Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 12

QUOTE(Prancuzyte @ 2012 02 11, 17:16)
Skaiciau ir forumus rusu ziurejau..
Noriu kad veidui skaistumo ir gyvybingumo priduotu.. g.gif

Nebezinau jau tiksliu atitikmenu, tai nerasysiu pavadinimu, kad nesuklaidinciau, bet is senuju buvo 'mythic' ir 'beige chic', tai jie ar dabar gaminami atitikmenys jums manau tiktu - uzteks svytejimo kasdienai, o atspalvi ir parduotuvej galima paziuret, su kuriuo paciai graziai, kuris labiau maotis, patinka ir tt. Limituoti jau blizgus buna ir visam veidui nelabai tinkami.
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2012 01 29, 12:50)
Gal galit patarti koki sepeteli naudoti tepant meteoritus?  4u.gif

Aš naudoju Erdesos, skirtą egipto žemei, už 17 lt. Man tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratemaz @ 2012 02 17, 21:25)
Aš naudoju Erdesos, skirtą egipto žemei, už 17 lt. Man tinka  biggrin.gif

dekui, as ir pabandziau, tai man irgi patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diena.naktis @ 2012 02 01, 20:14)
Mythic. Aš šviesiaodė ir tamsiai rudų plaukų. : )

Žiemą ir mano šie mėgstamiausi 4u.gif
Atsakyti
Iskilo man toks klausimas - pamastymas - matau vis isparduotuvej dar kur pasivaidena seno leidimo meteoritai ir vis prisimenu kaip teko man vasara pora metu pasenusi guerlain bronzanta parsisiut internetu tai spuogais bere veida, nors is pradziu galvojau nuo kremo bet pakeitus bronzanta issisprende (guerlaina ismest gaila buvo tai galvoju iskirptei sunadosiu tai ka tu ir ten tas pat teko sveist lauk doh.gif )ar nebijoma naudot pasenusiu meteoritu..na suprantu naujieji atsirado 2010 tai vadinas gali pasitaikyt 2009 tada dar nieko bet jei kokiu 2007 doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 03 07, 21:43)
..na suprantu naujieji atsirado 2010 tai vadinas gali pasitaikyt 2009 tada dar nieko bet jei kokiu 2007 doh.gif  doh.gif

turiu 2005 metu limituotus, ir nieko, neberia...
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 03 07, 23:43)
Iskilo man toks klausimas - pamastymas - matau vis isparduotuvej dar kur pasivaidena seno leidimo meteoritai ir vis prisimenu kaip teko man vasara pora metu pasenusi guerlain bronzanta parsisiut internetu tai spuogais bere veida, nors is pradziu galvojau nuo kremo bet pakeitus bronzanta issisprende (guerlaina ismest gaila buvo tai galvoju iskirptei sunadosiu tai ka tu ir ten tas pat teko sveist lauk doh.gif )ar nebijoma naudot pasenusiu meteoritu..na suprantu naujieji atsirado 2010 tai vadinas gali pasitaikyt 2009 tada dar nieko bet jei kokiu 2007 doh.gif  doh.gif

cia metyt priklauso nuo odos jautrumo, aisku negerai pasenes produktas pati todel daznai vengdavau irgi isigyti meteoritu retesnes rusies verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2012 03 08, 18:50)
turiu 2005 metu limituotus, ir nieko, neberia...

Papildyta:
QUOTE(kaunas2010 @ 2012 03 09, 06:00)
cia metyt priklauso nuo odos jautrumo, aisku negerai pasenes produktas pati todel daznai vengdavau irgi isigyti meteoritu retesnes rusies verysad.gif

aha matyt tikrai nuo odos jautrumo, gerai pas ka ji ne jautriai reaguoja..anksciau galvojau kad mano oda nejautri o dabar vis pastebiu reakcija i tam tikrus produktus ar net i bendra organizmo bukle unsure.gif senstu lotuliukas.gif teko visas senienas sveist lauk smile.gif vat as irgi delto vengiu net ne limituotu o pvz beige chic man grazus rutuliukai nu bet baisu pirkt jei oda sureaguos ne taip.. unsure.gif
Atsakyti
ar man tik taip atrodo, ar iš esmės skirtingų atspalvių meteoritai suteikia maždaug tokį patį vaizdą? doh.gif nes turėjau teint rose, dabar įsigijau teint beige, na ir tiesą sakant nelabai matau skirtumo.. abu tokie pat šviesūs.dabar galvoju, gal reikėjo imti teint dore, gal bent kažkiek rusvumo priduotų, bet gal ir tie bus beveik tokio paties šviesumo kaip ir pirmi du? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 03 21, 22:14)
ar man tik taip atrodo, ar iš esmės skirtingų atspalvių meteoritai suteikia maždaug tokį patį vaizdą?  doh.gif  nes turėjau teint rose, dabar įsigijau teint beige, na ir tiesą sakant nelabai matau skirtumo.. abu tokie pat šviesūs.dabar galvoju, gal reikėjo imti teint dore, gal bent kažkiek rusvumo priduotų, bet gal ir tie bus beveik tokio paties šviesumo kaip ir pirmi du?  blink.gif

as turiu nut , tai priduoda ciut spalvytes, net galiu vietoj skaistalu naudot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 03 21, 22:25)
as turiu nut , tai priduoda ciut spalvytes, net galiu vietoj skaistalu naudot  4u.gif

na as turejau omeny, ne limituotus, o iprastus meteoritus smile.gif
Atsakyti
kas siuntetes meteoritus gal galite nurodyti is kur mirksiukas.gif uzsimaniau ir as ju smile.gif
Atsakyti