Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 12

QUOTE(Ameera @ 2013 01 24, 22:35)
Naujausios kolekcijos meteoritai Perles du paradise Ir blizgūs, ir sakyčiau, labai rožiniai. Ypač tamsiausi duoda rožinį atspalvį. Visumoje gaunasi šaltas rožinis atspalvis, visai man jie nepatiko. Tik kad dydis ir dėžutė kitokie, nei kitų meteoritų, nes patys rutuliukai kelis kart didesni  bigsmile.gif

O jei rožinius ištraukus? g.gif Palikt atskirai vietoje skaistalų...
Atsakyti
O Teint Dore labai tamsūs?
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 01 25, 10:14)

visai netamsūs ax.gif bent jau man 4u.gif
Atsakyti

TURIU JUOS,MAN JIE LABAI LABAI wub.gif
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2013 01 25, 01:12)
O jei rožinius ištraukus? g.gif Palikt atskirai vietoje skaistalų...

Tai tada nematau reikalo išvis juos pirkti. smile.gif Tamsiausi tai tokie gesintos fukcijos atspalvio gal, nemoku nupasakot, šviesūs rožiniai duoda šaltą blizgėjimą, labai blizgūs į violetinumą yra ir lyg balsvi. Nelabai tiksliai pamenu paskutinės spalvos. Pagal mane, geriau paprastus, originalius pirkti, jei norisi smile.gif

Meteoritai spalvos NESUTEIKIA. smile.gif Tik 01 nr. ale šiek tiek laikomi maskuojančiais, bet pvz nr. 03 duoda šilčiausią spindesį, nes dauguma rutuliukų rudi/smėliniai. Mano odai tinka tik pirmi pudrų numeriai, šiuo metu net ir jie kai kur per tamsūs (pvz. Guerlain šviesiausias atspalvis per tamsus kokiais 2nr man) ir tepiausi Meteoritus 03, labai puikiai tiko, nes gražiai oda švytėjo, bet jokio tamsinimo ar netikimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 01 25, 09:14)

Visai ne- turiu juos thumbup.gif ir Mythic senus schmoll.gif . Mythic man per balzgani ir neblizga, o aš šarka... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2013 01 26, 23:35)
Visai ne- turiu juos thumbup.gif  ir Mythic senus schmoll.gif . Mythic man per balzgani ir neblizga, o aš šarka... doh.gif

Ar jie turi pavieniu blizguciu? rolleyes.gif
Atsakyti
Man kaip tik Mythic labai patinka, oda labai gražiai atrodo su jais. Vasarai gal ir nelabai tiks, bet žiemą tai labai man tinka.
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2013 01 25, 22:57)
Meteoritai spalvos NESUTEIKIA. smile.gif Tik 01 nr. ale šiek tiek laikomi maskuojančiais, bet pvz nr. 03 duoda šilčiausią spindesį, nes dauguma rutuliukų rudi/smėliniai. Mano odai tinka tik pirmi pudrų numeriai, šiuo metu net ir jie kai kur per tamsūs (pvz. Guerlain šviesiausias atspalvis per tamsus kokiais 2nr man) ir tepiausi Meteoritus 03, labai puikiai tiko, nes gražiai oda švytėjo, bet jokio tamsinimo ar netikimo smile.gif

Nenoreciau sutikti.. 4u.gif savo Teint Dore del to ir pardaviau, kad man suteike kazkoki tamsesni atspalvi, kuris man netiko schmoll.gif biggrin.gif aisku, ne kaip bronzatas, bet as pvz norejau skaistumo, o Teint Dore man ciut ciut priduodavo spalva.. dabar naudoju Teint Rose ir viskas ok smile.gif tai cia manau nuo odos spalvos priklauso..
Atsakyti
Nusipirkau Teint Dore, tai man labai patiko wub.gif spalvos nesuteikia, duoda labai gražų švytėjimą, na super pirkinys smile.gif ir kvapas labai patiko biggrin.gif
Atsakyti
Daugelis rase, kad meteoritai matizuoja veida kazkiek, na, neleidzia blizgesiui islįsti. Sakykit, o ar verta dar naudodi biria pudra ant kremines + meteoritus ar uztenka vien ju? Nesinori perdaug prikrauti, nors dienos eigoj dar turiu pudruotis, kadangi veidas linkes pablizget.
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2013 01 27, 00:49)
Ar jie turi pavieniu blizguciu?  rolleyes.gif

Dore tikrai turi, už tai juos myliu mirksiukas.gif

QUOTE(Gisana @ 2013 01 27, 16:38)
Nusipirkau Teint Dore, tai man labai patiko  wub.gif spalvos nesuteikia, duoda labai gražų švytėjimą, na super pirkinys  smile.gif ir kvapas labai patiko  biggrin.gif

O kvapas - tokie kvepalai Guerlain yra - mano sekantis "noriu"... doh.gif
Atsakyti