Susigunšžiau ir aš - taigi, gavau ir aš savo pirmuosius Guerlain meteoritus. Lyginant su mano anksčiau turėtais "fuflo" - skirtumas didžiulis. Dabartiniai Guerlain suteikia švytėjimo, kažkokį drėgnesnės odos įspūdį, tačiau nežaižaruoja ir nerėžia akies blizgumu. Jaučiuosi pagaliau turinti gražią odą : }
QUOTE(diena.naktis @ 2012 02 01, 19:29)
Susigunšžiau ir aš - taigi, gavau ir aš savo pirmuosius Guerlain meteoritus. Lyginant su mano anksčiau turėtais "fuflo" - skirtumas didžiulis. Dabartiniai Guerlain suteikia švytėjimo, kažkokį drėgnesnės odos įspūdį, tačiau nežaižaruoja ir nerėžia akies blizgumu. Jaučiuosi pagaliau turinti gražią odą : }
Ir as siandien gavau pirmuosius savo meteoritus Kolkas pabandziau labai nedaug, bet efektas matyti.. Man patinka
QUOTE(diena.naktis @ 2012 02 01, 18:29)
kokius pirkot ir kokia jūsų oda, plaukai?
QUOTE(bad_cat @ 2012 02 01, 21:11)
kokius pirkot ir kokia jūsų oda, plaukai?
o prie ko čia plaukų spalva ir meteoritai a
QUOTE(gudre755 @ 2012 02 01, 22:02)
o prie ko čia plaukų spalva ir meteoritai a
Turbut prie to, kad temos neskaito Nu rimtai tie klausimai nuolat kartojasi, niekas atrodo nepaskaito kas tie meteoritai is tikruju yra ir ka duoda. Tik paziuri i gausybe ju rusiu ir isivaizduoja, kad kiekviena spalva ir duoda spalva.
QUOTE(shopingas @ 2012 02 02, 08:55)
Turbut prie to, kad temos neskaito Nu rimtai tie klausimai nuolat kartojasi, niekas atrodo nepaskaito kas tie meteoritai is tikruju yra ir ka duoda. Tik paziuri i gausybe ju rusiu ir isivaizduoja, kad kiekviena spalva ir duoda spalva.
pritariu jums 100proc.jau net kartais net neidomu tema sekti
Mergaites, noriu ir as meteoritus pabandymui pirkti, tik nzn kokius?
GUERLAIN Aqua krempudra naudoju 2 numeriuka.. gal ka patarsit?
Aciu
Aciu
QUOTE(Prancuzyte @ 2012 02 11, 16:14)
Mergaites, noriu ir as meteoritus pabandymui pirkti, tik nzn kokius?
Aciu
Aciu
Pasiskaitinekit tema - meteoritai ne pagal odos atspalvi eina, o pagal efekta, tad pagal norima rezultata ir rinkites
QUOTE(shopingas @ 2012 02 11, 17:06)
Pasiskaitinekit tema - meteoritai ne pagal odos atspalvi eina, o pagal efekta, tad pagal norima rezultata ir rinkites
Skaiciau ir forumus rusu ziurejau..
Noriu kad veidui skaistumo ir gyvybingumo priduotu..
Merginos,noriu patarimo,šiaip esu baltaodė,bet vasarą esu saulės maniakė(su protu,aišku ),o žiemą soliariumuose karts nuo karto pasišildau ,taigi Kristianoj man siūlė Teint Dore,aš kažkaip irgi apie juos galvoju,noriu to gražaus veiduko švytėjimo ,nes tie patys patys šviesiausi,tai sakė,tik šviesiaodėms merginoms
Kažin kurios meteoritus man rinktis?
Ačiukas iš anksto už patarimus
Kažin kurios meteoritus man rinktis?
Ačiukas iš anksto už patarimus
QUOTE(*Min* @ 2012 02 11, 17:20)
[i]Merginos,noriu patarimo,šiaip esu baltaodė,bet vasarą esu saulės maniakė(
Na, jei kaip pati sakot, mėgstat tą dirbtinį įdegį, tuomet ir meteoritai tiks tamsesni.