Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 12

QUOTE(In hell @ 2013 01 27, 18:08)
O kvapas - tokie kvepalai Guerlain yra - mano sekantis "noriu"... doh.gif

Kokie čia kvepalai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 01 27, 19:02)
Kokie čia kvepalai?  smile.gif

Jei neklystu, situ kvepalu kvapas buvo toks, kaip meteoritu.. o man tai labai pan kvapas tu kvepalu, kur antroj nuorodoj, tik butent alyvines spalvos buteliukas permatomas, ne rozinis
http://www.fragranti...rites-4045.html
http://www.parfum24....---My-Insolence
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 01 27, 17:04)
Daugelis rase, kad meteoritai matizuoja veida kazkiek, na, neleidzia blizgesiui islįsti. Sakykit, o ar verta dar naudodi biria pudra ant kremines + meteoritus ar uztenka vien ju? Nesinori perdaug prikrauti, nors dienos eigoj dar turiu pudruotis, kadangi veidas linkes pablizget.

as tai kiek domejausi- vis tik meteoritus reikia rinktis pagal odos atspalvi. rose skirti labai baltai, porcelianinei odai, kurios dazniausia problema- islendantis rausvumas. beige- beige atspalvio odai, kurios problema dazniausiai buna nuovargis, kazkoks pavarges atspalvis. o d'ore- odai su auksiniais atspalviais, tamsesnei, kad pabreztu butent tuos siltus atspalvius. svarsciau tarp rose ir beige, bet kadangi rausvumo-raudonavimo problemos neturiu, o nuovargis matosi dar ir kaip biggrin.gif- pasiemiau beige. trecia diena naudoju, kol kas esu patenkinta drinks_cheers.gif

klausimas del birios pudros ir meteoritu man irgi buvo iskiles biggrin.gif pameginau siandien ant skystos pudros vietoj birios uzdet meteoritu- per 7 valandas dar kol kas joks blizgesys neislindo, tai kaip ir nematau skirtumo tarp paprastos birios pudros ir meteoritu sitoj vietoj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 01 27, 18:02)
Kokie čia kvepalai?  smile.gif

Gisana, va wub.gif
user posted image
Ir maunu kuo greičiau, kol Vitulka neatlėkė ir tapkėmis už spamą neužmėtė doh.gif doh.gif
Atsakyti
Viskas normaliai, kalbam apie rutulines pudras, jų kvapus, koks jų kvapas smile.gif avataras koks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2013 01 27, 01:49)
Ar jie turi pavieniu blizguciu?  rolleyes.gif

Deja, turi. Senesnio leidimo neturejo, man jie patiko zymiai labiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2013 01 27, 17:21)
Nenoreciau sutikti..  4u.gif savo Teint Dore del to ir pardaviau, kad man suteike kazkoki tamsesni atspalvi, kuris man netiko  schmoll.gif  biggrin.gif aisku, ne kaip bronzatas, bet as pvz norejau skaistumo, o Teint Dore man ciut ciut priduodavo spalva.. dabar naudoju Teint Rose ir viskas ok  smile.gif tai cia manau nuo odos spalvos priklauso..

Gal Jūsų odos tonui netiko. Jie šiltesni už kitus. Bet dabar dirbu grynai su šia kosmetika ir per apmokymus akcentuoja, kad spalvos jie nesuteikia. O kai aš baltaveidė, tai ant manęs tai puikiai pastebima. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2013 01 27, 23:41)
Gal Jūsų odos tonui netiko. Jie šiltesni už kitus. Bet dabar dirbu grynai su šia kosmetika ir per apmokymus akcentuoja, kad spalvos jie nesuteikia. O kai aš baltaveidė, tai ant manęs tai puikiai pastebima. smile.gif

Gal tada netiko odos tonui.. nes as irgi sviesi ir man kazkas ni to buvo biggrin.gif bet man keista, kaip jie gali nesuteikt visai visai visai jokio tono labai sviesiai odai pvz.. nes juk ten yra tamsiai rudu rutuliuku, kuriais papiesus per ranka ir tai matos spalvos siek tiek 4u.gif nu matyt kiekvienai skirtingai..aisku, as nekalbu apie ryskia spalva kazkokia.. o apie vos jauciama silta tona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2013 01 27, 23:45)
Gal tada netiko odos tonui.. nes as irgi sviesi ir man kazkas ni to buvo  biggrin.gif bet man keista, kaip jie gali nesuteikt visai visai visai jokio tono labai sviesiai odai pvz.. nes juk ten yra tamsiai rudu rutuliuku, kuriais papiesus per ranka ir tai matos spalvos siek tiek  4u.gif nu matyt kiekvienai skirtingai..aisku, as nekalbu apie ryskia spalva kazkokia.. o apie vos jauciama silta tona smile.gif

Pagal mane, jų nedidelis kiekis užsitepa. Plius, prie tų rudų, juk yra ir labai šviesių/baltų, realiai spalva lyg neutralizuojasi. va šviesiausi, tai pagal mane turėtų tikrai šviesinti odą, nes labai jau balti. bet nuo visų pagrinde tik žvilgėjimas atsiranda g.gif
Ir dar pastebėjau, kad visi rutuliukai skirtingai pigmentuoti. Bandžiau paimt po šviesiausią rutuliuką ir užsitepti ant skruostikaulių kaip highlighter'į, tai su Teint dore rutuliuku pavyko, o su naujausiais iš naujos kolekcijos - ne, nes buvo labai sunku išgauti iš jo spalvą. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2013 01 27, 22:24)
Gisana, va  wub.gif
user posted image

o kur jų pirkti yra? wub.gif
Atsakyti
na siuos kvepalus jau turbut tektu internete medzioti, nes jie jau nebegaminami. ir paprastoj prekyboj ju nebera
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2013 01 28, 01:49)
Pagal mane, jų nedidelis kiekis užsitepa. Plius, prie tų rudų, juk yra ir labai šviesių/baltų, realiai spalva lyg neutralizuojasi. va šviesiausi, tai pagal mane turėtų tikrai šviesinti odą, nes labai jau balti. bet nuo visų pagrinde tik žvilgėjimas atsiranda  g.gif

drinks_cheers.gif taip, daug kraunant balina oda tikrai.. bent jau man smile.gif bet man grazu biggrin.gif vis tiek konturuoju ir priduodu spalvos, kad neatrodyt kaip mirtise.. bet labai toki idomu rezultata priduoda tie sviesiausi
Atsakyti