Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 12

QUOTE(liolia79 @ 2013 02 04, 06:06)
Man Meteoritai - nerealus atradimas! Kaupaiusi ilga laika, skaitinejau visas temas apie juos, ziurinejau nuotraukas, kol pagaliau pasiryzau. Isigijau tuos senuosius Mythic ir paskui dar Perles Dore. Tai is tu antruju i Mythic imaisiau siek tiek perluiku ir labai labai esupatenkinta, nes pirmai man Mythic truko siek tiek to svytejimo, o dabar pageriba odos bukle, stabdo riebalavimasi. Perles Dore - labai blizgus, tai tikru nebent antskiros vveido zonoms pablizgint arba pamaisyt su kitais meteoritais.

Mano oda - rieboka, tai gana greit lenda blizgesys

QUOTE(pringle @ 2013 02 04, 21:54)
Mano oda riebi, svarstau ar tiktų meteoritai, nes blizgesys paprastai greit išlenda  g.gif Ir dar vienas galvos skausmas - kaip išsirinkti tinkamą spalvą  doh.gif Esu įpratusi skruostus ryškinti su rusvais skaistalais, ružavumo nemėgstu. Tai kurios rinktis: beige chic ar teint dore? Ar kažką kitą?  ax.gif

Štai jums viršuje - kuo tiksliausias apibudinimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar verta meteoritus pirkti duty free oro uoste? Gal zinote kokia mazdaug kaina? Kazi, nebus kokie pasene? 4u.gif
Atsakyti
Kristianoj 159 lt
Atsakyti
Buvau siandien KristiAnoj apziureti tu meteoritu biggrin.gif Paprasiau, kad padazytu viena veido puse... Na ir ka? Jokio pastebimo skirtumo neizvelgiau doh.gif Nesuprantu kam pirkti daigta, kuris nieko nedaro g.gif Ar cia ant manes nesimato ar blogai padaze? Ar jus, merginos, matote akivaidzu rezultata pries ir po? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2013 02 06, 16:55)
Buvau siandien KristiAnoj apziureti tu meteoritu  biggrin.gif Paprasiau, kad padazytu viena veido puse... Na ir ka? Jokio pastebimo skirtumo neizvelgiau  doh.gif Nesuprantu kam pirkti daigta, kuris nieko nedaro  g.gif Ar cia ant manes nesimato ar blogai padaze? Ar jus, merginos, matote akivaidzu rezultata pries ir po?  4u.gif

O kokiais dažė? g.gif
Varšuvos duty free vos nenusipirkau Dragon Wulong iš 2012 Kalėdų.... Pagailo 358 zlotų - pamaniau, vistiek gaila bus man juos drožti, o frofėjaus lentynoje nenoriu laikyti. Dabar jau gailiuosi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2013 02 06, 15:55)
Buvau siandien KristiAnoj apziureti tu meteoritu  biggrin.gif Paprasiau, kad padazytu viena veido puse... Na ir ka? Jokio pastebimo skirtumo neizvelgiau  doh.gif Nesuprantu kam pirkti daigta, kuris nieko nedaro  g.gif Ar cia ant manes nesimato ar blogai padaze? Ar jus, merginos, matote akivaidzu rezultata pries ir po?  4u.gif

ir man smalsu, kuriais ten padaze unsure.gif gal konsultante baisiausiai ju gailejo, tai nieko ten ir nedaze hihihi.gif juokauju, aisku...
o siaip, jei tas "daiktas" nieko nedarytu, nemanau, kad merginos pirktu ji ir tiek girtu, tuo labiau, kad ne 10 litu kainuoja rolleyes.gif

skirtuma matau. pastebiu ir ant kitu merginu. lb gailiuos, kad sito gerio ir grozio neatradau anksciau. nes man jie kosmetikos lentynelej butinas produktas!!!

QUOTE(In hell @ 2013 02 06, 18:47)
O kokiais dažė? g.gif
Varšuvos duty free vos nenusipirkau Dragon Wulong iš 2012 Kalėdų.... Pagailo 358 zlotų - pamaniau, vistiek gaila bus man juos drožti, o frofėjaus lentynoje nenoriu laikyti. Dabar jau gailiuosi... doh.gif

turiu ta grozi biggrin.gif
Atsakyti
Apie Dragon skaiciau atsipiepimus, kad panos gailejosi juos pirke. Tiksliai neatsienu bet man atrodo kad blizgus. Tai apsiraminau smile.gif

As pries kokius metus pirma kart is ebay nusipirkau Mythic. Is pradziu kelias dienas lyg ir gailejaus.... Nu kazko lyg truko.... Bet kai imaisiau kelis blizgesnius rutuliukus is kitu meteoritu, tai man jie nerelus ir neisivaizduoju kaip tiek laiko galejau be ju gyvent smile.gif Birios pudros daugiau nenaudoju nes mano riebokai odai ji nieko gero nedarydavo.... O prie meteoritu reikia priprast, nebijot ju su sepeteliu patrint nes is pradziu as bijojau juos sutraiskyt biggrin.gif

O del ju matymosi ant veido - tai butent kad ir nesimato biggrin.gif nes skirtingu fakturu ir spalvu perliukai daro savo darbus. Jie nera produktai suteikiantys spalva kazkokia. Pasiskaitykit Guerlain aprasyma. Paskui bandykit nusipirkt gal puse pakuotes SM isparduotuvej ir pazaiskit - labiau isivaizduosit kas tai yra, kokiu perliuku norisi daugiau, juk galima juos pamaisyt is skirtingu rusiu smile.gif
Atsakyti
Pirmas vaizdas manęs irgi nedžiugino smile.gif turiu 01 numeriuką, atrodė, kad jokio efekto. Bet bandžiau dėt daugiau, mažiau, kol atradau tinkamiausią naudojimo būdą smile.gif didžiausias pliusas man tai, kad labai gerai fiksuoja, išsilaiko visą dieną makiažas. Dar pastebėjau, jei padengiu akių vokus šešėliams nereikia jokio pagrindo, išsilaiko bet kokie visą dieną, ko anksčiau nepavyko padaryti su makiažo pagrindu. Šiaip ant odos jie nepastebimi, bet vaizdas geras, atrodo kaip nupoliruota.
Atsakyti
Gal turit patarimu kurioje parduotuveje pirkti, kad nuosirdziai patartu?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2013 02 06, 20:47)
O kokiais dažė? g.gif

Daze teint dore 03 numeriuku, nu bet tikrai nieko as nepastebejau doh.gif
Uztepe dar ant rankos, sako paziurekit koks atspalvis uzsidejo, tai paziurejau as i ja kreivu zvilgsniu biggrin.gif Nu regejimas mano lyg ir geras ax.gif
Kazkaip dingo visiskai tas noras meteoritus pirkt blush2.gif Nors taip norejau, bandos jausmas turbut paveike biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Langoza @ 2013 02 06, 22:58)
ir man smalsu, kuriais ten padaze  unsure.gif gal konsultante baisiausiai ju gailejo, tai nieko ten ir nedaze hihihi.gif juokauju, aisku...
o siaip,  jei tas "daiktas" nieko nedarytu, nemanau, kad merginos pirktu ji ir tiek girtu, tuo labiau, kad ne 10 litu kainuoja  rolleyes.gif

skirtuma matau. pastebiu ir ant kitu merginu. lb gailiuos, kad sito gerio ir grozio neatradau anksciau. nes man jie kosmetikos lentynelej butinas produktas!!! 
turiu ta grozi  biggrin.gif

Na makalavo ta sepeteli gerai i tuos rutuliukus, net kelis kartus. Gal tie is stendo kokie pasene buvo, nu nezinau g.gif
Atsakyti
As naudoju teint dore meteoritus,naudoju dviem budais,jeigu noriu kad makiazas laikytusi ilgiau tiesiog dedu kaip baze o ant virsaus tepu pudra,jeigu norisi daugiau skaistumu tepu juos uzbaigimui ir tikrai matosi tas meteoritu efektas,sie meteoritai vos vos man patamsina odyte,matosi svytejimas,bet tik is labai arti tos dulkeles blizgios,o siaip tai bendras vaizdas-lygus lyg nupoliruotas veidas.
Nelabai suprantu kaip nesimate efekto,nes jis tikrai pastebimas-ar su meteoritais ar be.
Is pradziu galvojau kad bereikalingas daiktas,bet kai iptatau be ju negaliu,ilgiau neislenda blizgesys,kas man svarbiausia,oda gaivi,svytinti,man labai tinka ir patinka.
Atsakyti
QUOTE(liolia79 @ 2013 02 07, 02:20)
Apie Dragon skaiciau atsipiepimus, kad panos gailejosi juos pirke. Tiksliai neatsienu bet man atrodo kad blizgus. Tai apsiraminau smile.gif

O del ju matymosi ant veido - tai butent kad ir nesimato biggrin.gif

man jie db, ziemos metu, ypac, kai cia saules niekad nera doh.gif tai to blizgesio pats tas. bet va, pavasariop, manau, desiu i sali kuriam laikui, nes gal ir per daug to blizgesio bus saules naturalioj sviesoj.

nesimato ant veido, bet oda atrodo kitaip drinks_cheers.gif

QUOTE(rentabili @ 2013 02 07, 10:42)
Is pradziu galvojau kad bereikalingas daiktas,bet kai iptatau be ju negaliu,ilgiau neislenda blizgesys,kas man svarbiausia,oda gaivi,svytinti,man labai tinka ir patinka.

as vis prisibijau T zona tepti unsure.gif bijau, kad isryskes poros unsure.gif

o sakykit, kaip naudojami skysti meteoritai? esu bandziusi juos parduotuvej ant rankos. bet nesuprantu, kaip juos naudot realiai? ant krempudros juk skystu meteoritu neuzdesi? gal yra bandziusiu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Langoza: 07 vasario 2013 - 14:12