Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 12

QUOTE(Ameera @ 2013 02 02, 01:52)
Fiksuoja makiažą, stabdo riebalų išsiskyrimą (matizuoja, kaip biri ar presuota pudra), suteikia švytėjimo, skaistina odą. Tai kaip lengvas highlight'eris. Galima panaudoti ir kaip tikrą highlight'erį, jei paimsite vieną šviesų pigmentuotą (ne visi tokie) rutuliuką ir tik juo patepsite norimas vienas (skruostikaulių viršų ir t.t.) smile.gif

Aciu uz paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2013 02 02, 06:19)
Gal bandet siuos meteoritus, ar jie su pavieniais blizgucias?

Guerlain Meteorites Perles Illuminating Powder - Blanc de Perle No. 00
user posted image

Nebandzius jokiu,bet labai jau gundausi,laukiu vyro gryztancio is darbo ir begsiu pirkti,apsisprendziau.Tik nelabai issivaizduoju kokius,turbut 2 numeriuka paprastu,vietoij dar apsiziurinesiu as juos.O sie labai jau balti atrodo.
Papildyta:
[quote=Aphrodite,2013 02 02, 14:03]Nebandzius jokiu,bet labai jau gundausi,laukiu vyro gryztancio is darbo ir begsiu pirkti,apsisprendziau.Tik nelabai issivaizduoju kokius,turbut 2 numeriuka paprastu,vietoij dar apsiziurinesiu as juos.O sie labai jau balti atrodo.

paziuresiu ir siuos,issiaiskinsiu ar jie turi pavieniu blizguciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aphrodite: 02 vasario 2013 - 14:05
Jau senai skaitineju apie meteoritus, bet nenutuokiu kokie man tiktu blush2.gif
Esu juodu plauku, ant kremines pudros dar tepu egipto zeme. Ar galima meteoritus dar ant virsaus tepti, kad suteikti veidukui grazaus svytejimo? Ir kokius rinktis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2013 02 02, 06:19)

user posted image

Mane labai sudomino sie, atrodo, kad jie suteikia toki salta, perlamutrini efekta, bet is foto negaliu spresti kaip yra is tiesu smile.gif Lauksiu atsiliepinu, jei kas bandete juos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2013 02 02, 08:19)

user posted image

turiu juos.smile.gif esu itin blyskios odos, man jie puikiai (nesistengiu buti negre). Bet jie tikrai blizgus. mano oda misri, vasara - riebi, tad juos naudoju tik skruostams. Netiks tamsesnio gymio ir silto atspalvio odos savininkems. Tik isbalusioms..smile.gif
Atsakyti
Apvalute, labai gerai aprašei, bandžiau pas draugę doh.gif na man jie niekaip nesižiūrėjo.
Visų pirma, kaip ir Apvalutė įvardino jie blyškina veidą, kadangi dieną tik minimalus makiažas, tai jų blizgesio man pasirodė per daug. Veido oda vidutinio/ šilto atspalvio ir todėl gal tikrai šviesiaodėms daugiau skirtas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuit: 02 vasario 2013 - 21:19
QUOTE(*Aurora* @ 2013 02 02, 17:29)
Jau senai skaitineju apie meteoritus, bet nenutuokiu kokie man tiktu  blush2.gif
Esu juodu plauku, ant kremines pudros dar tepu egipto zeme. Ar galima meteoritus dar ant virsaus tepti, kad suteikti veidukui grazaus svytejimo? Ir kokius rinktis?  4u.gif

Tepu Teint Dore 03 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2013 02 02, 21:10)
turiu juos.smile.gif esu itin blyskios odos, man jie puikiai (nesistengiu buti negre). Bet jie tikrai blizgus. mano oda misri, vasara - riebi, tad juos naudoju tik skruostams. Netiks tamsesnio gymio ir silto atspalvio odos savininkems. Tik isbalusioms..smile.gif
.

Aciu uz atsakyma smile.gif As irgi isbalus. Ar jie su pavieniais blizguciais? Kaip supratau, visam veidui nelabai tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2013 02 03, 01:34)
.

Aciu uz atsakyma smile.gif As irgi isbalus. Ar jie su pavieniais blizguciais? Kaip supratau, visam veidui nelabai tinka  g.gif

jei labai idomu, galiu ideti kokia photo..paziuresite ir bus aiskiau.

As visam veidui naudociau labai labai saikingai - pora perbraukimu, jeigu norisi zvilgesio ir tikrai ne riebiai odai. Turejau per tamsia pudra, tai sie meteoritai idealiai tiko norint suvienodinti atspalvi. Labai tinka paakiams - skaistina, jaunina..smile.gif Kazkodel 2 zmones mane gyre, kad atrodziau ta diena gaiviai, jaunai, gerai pamiegojusi. Is pradziu net nesupratau, ka jie cia turi omenyje, tik po to daejo..biggrin.gif bet pas mane jie tokie special - tikrai ne kasdieniam naudojimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apvalute: 03 vasario 2013 - 00:01
As jau puse metu svaigstu kaip noriu, bet drauge atkalbineja, ale ismesi pinigus ir viskas. Mano oda labai sausa, alergiska ir problematiska, naudoju kremukus sausai odai ( specialiai man ginines atveza is japonijos ) kremine pudryte ir sausa naudoju clinique. Ar tie metioritai tinka sausai odai? Va ta mano DRAUGE sako kad paryskins sausas veido vietas, paryskins rauksleles ir visus kitus trukumus. Sako kad jie tinka tik jaunom graziom su nepriekaistinga oda merginom. O As jau sena rauksleta kliuska doh.gif lotuliukas.gif Kaip is tikruju? Apsvieskite keliais zodziais.. blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2013 02 02, 23:57)
jei labai idomu, galiu ideti kokia photo..paziuresite ir bus aiskiau.

Jei nesunku, butu labai smalsu pamatyti foto smile.gif Radau ka tik pora atsiliepimu apie juos internete, viena rusu kalba, kita anglu, perskaicius supratau, kad yra smulkuciai blizguciai, bent ant veido jie nepastebini. Suzavejo jie mane bigsmile.gif
Papildyta:
Dinulkas, sausai odai ( serpetojanciai ), nerekomenduociau
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2013 02 03, 02:05)
Jei nesunku, butu labai smalsu pamatyti foto smile.gif Radau ka tik pora atsiliepimu apie juos internete, viena rusu kalba, kita anglu, perskaicius supratau, kad yra smulkuciai blizguciai, bent ant veido jie nepastebini. Suzavejo jie mane bigsmile.gif
Papildyta:
Dinulkas, sausai odai ( serpetojanciai ), nerekomenduociau

as taip pat sausai odai nerekomenduociau. Na, galima bandyti naudoti drek. seruma, tada drek. krema, lengva pudra ir meteoritai. Tada butu nieko. + dienos eigoje vis tiek kazkiek riebaluojasi, tad po keliu val. turetu viskas sugulti graziai.

Ok, pasistengsiu rytoj padaryti kokia nuotrauka.
Atsakyti