Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 12

ogo kaip greit atraset! Aciu labai. 4u.gif Na, tada sedesiu sau spakainiai ir nesuksiu galvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2013 02 03, 00:08)

Ok, pasistengsiu rytoj padaryti kokia nuotrauka.

Aciu, lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2013 02 03, 01:08)
as taip pat sausai odai nerekomenduociau. Na, galima bandyti naudoti drek. seruma, tada drek. krema, lengva pudra ir meteoritai. Tada butu nieko. + dienos eigoje vis tiek kazkiek riebaluojasi, tad po keliu val. turetu viskas sugulti graziai.

As turiu sausa oda.. kazkokiu dideliu problemu del meteoritu neturiu smile.gif
Atsakyti
siandien norejau padaryti photo, o kaip tycia fotoaparatas neveikia kazkodel..pc kamera irgi - nzn, technika pas mane neveikia siandien..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2013 02 03, 18:14)
siandien norejau padaryti photo, o kaip tycia fotoaparatas neveikia kazkodel..pc kamera irgi - nzn, technika pas mane neveikia siandien..smile.gif

Nieko tokio, gal kada kita karta, kai bus galimybe 4u.gif

Cia radau idomu blog'a, ir aprasyma apie siuo meteoritus, tai kazkaip labai jau blizgus atrodo, gal del to, kad is labai arti foto daryta g.gif
Blanc de perle
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 03 vasario 2013 - 18:48
Ar beige meteoritai perdaug nenurudina veido? Idomu, kaip sviesiaodems ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 02 03, 19:06)
Ar beige meteoritai perdaug nenurudina veido? Idomu, kaip sviesiaodems ax.gif

Nenurudina, aš naudoju mirksiukas.gif
Atsakyti
ju efektas tikrai labai panasus..smile.gif Todel ir sakau, kad ne visam veidui naudoti.
Atsakyti
O sakykit, ar nera taip kad meteoritai paryskina dideles veido poras ir kitus nelygumus? Nes kai kurie blizgus skaistalai ir bronzantai tikrai isryskina viska, tad idomu, kaip su meteoritais butu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2013 02 03, 20:10)
ju efektas tikrai labai panasus..smile.gif Todel ir sakau, kad ne visam veidui naudoti.

Supratau, dekui dar karta 4u.gif Susilaikysiu tuomet nuo ju rolleyes.gif
Atsakyti
Man Meteoritai - nerealus atradimas! Kaupaiusi ilga laika, skaitinejau visas temas apie juos, ziurinejau nuotraukas, kol pagaliau pasiryzau. Isigijau tuos senuosius Mythic ir paskui dar Perles Dore. Tai is tu antruju i Mythic imaisiau siek tiek perluiku ir labai labai esupatenkinta, nes pirmai man Mythic truko siek tiek to svytejimo, o dabar pageriba odos bukle, stabdo riebalavimasi. Perles Dore - labai blizgus, tai tikru nebent antskiros vveido zonoms pablizgint arba pamaisyt su kitais meteoritais.

Mano oda - rieboka, tai gana greit lenda blizgesys
Atsakyti
Mano oda riebi, svarstau ar tiktų meteoritai, nes blizgesys paprastai greit išlenda g.gif Ir dar vienas galvos skausmas - kaip išsirinkti tinkamą spalvą doh.gif Esu įpratusi skruostus ryškinti su rusvais skaistalais, ružavumo nemėgstu. Tai kurios rinktis: beige chic ar teint dore? Ar kažką kitą? ax.gif
Atsakyti