Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 12

QUOTE(liepa_ @ 2015 02 02, 13:29)
Sveiki  4u.gif

labai daug skaiciau temas jusu apie rutulines pudras, bei sepetelius, bet labai mazai radau info, koki sepeteli rinktis meteoritams? Ar reikia apvalaus , puraus, storo ? Aciu  4u.gif

Savo laiku naudojau is The Body Shop, lyg 'face & body' vadinos (toks didesnis buvo). Siaip siulyciau rinktis kiek tvirtesni, ne visai minksta ir puru, nes meteoritai kieti, tai nepaims skystas sepetelis ju.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 02 02, 14:25)
Savo laiku naudojau is The Body Shop, lyg 'face & body' vadinos (toks didesnis buvo). Siaip siulyciau rinktis kiek tvirtesni, ne visai minksta ir puru, nes meteoritai kieti, tai nepaims skystas sepetelis ju.

aciu, bandysiu ieskot smile.gif 4u.gif
Atsakyti
isigijau neplanuota pirkini-meteoritus, pardaveja rekomendavo medium spalvyte, kaip ne sviesia oda turinciai. Siaip sake jie itin megiami,perka labia juos. O as norejau isigyt kazka fiksuojancio, bet tuo paciu ir skaistinancio, kad veidukas gyvas atrodytu. Ar galiu dziaugtis pirkiniu ? g.gif Kazkaip nieko tokio yspudingu nematau,vaikstau prie visokio apsvietimo biggrin.gif Koki sepetuka rekomenduotumet isigyti ?
Atsakyti
QUOTE(Heichera @ 2015 03 18, 22:15)
Koki sepetuka rekomenduotumet isigyti ?

As naudoju Real Techniques, ta vadinama voveres uodega:

user posted image

Pries tai isbandziau keleta kitu bet sis geriausiai "prilipo". smile.gif
Atsakyti
niekas nebeperka rutuliniu pudru,kad temute mirusi smile.gif ?
Uzsisakiau siandien siuos rutuliukus smile.gif ,o gal jau kas isbande ir gali pasidalinti atsiliepimais?

rutuliukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sistina: 04 birželio 2015 - 13:44
Ar Prestige rutulinė pudra verta dėmesio?
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2015 06 04, 13:42)
niekas  nebeperka rutuliniu pudru,kad  temute mirusi smile.gif ?
Uzsisakiau siandien siuos rutuliukus smile.gif ,o gal jau kas isbande ir gali pasidalinti atsiliepimais?

rutuliukai

Kai gausite, parasykite atsiliepima, as irgi i juos zvalgausi
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2015 06 17, 13:11)
Kai gausite, parasykite atsiliepima, as irgi i juos zvalgausi

jau gavau ir naudoju, tik atsiliepimu nemoku rasyti ir aprasyti kaip kitos. Man patinka, kaip ir visi Guerlain meteoritai yra puikus. Turiu beveik visus meteoritus, tad kokybe puiki tik kaip visada truputi pasikoreguoju spalvas, is siu meteoritu isemiau kelis zalius rutuliukus smile.gif buvo per daug man.
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2015 06 20, 13:16)
jau gavau ir naudoju, tik atsiliepimu nemoku rasyti  ir aprasyti  kaip kitos. Man patinka, kaip ir visi Guerlain  meteoritai yra puikus. Turiu beveik visus meteoritus, tad kokybe  puiki tik kaip visada truputi pasikoreguoju spalvas, is siu meteoritu isemiau  kelis zalius  rutuliukus smile.gif buvo per daug man.

Naudojat visam veidui ar tik skruostams?
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2015 06 20, 14:16)
jau gavau ir naudoju, tik atsiliepimu nemoku rasyti  ir aprasyti  kaip kitos.

As jums padesiu smile.gif blush2.gif 4u.gif

1. Koki atspalvi turi meteoritu dulkeles (pvz. perbraukus pirstu nuo dugno)?
sampano, rausvo persiko, plaktos grietineles, kakavos su daug daug pieno, kavos su daug daug pieno... ir t.t.
2. Kokiems is bandytu/turetu meteoritu ju atspalvis artimiausias?
3. Ar bligus sie meteoritai lyginant su kitais bandytais/turimais, tarkim is pastovios linijos arba kazkurios kaledines limituotos kolekcijos?
Atsakyti
Artejanciu Kaledu Guerlain meteoritai:

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Aš atėjau pasisakyt apie šepetėlius. Aišku, tų rutuliukinių pudrų yra daug, bet aš turiu dvejus Guerlain - vieną limitkę ar ne 2012 vasaros, ir vieną nuolatinį tą naują spalvos 3 Medium (tarp kitko, šviesiaodei visai gera spalva; turiu voyage numeriu šviesesnę, tai atvirai pasakius, ne kažkoks ir skirtumas galutiniam rezultate).

Žo, geriausias yra vis tik originalus Guerlain šepetėlis.

Aš visaip girdėjau jį keikiant, tipo, prastas, nėr toks švelnus, kaip galima būtų iš jo tikėtis pagal kainą, kad išvis nieko ypatingo, kad juos perka tik dėl to, kad jie ružavi... Viskas teisybė, tikrai pirkau, kad ružavi biggrin.gif Ir dar kad buvo akcija, ir dar kad pirkau naujus meteoritus ir norėjau, kad viskas būtų gražu biggrin.gif Bet. Jie geriau tiems meteoritams. Švelnesni kažkaip jų taip gerai nepakabina, o šiurkštesni - prašom! Anksčiau tam naudojau bodyshop. Jis minkštesnis. Tai kiek išimu iš meteoritų dėžutės jau pamozojus tą šepetį, tiek vienas kitas rutuliukas jo gauruose įsipainiojęs biggrin.gif Ir iššoka tas rutuliukas, ir ieškok paskui, ir džiaukis, jei katinai jo nepamatė ir neužsivijo biggrin.gif O į originalius šepetukus tie kamuoliukai nesipainioja biggrin.gif

Žo, nėr tas būtina, bet man originalus geriausias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 09 lapkričio 2015 - 08:37