Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 12

QUOTE(virgaxxx @ 2012 12 09, 22:19)
Perskaiciau nuo pat pradziu temute mirksiukas.gif ,bet aiskaus atsakymo neradau g.gif Klausimukas,ar labai matosi blizguciai?nebusiu kaip kaledine eglute biggrin.gif Issirinkau Rose,tai tikiuosi suteiks veidui naturalu svytejima g.gif

As turiu Teint Dore, kaip kaledine eglute tikrai neatrodau smile.gif Cia tie sventiniai dazniau buna su daugiau blizguciu smile.gif Daugiau apie Teint Rose su foto yra cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir pas mane teint dore, tai blizguciu nerasta... O rozinukai is viso neutralus. Frankfurto oro uosto duty free drakonu nera...
Atsakyti
Jau 2013 m. sausio mėn. pasirodys naujieji Guerlain pavasario meteoritai Perles du paradise...
user posted image
Atsakyti
O kokius meteoritus pasirinkti, kad nebūtų blizgūs, tiesiog skaistumo suteiktų odai ir tiktų dienai?
Atsakyti
QUOTE(millin @ 2012 12 23, 22:11)
O kokius meteoritus pasirinkti, kad nebūtų blizgūs, tiesiog skaistumo suteiktų odai ir tiktų dienai?

Man tai tinka Teint rose smile.gif matos vietom smulkiu zeruciu, bet man netrukdo! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2012 12 23, 01:00)
Jau 2013 m. sausio mėn. pasirodys naujieji Guerlain pavasario meteoritai Perles du paradise...

nordstrom'e jau parduoda, bet pažiūrėjus kelis swatchus matosi, kad laaabai jau blizgūs smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2012 11 06, 16:19)
Mane domina atsiliepimai apie šventinius šių metų drakono meteoritus  bigsmile.gif

user posted image

isigijau siuos pries kelias dienas. man jie lb lb wub.gif
taip, nuotraukoje kazkodel jie balti, bet realiai jie tikrai nera tokie balti. tik paziurejus i meteorus pacius, atrodo, kad lb jau blizgus. as esu pati sviesiaode. bijojau, kad labai blizgesiu, bet is tiesu, atrodo veidas svytintis, toks aksominis, saules sviesoj tie blizguciai pasimato, bet tikrai ju nera per daug. zodziu, esu lb patenkinta pirkiniu.

prie sito, isigijau dar vienus. nes lb jau patraukli kaina buvo. (sorry, niekaip neikele nuotraukos)
http://www.asiatatle...duc...-dā€™azur

jei ka domina, tai debenhams parduotuvese abu sie meteoritai buvo 50% nuolaida bigsmile.gif del to ir pirkau abejus.
zodziu, pastarieji, pati pardaveja sake, kad jie vasarai. pabandziau juos, tai is tiesu, man jie per balti, sakyciau. blizgucio is vis nedaug. tokia nublankusi pasirodziau. vienu zo, padesiu juos saugiai iki vasaros. idegsiu, gal tada kitaip atrodys.

Atsakyti
O jums pasipudrinus meteoritais neatrodo oda tokia kaip sausa, gal mano pacios oda dehidratuota, as ant pudros dedu ir ant skaistalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnuota @ 2013 01 04, 13:45)
O jums pasipudrinus meteoritais neatrodo oda tokia kaip  sausa, gal mano pacios oda dehidratuota, as ant pudros dedu ir ant skaistalu g.gif

apsipurkškite lengvai terminiu vandeniu smile.gif
Atsakyti
Gal ir gera mintis bigsmile.gif , o jei skaistalus skystus naudociau,ar neuzpudruosiu ju?
Atsakyti
QUOTE(Plunksnuota @ 2013 01 04, 21:19)
Gal  ir gera mintis bigsmile.gif , o jei skaistalus skystus naudociau,ar neuzpudruosiu ju?

meteoritai prigesina biškuti skaistalų spalvą ir sulieja su oda, nesimato perėjimų tarp pudros ir skaistalų ax.gif
Atsakyti
Naujausios kolekcijos meteoritai Perles du paradise Ir blizgūs, ir sakyčiau, labai rožiniai. Ypač tamsiausi duoda rožinį atspalvį. Visumoje gaunasi šaltas rožinis atspalvis, visai man jie nepatiko. Tik kad dydis ir dėžutė kitokie, nei kitų meteoritų, nes patys rutuliukai kelis kart didesni bigsmile.gif
Atsakyti