ogo kaip greit atraset! Aciu labai. Na, tada sedesiu sau spakainiai ir nesuksiu galvos
QUOTE(Apvalute @ 2013 02 03, 00:08)
Aciu, lauksiu
QUOTE(Apvalute @ 2013 02 03, 01:08)
as taip pat sausai odai nerekomenduociau. Na, galima bandyti naudoti drek. seruma, tada drek. krema, lengva pudra ir meteoritai. Tada butu nieko. + dienos eigoje vis tiek kazkiek riebaluojasi, tad po keliu val. turetu viskas sugulti graziai.
As turiu sausa oda.. kazkokiu dideliu problemu del meteoritu neturiu
siandien norejau padaryti photo, o kaip tycia fotoaparatas neveikia kazkodel..pc kamera irgi - nzn, technika pas mane neveikia siandien..
QUOTE(Apvalute @ 2013 02 03, 18:14)
siandien norejau padaryti photo, o kaip tycia fotoaparatas neveikia kazkodel..pc kamera irgi - nzn, technika pas mane neveikia siandien..
Nieko tokio, gal kada kita karta, kai bus galimybe
Cia radau idomu blog'a, ir aprasyma apie siuo meteoritus, tai kazkaip labai jau blizgus atrodo, gal del to, kad is labai arti foto daryta
Blanc de perle
Ar beige meteoritai perdaug nenurudina veido? Idomu, kaip sviesiaodems
QUOTE(Caridian @ 2013 02 03, 19:06)
Ar beige meteoritai perdaug nenurudina veido? Idomu, kaip sviesiaodems
Nenurudina, aš naudoju
ju efektas tikrai labai panasus.. Todel ir sakau, kad ne visam veidui naudoti.
O sakykit, ar nera taip kad meteoritai paryskina dideles veido poras ir kitus nelygumus? Nes kai kurie blizgus skaistalai ir bronzantai tikrai isryskina viska, tad idomu, kaip su meteoritais butu
QUOTE(Apvalute @ 2013 02 03, 20:10)
ju efektas tikrai labai panasus.. Todel ir sakau, kad ne visam veidui naudoti.
Supratau, dekui dar karta Susilaikysiu tuomet nuo ju
Man Meteoritai - nerealus atradimas! Kaupaiusi ilga laika, skaitinejau visas temas apie juos, ziurinejau nuotraukas, kol pagaliau pasiryzau. Isigijau tuos senuosius Mythic ir paskui dar Perles Dore. Tai is tu antruju i Mythic imaisiau siek tiek perluiku ir labai labai esupatenkinta, nes pirmai man Mythic truko siek tiek to svytejimo, o dabar pageriba odos bukle, stabdo riebalavimasi. Perles Dore - labai blizgus, tai tikru nebent antskiros vveido zonoms pablizgint arba pamaisyt su kitais meteoritais.
Mano oda - rieboka, tai gana greit lenda blizgesys
Mano oda - rieboka, tai gana greit lenda blizgesys
Mano oda riebi, svarstau ar tiktų meteoritai, nes blizgesys paprastai greit išlenda Ir dar vienas galvos skausmas - kaip išsirinkti tinkamą spalvą Esu įpratusi skruostus ryškinti su rusvais skaistalais, ružavumo nemėgstu. Tai kurios rinktis: beige chic ar teint dore? Ar kažką kitą?