As gimtojo sepecio beturiu, teplioju Erdesiniu, is pradziu bandziau ir Tbs, ir Dior, bet meteoritams reikia kietesniu seriu, su minkstuciais nepasisemia taip...
man tai su minkstuciu ecotools blush brush visai gerai pasiima
QUOTE(Langoza @ 2013 03 05, 22:46)
pirkau nes neturejau "lysno". man patinka. ka zinau, kokia ta kokybe turi but, bet sereliai man pabiro pradzioj, sakykim, vienas kitas, dabar viskas gerai. man pats sepetelis grazus, tai ir dziaugiuos be to, pirkau su nemaza nuolaida.
Aciu, mergaites, uz komentarus
Vis delto turbut susigundysiu tuo Guerlain sepeteliu, kadangi meteoritams butent ir skirtas, manau kokybe nenusivilsiu Nes man ir truksta sepetelio meteoritams, tai nesiblaskysiu tarp kitu brandu.
Isduokite paslapti, kur pirkote su nuolaida?
QUOTE(Joviva @ 2013 03 05, 11:33)
Merginos, gal kuri meteoritams pirkotes ir specialu Guerlain sepeteli? Idomu kaip jo kokybe ir ar verta pirkti?
Aš turiu, jei oda jautri, tai nepatariu, nes jis iš šiurkštesnių, bet dabar po plovimo visada dedu ir balzamą, tai žymiai labiau jis man patinka O plaukelių kažkiek iškrenta dažantis
QUOTE(Joviva @ 2013 03 06, 10:22)
Londone Debenhams parduotuvej per Kaledas
labai noreciau isbandyt meteoritus, perskaiciau pora temu, spalvyte kaip ir issirinkau, bet...daug kas minejo, kad vasara ir seip saulei svieciant jie nekaip ant veido atrodo, ta prasme per daug zeri o as kai gyvenu tokioj vietoj kur saule kiaurus metus sviecia ,tai itariu ir buciau nuolat blizganti ka daryt?
QUOTE(Lėjaaa @ 2013 03 11, 13:55)
labai noreciau isbandyt meteoritus, perskaiciau pora temu, spalvyte kaip ir issirinkau, bet...daug kas minejo, kad vasara ir seip saulei svieciant jie nekaip ant veido atrodo, ta prasme per daug zeri o as kai gyvenu tokioj vietoj kur saule kiaurus metus sviecia ,tai itariu ir buciau nuolat blizganti ka daryt?
jums butu geriausia kokioj parduotuvej pasibandyti taip negailint ir paskui eit i lauka ir ziuret paskui ziuret kaip po keliu valandu atrodysit
Sveikos,labai noreciau isgyti meteoritus,taciau nezinau nuo ko pradeti veidas mano rausvas,gal kuri nors "uzvestumet ant kelio" bent kokio numeriuka reiktu zetis aciu
01 teint rose
QUOTE(ericute @ 2013 03 20, 14:22)
Sveikos,labai noreciau isgyti meteoritus,taciau nezinau nuo ko pradeti veidas mano rausvas,gal kuri nors "uzvestumet ant kelio" bent kokio numeriuka reiktu zetis aciu
Patariu nueiti į pardę ir pačiai "nekūdai" pasibandyti, ant vieno skruosto užsitept 01, o ant kito 02. Daug kas ne tik priklausys nuo to, kad veidas rausvas
As susidariau nuomone kad 01 daugiau koreguoja korektoriaus principu ir skaistina, gali truputi pabalinti daugiau uztepus jeigu nesate porcelianines odos savininke. 02 koreguoja daugiau pudros principu, uztepus daugiau suteikia silto persikinio atspalvio odai. Man susidare ispudis kad 02 atspalvis yra kaip kad sumaisius seniau buvusius pink fresh ir beige chic, toks kaip tarpinis variantas. 03 ir koreguoja (pabreziu - koreguoja, ne maskuoja) ir tikrai tamsesnei odai, as ant savo kai nemazai uzsivariau tai tikrai matesi kad parudino, bet jeigu tepant minimaliai tai gal ir nenutamsins. Bet pats rudas atspalvis tai labai grazus 03 nr., toks be ryzumo, be geltonumo, be raudonumo, buciau tamsesne griebciau...
O siaip bendras ispudis apie visus meteoritus - jie duoda toki odai gaivuma ir svytejima is vidaus panasiai kaip buna kai pasidarai pilna makiaza su kremine pudra sausa pudra ir pasipurski veida terminiu vandeniu, tai va tas sviezias vaizdas ka tik po uzpurskimo tokios gaivios glotnios odos.
Pati turiu 01, sepeteli prie jo naudoju Catrice skirta pudrai, man jis gerai pakabina nes tankus, o patys sereliai svelnus, nesibado.
Dar pagalvojau kad galbut kazkiek galima susidaryt nuomone apie atspalvi pagal kompaktines pudros varianta http://pleasureflush...nating-and.html
Video rusu kalba apie ivairius meteoritus
http://www.youtube.c...h?v=EDTk7KhPKOM
O siaip bendras ispudis apie visus meteoritus - jie duoda toki odai gaivuma ir svytejima is vidaus panasiai kaip buna kai pasidarai pilna makiaza su kremine pudra sausa pudra ir pasipurski veida terminiu vandeniu, tai va tas sviezias vaizdas ka tik po uzpurskimo tokios gaivios glotnios odos.
Pati turiu 01, sepeteli prie jo naudoju Catrice skirta pudrai, man jis gerai pakabina nes tankus, o patys sereliai svelnus, nesibado.
Dar pagalvojau kad galbut kazkiek galima susidaryt nuomone apie atspalvi pagal kompaktines pudros varianta http://pleasureflush...nating-and.html
Video rusu kalba apie ivairius meteoritus
http://www.youtube.c...h?v=EDTk7KhPKOM
Cia turbut limituoti buve meteoritai?