Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 12

[quote=Langoza,2013 02 07, 15:12]
man jie db, ziemos metu, ypac, kai cia saules niekad nera doh.gif tai to blizgesio pats tas. bet va, pavasariop, manau, desiu i sali kuriam laikui, nes gal ir per daug to blizgesio bus saules naturalioj sviesoj.

nesimato ant veido, bet oda atrodo kitaip drinks_cheers.gif
as vis prisibijau T zona tepti unsure.gif bijau, kad isryskes poros unsure.gif

taigis viena karta nepabijokit ir bus aisku,nors as pati ant T zonos nepersistengiu su meteoritais;)
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 02 07, 15:12)
o sakykit, kaip naudojami skysti meteoritai? esu bandziusi juos parduotuvej ant rankos. bet nesuprantu, kaip juos naudot realiai? ant krempudros juk skystu meteoritu neuzdesi? gal yra bandziusiu?  g.gif

Ten ne meteoritai, o tiesiog makiažo bazė iš meteoritų linijos. Suteikia skaistumo, gyvumo odai, gražiau makiažas gula, šiek tiek drėkina ir skirtas labiau riebesnei odai, sausai odai yra primer'is su auksu.
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2013 02 07, 16:29)
Ten ne meteoritai, o tiesiog makiažo bazė iš meteoritų linijos. Suteikia skaistumo, gyvumo odai, gražiau makiažas gula, šiek tiek drėkina ir skirtas labiau riebesnei odai, sausai odai yra primer'is su auksu.

user posted image
Man ta bazė kaip balzamas ant žaizdos bigsmile.gif Gėris. Su auksu nebndžiau, daug kainuoja, bjaurybė...

Aš kadangi dievinu tai, kas blozga ir man per daug nebūna - štai kas man praskaidrina depresiją
user posted image
Žėri nuostabiai, o kvapas jau kvapas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2013 02 07, 15:29)

aaa... dekui. zinosiu. nes man gi kaip sharkai bais grazus buteliukas doh.gif biggrin.gif

QUOTE(In hell @ 2013 02 07, 18:05)

Man ta bazė kaip balzamas ant žaizdos bigsmile.gif Gėris. Su auksu nebndžiau, daug kainuoja, bjaurybė...

o tai turi ta baze?
as i ja senai ziuriu ziuriu. net nezinojau su kuo ji valgoma, bet gi norisi grazu buteliuka turet biggrin.gif
su tuo auksiuku kur ideta foto, man konsultante patepliojus buvo vasara truputi. bet as jos dorai ir nesupratau, kas ten per daiktas. nes ji tokia ikyri moteriske, kad prisvilo, pati ranka griebia, tepa, sako - ziurek, kaip grazu rolleyes.gif ir pan. tai as jos privengiu, nes nenoriu lb i kalbas leistis doh.gif nes sunku atsikratyt.

bet db taip. suteikia skaistumo, gyvumo odai. bet juk ant ju bus tepama krempudra? g.gif ir visos kitos makiazo priemones? nes pamenu, kad toki ir blizgesiuka duoda. na, kaip meteoritai. tai gal cia labiau, jei visgi nenaudoji krempudros?
zodziu, turbut reiks eit pas ta ikyriaja konsultante dar pasiziuret.
Atsakyti
Turiu. Ant tos bazės man kreminės pudros kaip ir nereikia, meteoritų ant viršaus užvanoju, žiūrisi lb super. Ta bazė suteikia prabangios, prižiūrėtos odos įspūdį, neveltui tas buteliokas tiek kainuoja. O tas su auksu irgi geras, Frankfurto oro uosto duty free gerai juo išsitepiau - man patiko. Užsieny testeris ir yra testeris - nors ir viską ant savęs gali susitepti, juk bandai, o jei vos patepliosi ant rankos, ką galima suprasti?....
Atsakyti
user posted image

Radau internete nuotrauka teint dore, na bent cia tai tokie blizgus, net matosi pavienes daleles.
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2013 02 07, 21:25)
Turiu. Ant tos bazės man kreminės pudros kaip ir nereikia, meteoritų ant viršaus užvanoju, žiūrisi lb super. Ta bazė suteikia prabangios, prižiūrėtos odos įspūdį, neveltui tas buteliokas tiek kainuoja. O tas su auksu irgi geras, Frankfurto oro uosto duty free gerai juo išsitepiau - man patiko. Užsieny testeris ir yra testeris - nors ir viską ant savęs gali susitepti, juk bandai, o jei vos patepliosi ant rankos, ką galima suprasti?....

oj aciu. tikrai eisiu i parduotuve pasibandyti. nors mano oda tokia, kad yra ka pamaskuoti, tai bijau, kad mazoka butu tos bazes smile.gif bet nors pasibandyt normaliai tai lb noreciau.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 02 07, 23:29)
Radau internete nuotrauka teint dore, na bent cia tai tokie blizgus, net matosi pavienes daleles.

Visi jie turi tu pavieniu blizguciu, tik realiai ne taip matos, o fotikas apsviecia.. ir cia jauciu pritepta belekiek biggrin.gif
Atsakyti
O man gražu tas blizgesys wub.gif Šiaip kam per daug, gali blizgutinius rutuliukus išsirankioti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2012 11 17, 23:18)
drinks_cheers.gif kol žiūrinėjau tą blogą galvojau oho kokia čia bus gražuolė  bigsmile.gif  ale kai pamačiau  blink.gif

doh.gif kosmaras,o ne makiazas doh.gif

user posted image
user posted image
doh.gif lotuliukas.gif kas cia do sliekai dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleleee_: 04 kovo 2013 - 09:33
Merginos, gal kuri meteoritams pirkotes ir specialu Guerlain sepeteli? Idomu kaip jo kokybe ir ar verta pirkti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 03 05, 10:33)
Merginos, gal kuri meteoritams pirkotes ir specialu Guerlain sepeteli? Idomu kaip jo kokybe ir ar verta pirkti?  4u.gif

pirkau rolleyes.gif nes neturejau "lysno". man patinka. ka zinau, kokia ta kokybe turi but, bet sereliai man pabiro pradzioj, sakykim, vienas kitas, dabar viskas gerai. man pats sepetelis grazus, tai ir dziaugiuos hihihi.gif be to, pirkau su nemaza nuolaida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Langoza: 05 kovo 2013 - 21:47