrauju juos išbandyti smile.gif ,bet kažin kodėl ne visi rutuliukai vienodi,ta prasme skiriasi dydžiai jų?
Atsakyti
o ar kas nors naudojat meteoritus, kurios turite poru? nes as turiu poru ir labai bijau, kad isryskins jas tas svytejimas.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 03 28, 00:07)
o ar kas nors naudojat meteoritus, kurios turite poru? nes as turiu poru ir labai bijau, kad isryskins jas tas svytejimas..  unsure.gif

Labuka, aš turiu išsiplėtusias poras, tačiau sėkmingai naudoju meteoritus ir neįsivaizduoju be jų savo makijažo. Tai galiu drąsiai teigti, kad jie jų nepadidina, o dar ir visualiai paslepia mirksiukas.gif
Bandžius esu jų rūšių tikrai daug, visus klasikinius, seno ir naujo leidimo ir limituotus ir su visais man tas pats, tik gražus sveikas švytėjimas mirksiukas.gif bet ne blizgėjimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2012 03 28, 18:00)
Labuka, aš turiu išsiplėtusias poras, tačiau sėkmingai naudoju meteoritus ir neįsivaizduoju be jų savo makijažo. Tai galiu drąsiai teigti, kad jie jų nepadidina, o dar ir visualiai paslepia mirksiukas.gif
Bandžius esu jų rūšių tikrai daug, visus klasikinius, seno ir naujo leidimo ir limituotus  ir su visais man tas pats, tik gražus sveikas švytėjimas mirksiukas.gif bet ne blizgėjimas biggrin.gif

g.gif vat ne is pirmos jau girdziu, kad paslepia, tai gal tikrai tiesa.. biggrin.gif nors logiskai mastant turetu but kitaip, nes kiek turejau sausu shimeriu, visus pardaviau del sios priezasties.. Dior amber diamond, BB ir kt tik isryskindavo poras doh.gif beja, lyg tai skaiciau, kad jus turit tuos pacius meteoritus, kuriu ir as noriu.. Teint Dore bigsmile.gif ar vis dar labai jie patinka? bigsmile.gif kokie labiausia patinka is meteoritu?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 03 28, 19:28)
g.gif vat ne is pirmos jau girdziu, kad paslepia, tai gal tikrai tiesa..  biggrin.gif nors logiskai mastant turetu but kitaip, nes kiek turejau sausu shimeriu, visus pardaviau del sios priezasties.. Dior amber diamond, BB ir kt tik isryskindavo poras  doh.gif beja, lyg tai skaiciau, kad jus turit tuos pacius meteoritus, kuriu ir as noriu.. Teint Dore  bigsmile.gif ar vis dar labai jie patinka? bigsmile.gif kokie labiausia patinka is meteoritu?

dabar Taint Dore esu pardavusi ax.gif pasilikau Perles de nuit rolleyes.gif labai jais džiaugiuosi thumbup.gif dar turiu pasilikus ir perles imperiales, tai tuos mažiau dabar užkabinu g.gif o šeip tai ilgą laiką tai man labai patiko klasikiniai Mythic, ar dabar 01 numeriukas Teint Rose (šie patiko kaip ir seno taip ir naujo leidimo) ax.gif , po to Teint Dore labai fainučiai (seno leidimo man buvo šio atspalvio kiek prastesni turėjo pavienų blizgučių g.gif ir tokį kiek gelsvą atspalvį), gal kiek mažiau patiko 02 Teint Beige numeriukas, kalbu apie naują leidimą, bet juos bandžiau tik Kristutėje, tai gali būti kad panaudojus ilgiau pakeisiu savo nuomonę (seno leidimo man jie visai buvo schmoll.gif per daug raudonumo doh.gif ) limituoti drugeliai buvo smagūs, didelis kiekis ir gražus efektas thumbup.gif bet kadangi vis norėjau naujus išbandyti tai šiuos ir perleidau ir įsigyjau naujus, nu vienu žodžiu... biggrin.gif
biggrin.gif apskritai esu Guerlain firmos gerbėja lotuliukas.gif
Atsakyti
Skaitineju jau ne viena meteoritu tema, vistiek iki galo neikertu tongue.gif noreciau isbandyt mythic, ir kiek suprantu is keliu ankstesniu mamyciu pastebejimu, presuoti meteoritai maziau blizga, tiesiog naturaliau svyti ir pagyvina veiduka. Taciaukaip atrodo tie presuoti? Ar cia tokie (http://eu.strawberrynet.com/makeup/guerlain/meteorites-voyage-exceptional-pressed/105012/ )?? Kodel ju tokia nereali kaina?
Nes kaip rase viena mamyte, tokie presuoti kaip http://eu.strawberry...-powder/122824/
Yra paprasta kompaktine pudra, ir visai nesvyti veidas su ja..apsvieskit mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lopez @ 2012 03 28, 23:26)

Čia abeji yra presuoti, tik, kaip matot, vieni yra mozaikiniai į kuriuos įeina daug spalvų, o kiti - paprasti, kaip komp. pudra, tik su švytėjimu. Žinoma daug vertesni yra tie mozaikiniai, nes jie turi daug spalvų kurios susimaišiusios ir pamaskuoja, palygina spalvą + duoda švytėjimo.

Presuoti meteoritai, konkrečiai- jūsų išsirinkti Voyage Exceptional yra daug brangesni, nes kiek suprantu čia limituoto leidimo.. ir dar mokate nemažai už pakuotę, t.y. - dėžutę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 29 kovo 2012 - 20:03
Aciu smile.gif tu brangiuju man kaina gerookai per didele, o moket uz dezute man gryna nesamone. Teks imti rutuliukus matyt ax.gif
Atsakyti
Sveikos, pasidalinsiu ir savo patirtimi.. smile.gif

Naudoju tik kompaktinius meteoritus, esu turejus ir rutuliukus, bet kazkaip labai jau daug laiko uztrunka kol paimu sepeteliu pudros, o ir numesti juos nuo stalelio teko ne karta .. isbyrejo viskas..
Kompaktiniai man super, kaip per paprasta pudra perbraukiu lengvai sepeteliu ir viskas, ir dar isimetus patogu nesiotis kai reikia.

Dabar turiu siuos
http://arabicen.stra.../105012/#DETAIL
http://arabicen.stra.../104876/#DETAIL

Naudoju pakaitom, siaip esu tikra sviesiaode, idegu tik minimaliai, tada, kai bunu visai balta, naudoju mylimus Mythic'us wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maryam: 31 kovo 2012 - 16:01
Koki sepetuka geriausiai naudoti Guerlain meteoritams smile.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(kodas111 @ 2012 04 01, 22:29)
Koki sepetuka geriausiai naudoti Guerlain meteoritams smile.gif aciu

As asmeniskai naudoju TBS face&body, bet siaip manau dauguma kompakt. pudros sepeteliu tinka smile.gif
Atsakyti
Gal kam bus aktualu ir įdomu, 2012 metų pavasario Guerlain meteoritai - Emilio Pucci

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _sala_: 02 balandžio 2012 - 15:29