As turiu 3 rusiu meteoritus. Tai i viena prisimaisiau rutuliuku is visu dezuciu ir gavosi super Nes atskirai tai vienuose truksta blizgesio, antri per blizgus o treti per rudi
QUOTE(-Alice- @ 2014 06 27, 18:44)
Reiškia rekia laukt, kada "Guerlain" kitus variantus išleis
Matyt
QUOTE(liolia79 @ 2014 06 28, 20:08)
As turiu 3 rusiu meteoritus. Tai i viena prisimaisiau rutuliuku is visu dezuciu ir gavosi super
visai gera ideja
Busimieji Kalediniai... Guerlain meteorites Perles D'Etoile (Holiday 2014 Un Soir A LOpera kolekcijos dalis)
http://ommorphiabeau...014-collection/
http://totallyblond....day-2014-otzyv/
http://ommorphiabeau...014-collection/
http://totallyblond....day-2014-otzyv/
QUOTE(Hiver @ 2014 10 06, 22:01)
Busimieji Kalediniai... Guerlain meteorites Perles D'Etoile (Holiday 2014 Un Soir A LOpera kolekcijos dalis)
Po bent 2-3 metu be meteoritu teko apziuret ir isbandyt siuos Online foto ziurint, tai smagi dezute pasirode, paskui kazkaip nelabai tas kaspinelis, kitokio jo noretusi, prabangesnio.... Nors kempinele labai grazi Kas labai istrigo, tai labai sunkiai atsidarantis dangtelis - kiek kartu bandziau, niekaip rankom neatidengiau, nors bandziau ir nagais ir tt, tai tekdavo kazka uzkist vis (nezinau visi taip ar cia man koks tvirtesnis papuole). Tai cia toks truputi nepatogumas
Na o patys rutuliukai grazus, 2 eiles ju dezuteje. Bandziau sepeteliu po visa dezute pamakaluot, tai rausvas tonas ganetinai matosi ant sepetelio (tie raudoni rutuliukai vos keli, bet jie ryskus labai). Nors tepiau visa veida lengvai meteoritais makaluodama po visa dezute, o paskui riebiau pamakalavus, t.y. kad daugiau raudonumo pasiimtu, jau tik skruostus patepliojau. Svytejimas labai grazus, nera stambiu blizguciu, atrodo veidukas gaiviai Jei naudociau, tai raudonus rutuliukus isimciau, kad nepatapt parsiuku.... Bet kadangi stengiuosiu kosmetika kuo naturalesne naudot, o ir atradau panasaus efekto produktu gera sudetim, tai nesigundau siais meteoritais. Bet bendrai imant, tai jie vieni is labiausiai patikusiu pastaruoju metu leidziamu.
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 10 20, 18:03)
Bet kadangi stengiuosiu kosmetika kuo naturalesne naudot, o ir atradau panasaus efekto produktu gera sudetim, tai nesigundau siais meteoritais. Bet bendrai imant, tai jie vieni is labiausiai patikusiu pastaruoju metu leidziamu.
Pasidalinkit, kokie cia produktai, panasaus efekto, geresne sudetim? Labai tokio ieskau
QUOTE(Rutic @ 2014 11 04, 12:58)
Pasidalinkit, kokie cia produktai, panasaus efekto, geresne sudetim? Labai tokio ieskau
Bendrai imant, tai visokios uzbaigimo pudros ir luminizer bei pan produktai ta efekta duoda - tikrai galima rast kas patinka. O man siuo metu Everyday Minerals 'pearl finishing dust' atitinka meteoritu efekta - priduoda veidukui svytejimo, gaivumo.
O as manau kad nera tokio produkto kuris duotu lygiai toki pati efekta kaip meteoritai. Labai panasu - sutinku, bet ne lygiai toki. Net patys Guerlain meteoritai tie kur kompaktiniai ar birus buna irgi nesuteikia to ka duoda rutuliuku pavidale. Del to galima gincytis ir tie gincai nuolat vyksta, yra dalis vartotoju kurios isvis nemato efekto arba nusprendzia kad joms juos pakeicia kitas produktas. Nuo saves galiu pasakyti, esu isbandziu ne viena svytejimo efekta suteikiancia priemone, bet tik tada kai buvau su meteoritais esu ne karta isgirdus komplimenta savo odai, kad atrodau svytinti, gaivi, kad oda gero stovio, tai yra paradoksas nes mano oda tikrai ne is tu kuria galima ivertinti kaip grazia. Nuotraukose taipogi, ten kur esu su meteoritais oda atrodo zymiai plonesne, lygesne, skaistesne nei as zinau realiai ja esant, fotografavimuisi jie idealiai tinka. Tai kaip ir atrodo nieko tokio nedaro, bet is tikruju daro ir dar kaip.
Hiver, po Jusu komentaro taaaaip uzsinorejau isbandyti meteoritus
Kaip suprantu, Guerlain geriausi? Ar yra kiek pigesniu alternatyvu? Gal galite pasidalinti patirtimi?
Kaip suprantu, Guerlain geriausi? Ar yra kiek pigesniu alternatyvu? Gal galite pasidalinti patirtimi?
Ms. Blonde, aciu uz rekomandacija, kiek ziurejau, tai jo ir kaina labai prieinama.
Man meteoritai visada irgi buvo kazkas , bet as kadangi turiu jautria oda, kuri i vos nepatikusi produkta reaguoja, turiu rinktis siektiek lengvesnius, naturalesnius (jei taip galima pavadinti) produktus. Man Guerlain mereoritu sudetis nelabai patinka, nors gal ir vertetu pabandyti..
Kurie dabar is prekyboje esanciu meteoritu verciausi demesio? Kad nebutu labai daug blizguciu ir rozines spalvos
QUOTE(Hiver @ 2014 11 05, 12:17)
O as manau kad nera tokio produkto kuris duotu lygiai toki pati efekta kaip meteoritai.
Manau yra atitikmuo kazkur pasaulyje, o juk ir meteoritu begales.
O siaip sutinku, kad dazniausiai labai panasus efektas, bet man to pakanka - dabar isbandziau meteoritus po ilgo laiko, tai grazu ant veiduko, bet man traukia oda, o ir sudetis ju nekokia.... Pagrinde del sudeties ir ieskojau kito produkto. Butent su EM pudra ir uzbaigimo pudra as daug komplimentu sulaukiu del savo odos ir jos gaivumo, skaistumo ir pan. Nors kai ziuriu senesnes foto su meteoritais tikrai negaliu skustis odos grazumu.
Bet man realiai patiko tik dveji meteoritai (po ju nelabai bandziau nauju, tai negaliu ju komentuot) - 'midnight butterfly' (ju zymiai didesnis indelis buvo) ir kazkokie su auksiniais ir sidabriniais smulkiais rutuliukais, nebepamenu pavadinimo. O pvz 'mythic' man nei presuoti, nei rutuliukai nepatiko, visai jokio efekto nebuvo.
kur rast kaledinius internetu nusipirkt
QUOTE(Solen @ 2014 11 14, 23:18)
kur rast kaledinius internetu nusipirkt
Na, rašo, jog "Saks Fifth Avenue, Nordstrom, Bloomingdales, Neiman Marcus, Dillards, Sephora, and Bergdorf Goodman." info iš čia