Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 12

QUOTE(Hiver @ 2015 11 08, 22:30)
Artejanciu Kaledu Guerlain meteoritai:

Labai gražūs, gaila, kad kaina didelė, ir jau daug kur išpirkta .... sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 11 09, 08:35)
Aš visaip girdėjau jį keikiant, tipo, prastas, nėr toks švelnus, kaip galima būtų iš jo tikėtis pagal kainą,

bet jis ir turi būti šiek tiek šiurkštokas, nes turi tinkamai "paimti" produktą iš dėžutės. Manau, švelnūs šepetėliai gerai nepaims blizgančių pudros dalelių g.gif
Atsakyti
gal nelabai i tema, bet daugiau neradau temos apie meteoritus.. blush2.gif
kokie atsiliepimai apie tokia pudra?
http://www.guerlain....evealing-powder
spalvyte 03 medium..

ar suteiks vientisa perlamutrini svytejima veidukui...? g.gif
Atsakyti
Siu metu kalediniai 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2016 12 01, 11:19)
Siu metu kalediniai  4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Gal turit kas atsiliepimu.. ar tinkami visam veidui? Man rodos per daug aukso butu? unsure.gif as turiu ju tuos tradicinius.. nr 01
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 12 02, 13:32)
Gal turit kas atsiliepimu.. ar tinkami visam veidui? Man rodos per daug aukso butu?  unsure.gif as turiu ju tuos tradicinius.. nr 01

ne, neturiu. As irgi galvoju, ar nebus per daug aukso. Galetu parasyti kas nors atsiliepima, kas juos turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2016 12 02, 19:15)
ne, neturiu. As irgi galvoju, ar nebus per daug aukso. Galetu parasyti kas nors atsiliepima, kas juos turi  4u.gif

Tai pilna tų atsiliepimų internete... Rašo, kad nėra labai blizgūs (logiška, juk kolekcijoj yra ir hailaiteris, tiksliau, bronzeris baisiai blizgantis, kam jį naudoti kažin? Rašo, strobingui, bet man lyg ir tamsokas tam reikalui?). Tipo, healthy glow, kaip ir įprastiniai.

https://maddyloves.w...nel-collection/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 03 gruodžio 2016 - 14:56
Ai cia nesuprasi apie tuos Kaledinius meteoritus.. reiktu paciai gyvai apzet nuvaryt.. nes kitur kaip tik raso, kad lb blizgus ir daug pavieniu blizguciu ir t.t
As is tikro is naujo pamilau savo senukus 01 Myth.. kazkaip pradzioj ju efekto nlb maciau, o gal ir sepetukas buvo ne tas.. nu taaaaaaaaip gerai veidas su jais atrodo.. uzsidedu daug skaistalo, daug bronzerio ir tada ju ant virsaus... viska taip gerai sulieja ir prigesina.. kaip nupoliruota oda su jais wub.gif
Atsakyti
O kur rašo, kad labai blizga? Nes man iš vaizdo atrodo, kad labai blizga, bet gal čia foto. Bet nematau, kad kas būtų parašęs, kad ir tikrai labai blizga?
Atsakyti
Meteoritų man normaliausios apžvalgos Wikky3000, nes ji juos kolekcionuoja, o kai daug turi, tai turi su kuo palyginti. Nes kai kokia višta nusiperka pirmus meteoritus ir žiūri kas čia per kiaušiniai biggrin.gif

amberr, ko tu neini gyvai apžiūrėti? Vis tiek geriau kartą pamatyt, nei 10 išgirsti.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 12 08, 12:14)
O kur rašo, kad labai blizga? Nes man iš vaizdo atrodo, kad labai blizga, bet gal čia foto.  Bet nematau, kad kas būtų parašęs, kad ir tikrai labai blizga?

Nu dabar tikrai nepasakysiu kur ir kada maciau biggrin.gif Gi ne vienas psl yra.. cia is vis atsiliepimais kvaila pasikliaut, nes ir ta blizgejima mes suprantam visos skirtingai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2016 12 08, 18:35)
Meteoritų man normaliausios apžvalgos Wikky3000, nes ji juos kolekcionuoja, o kai daug turi, tai turi su kuo palyginti. Nes kai kokia višta nusiperka pirmus meteoritus ir žiūri kas čia per kiaušiniai biggrin.gif
amberr, ko tu neini gyvai apžiūrėti? Vis tiek geriau kartą pamatyt, nei 10 išgirsti.

Sutinku.. Wikky3000 jau tkrai pazengus toj srityje.. bet dabar galvoju... gyre ji juos, bet daugiau lyg kolekcionavimui .. atrodo..
Ai.. toli vaziuot dabar labai.. kai tokie orai tyngiu smile.gif O is namu nlb dabar lendu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 12 08, 19:46)
Nu dabar tikrai nepasakysiu kur ir kada maciau  biggrin.gif Gi ne vienas psl yra.. cia is vis atsiliepimais kvaila pasikliaut, nes ir ta blizgejima mes suprantam visos skirtingai  biggrin.gif

Tas tai tiesa. Pamenu, kaip pirmą kartą išmėginus meteoritus, o tai buvo compact, mėginau įžiūrėti aplamai nors ką nors, ir nieko man nesimatė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 12 09, 01:50)
Tas tai tiesa. Pamenu, kaip pirmą kartą išmėginus meteoritus, o tai buvo compact, mėginau įžiūrėti aplamai nors ką nors, ir nieko man nesimatė biggrin.gif

biggrin.gif daznas atvejis su meteoritais.. man ir su burbuliukais pan buvo... bet dabar.. nu paaaaaaasaka... veidas wub.gif isimylejau as juos is naujo wub.gif negaliu paleist..
Atsakyti