O tam video kur ikeliau pakutines komentavusios labai isgirtas sepetelis, kazin cia tas pats?
Bet kaip suprantu jis yra skaistalu?
Labukas
Atejau su klausimu, zadu pirkti cia, bet nelabai suprantu, pavadinimai tai ne tokie, apie kokius jus cia diskutuojate, perskaiciau saziningai visa tema
http://www.debenhams...123382838699_-1
Patarkit prasau, esu nei tamsi, nei balta, tai man turbut Beige imti? Keistai kazkaip, rimta parduotuve, o toks skurdus aprasymas...
Atejau su klausimu, zadu pirkti cia, bet nelabai suprantu, pavadinimai tai ne tokie, apie kokius jus cia diskutuojate, perskaiciau saziningai visa tema
Patarkit prasau, esu nei tamsi, nei balta, tai man turbut Beige imti? Keistai kazkaip, rimta parduotuve, o toks skurdus aprasymas...
QUOTE(Uga_ @ 2013 04 20, 01:02)
Labukas
Imkite beige - truputį suteiks atspalvio, gražiai švytės. Jeigu suprantate rusiškai labai plačiai apie meteoritus galite pasiskaityti šitame forume: nuoroda
na ka, sie isgirtieji meteoritai jau ir mano kosmetineje. nieko negaliu pasakyt, nes nematau visiskai jokio efekto! sepetukas Real Technique, pats didziausias, gal per svelnus ir nepakabina gerai, bruzinau bruzinau ta veida, ir an rankos bandziau, net blizgesio jokio nematyt, bet kai paimu tarp pirstu rutuliuka, tada matosi, kad kazkas ant ju lieka... nezinau, ar save kaltint, kad dazytis nemoku, ar kad sepeti prasta issirinkau
QUOTE(Uga_ @ 2013 05 01, 18:09)
na ka, sie isgirtieji meteoritai jau ir mano kosmetineje. nieko negaliu pasakyt, nes nematau visiskai jokio efekto! sepetukas Real Technique, pats didziausias, gal per svelnus ir nepakabina gerai, bruzinau bruzinau ta veida, ir an rankos bandziau, net blizgesio jokio nematyt, bet kai paimu tarp pirstu rutuliuka, tada matosi, kad kazkas ant ju lieka... nezinau, ar save kaltint, kad dazytis nemoku, ar kad sepeti prasta issirinkau
pries naudojant naujus meteoritus,reikia juos papurtyti,kad nueitu virsutine apsauga,siaip tas dydisis is real tech,vadinamas voveres uodega,meteoritams tinka
Kokius isisgijot?
QUOTE(rentabili @ 2013 05 01, 16:40)
pries naudojant naujus meteoritus,reikia juos papurtyti,kad nueitu virsutine apsauga,siaip tas dydisis is real tech,vadinamas voveres uodega,meteoritams tinka
geras. net nezinojau sito
islindo saule, o as jauciuos kaip sviesto prisitepusi ant veido taukine. arba mazint reik ju, arba det i sali iki rudens
QUOTE(rentabili @ 2013 05 01, 17:40)
Visiškai teisingai, aš prieš kiekvieną panaudojimą pakalatoju, išėmus kempiniuką, daugiau užsikabina, labiau blizga
Langosa, nepatinka blizgesys?
QUOTE(In hell @ 2013 05 02, 11:29)
Visiškai teisingai, aš prieš kiekvieną panaudojimą pakalatoju, išėmus kempiniuką, daugiau užsikabina, labiau blizga
blizgesys man patinka. tik buvau pratus ziema (na, kai cia ta ziema 9 men i metus ) vos ne visa veida prasivaryt. na, gal vietom kur daugiau. siand pabandziau tiesiog sumazint plota. tiesiog ant zandu. ir maziau nu lyg ir nieko. normos ribose tas blizgesys buvo.
blizgesys patinka, tik nesinori but kaip riebi kiaulaite
gal tiesiog padauginus buvau paskutines dienas. isijauciau
QUOTE(Hiver @ 2013 08 15, 23:49)
Negražūs (gal ir gerai ). Dėžutės dizainas šiaip sau, o ir patys atrodo per daug rožiniai (nors rašo, kad ant odos taip neatrodo).