Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 12

gal kas gali pagelbėti doh.gif
netyčia susimaišė į vieną krūvą mano teint dore ir teint beige meteoritai doh.gif doh.gif ir abiejuose yra vienodų spalvų rutuliukų, violetiniai ir berods rusvi.. tai man dabar klausimas toks, gal kas gali paskaičiuot savuosius teint dore arba teint beige, kiek yra violetinių ir kiek rusvų.. būčiau be galo dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 06 18, 19:42)
gal kas gali pagelbėti  doh.gif
netyčia susimaišė į vieną krūvą mano teint dore ir teint beige meteoritai doh.gif  doh.gif  ir abiejuose yra vienodų spalvų rutuliukų, violetiniai ir berods rusvi..  tai man dabar klausimas toks, gal kas gali paskaičiuot savuosius teint dore arba teint beige, kiek yra violetinių ir kiek rusvų.. būčiau be galo dėkinga  4u.gif

tai, kad misija manau neimanoma atskirti jeigu jau jie susimaise smile.gif juo labiau jeigu ketinate parduoti . bent jau is nuorodos taip atrodo.
Nors galite pameginti ziuredama gal koki video atrinkineti kuriam pavadinimui kas priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2012 06 18, 21:52)
tai, kad  misija manau neimanoma atskirti  jeigu jau jie susimaise  smile.gif juo labiau  jeigu ketinate parduoti . bent jau is nuorodos  taip atrodo.
Nors galite pameginti  ziuredama gal koki video  atrinkineti kuriam pavadinimui kas priklauso.

tai vat dabar ir abejoju del pardavimo, kai sitaip atsitiko doh.gif
na kodel neimanoma, violetiniai rutuliukai abieju meteoritu yra identiski, tiesiog siektiek skiriasi ju skaicius, taspats jei neklystu ir su rudais, o visu kitu spalvu rutuliuku tai neimanoma neatskirti, puikiai atsimenu kurie kuriems priklauso smile.gif
Atsakyti
teko skaityt, jog merginos pirkote viena pakeli ir dalinotes. man pvz irgi per daug (turbut visam gyvenimui uztektu biggrin.gif), todel norejau pasiklausti, kokia dezute naudojate kitai guerlain meteoritu pusej perpilt?
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 06 18, 21:42)
netyčia susimaišė į vieną krūvą mano teint dore ir teint beige meteoritai doh.gif  doh.gif  ir abiejuose yra vienodų spalvų rutuliukų, violetiniai ir berods rusvi..  tai man dabar klausimas toks, gal kas gali paskaičiuot savuosius teint dore arba teint beige, kiek yra violetinių ir kiek rusvų.. būčiau be galo dėkinga  4u.gif

Teint beige:
5 violetiniai
8 balti
11 ružavų
3 rudi su auksiniu blizgesiu
14 rudų matinių

user posted image

Pas mane pusė kiekio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 06 18, 21:42)

Man atrodo tiksliai atrinkt sunku bus. Na tie patys meteoritai ne visada po vienoda skaiciu tam tikros spalvos rutuliuku turi (pvz pas Maryte violetiniu 13, o pas Onute tokiuose pat meteorituose ju 10 yra)....

QUOTE(Bonifacija @ 2012 06 18, 23:17)
teko skaityt, jog merginos pirkote viena pakeli ir dalinotes. man pvz irgi per daug (turbut visam gyvenimui uztektu biggrin.gif), todel norejau pasiklausti, kokia dezute naudojate kitai guerlain meteoritu pusej perpilt?

Merginos naudoja bet kokius turimus indelius, dazniausiai buna nuo kokio kremo.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2012 06 18, 23:17)

Aš perpirkau pusę kiekio meteoritų, jie buvo suberti į seną Loreal kremo indeli, jis stiklinis, patogiai uzsisuka, todel ten juos ir palikau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _sala_: 19 birželio 2012 - 09:11
QUOTE(apčy @ 2012 06 19, 00:41)
Teint beige:
5 violetiniai
8 balti
11 ružavų
3 rudi su auksiniu blizgesiu
14 rudų matinių

user posted image

Pas mane pusė kiekio smile.gif

dėkui 4u.gif 4u.gif bandysiu skaičiuot, kas ten pas mane gaunasi.. doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif labai prašau patarimo, koks šepetėlis labiausiai tinka meteoritams?Iš ansto dėkoju 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestyte @ 2012 09 16, 16:07)
Sveikos merginos 4u.gif labai prašau patarimo, koks šepetėlis labiausiai tinka meteoritams?Iš ansto dėkoju 4u.gif  wub.gif

Is esmes turi but tankesnis, kad gerai pakabintu meteoritus ir ne tik blizgucius paimtu. Jei visam veidui norit, tai koks nors didesnis ir tankesnis pudros sepetelis. O jei pvz tik skruostus ar dar kazkur ryskinsit, tai tada atitinkamai skaistalu ar koks seseliu ar pan., dydi pagal save pasirinksit.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 09 16, 18:13)
Is esmes turi but tankesnis, kad gerai pakabintu meteoritus ir ne tik blizgucius paimtu. Jei visam veidui norit, tai koks nors didesnis ir tankesnis pudros sepetelis.  O jei pvz tik skruostus ar dar kazkur ryskinsit, tai tada atitinkamai skaistalu ar koks seseliu ar pan., dydi pagal save pasirinksit.

Labai labai Jums ačiū už patarimą 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Kiek čia pagyrų šiems rutuliukams wub.gif bręstu ir aš jų pirkimui biggrin.gif
Mastau laukti tų naujųjų 2012 ųjų metų, bet ar pasirodo tos naujienos pas mus LT, ar reikia užsienyje pirkt ?
Atsakyti