Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 12

QUOTE(dominica @ 2013 01 27, 19:11)

klausimas del birios pudros ir meteoritu man irgi buvo iskiles  biggrin.gif pameginau siandien ant skystos pudros vietoj birios uzdet meteoritu- per 7 valandas dar kol kas joks blizgesys neislindo, tai kaip ir nematau skirtumo tarp paprastos birios pudros ir meteoritu sitoj vietoj  bigsmile.gif

Koks jusu odos tipas?
Atsakyti
misri, dabar ziema pasausejusi T zonoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 01 27, 17:04)
Daugelis rase, kad meteoritai matizuoja veida kazkiek, na, neleidzia blizgesiui islįsti. Sakykit, o ar verta dar naudodi biria pudra ant kremines + meteoritus ar uztenka vien ju? Nesinori perdaug prikrauti, nors dienos eigoj dar turiu pudruotis, kadangi veidas linkes pablizget.

As siandien nusipirkau meteoritus, naudosiu makiazo uzbaigimui ant kremines pudros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2013 01 29, 14:16)
drinks_cheers.gif taip, daug kraunant balina oda tikrai.. bent jau man  smile.gif bet man grazu biggrin.gif vis tiek konturuoju ir priduodu spalvos, kad neatrodyt kaip mirtise.. bet labai toki idomu rezultata priduoda tie sviesiausi

Šviesiausi gesina "ružavą paršiuką" mirksiukas.gif
P.S. Aš jau seniai žvejoju EDP "Meteorites" - bergždžiai... doh.gif Ebay mačiau - pabijojau nusipirkti fuflių...
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 01 27, 19:04)
Daugelis rase, kad meteoritai matizuoja veida kazkiek, na, neleidzia blizgesiui islįsti. Sakykit, o ar verta dar naudodi biria pudra ant kremines + meteoritus ar uztenka vien ju? Nesinori perdaug prikrauti, nors dienos eigoj dar turiu pudruotis, kadangi veidas linkes pablizget.

Man "Mythic" fiksuoja, matizuoja (ir net kiek pasausina) - nieko papildomo netepdavau net vasarą ir viskas puikiai išlikdavo. Gal dar nuo odos, meteoritų rūšies priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 30 sausio 2013 - 16:17
QUOTE(In hell @ 2013 01 30, 01:37)
Šviesiausi gesina "ružavą paršiuką" mirksiukas.gif

Mythic seniau daug tu ruzavu buvo, o naujuose Teint Rose ne per daugiausia tu roziniu saratuku smile.gif bent jau man jie ruzavumo visai nepriduoda
Atsakyti
Ar meteoritai panasus kaip highliteris?
Atsakyti
QUOTE(Nekantri* @ 2013 02 01, 09:44)

Ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nekantri* @ 2013 02 01, 09:44)

As turiu Teint rose, ir man kai noris minimalaus shimerio, man meteoritai atstoja highlighteri smile.gif nes paskaistina, pasviesina ir priduoda svytejimo
Atsakyti
Tai tada kokia meteoru paskirtis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nekantri* @ 2013 02 01, 19:29)
Tai tada kokia meteoru paskirtis? blush2.gif

Fiksuoja makiažą, stabdo riebalų išsiskyrimą (matizuoja, kaip biri ar presuota pudra), suteikia švytėjimo, skaistina odą. Tai kaip lengvas highlight'eris. Galima panaudoti ir kaip tikrą highlight'erį, jei paimsite vieną šviesų pigmentuotą (ne visi tokie) rutuliuką ir tik juo patepsite norimas vienas (skruostikaulių viršų ir t.t.) smile.gif
Atsakyti
Gal bandet siuos meteoritus, ar jie su pavieniais blizgucias?

Guerlain Meteorites Perles Illuminating Powder - Blanc de Perle No. 00
user posted image
Atsakyti