QUOTE(Estela_ @ 2012 05 11, 16:12)
O pats efektas, švytėjimas labiau šaltas toks, sidabrinis turbūt?
Turėjau aš Pearly White, senuosius Mythic'us tai man taip balino veidą.., jaučiu šitie tokie pat..
Ga kas gali palyginti Teint Rose su Teint Beige.. ? Jau kad Dore man per tamsūs tai faktas, aš šviesiaodė.. bet va įdomu ar Beige labiau gelsvumo suteiktų veidui.. Kažkas minėjo, kad ružavumo duoda
Užsimaniau vėl meteoritų po pertraukos
Turėjau aš Pearly White, senuosius Mythic'us tai man taip balino veidą.., jaučiu šitie tokie pat..
Ga kas gali palyginti Teint Rose su Teint Beige.. ? Jau kad Dore man per tamsūs tai faktas, aš šviesiaodė.. bet va įdomu ar Beige labiau gelsvumo suteiktų veidui.. Kažkas minėjo, kad ružavumo duoda
Užsimaniau vėl meteoritų po pertraukos
Zinokit, kad sidabrinis, tai nepasakyciau.. kad labai sviesina, irgi nepasakyciau.. cia labai nuo veido spalvos priklauso.. man geriau aplamai sviesiau, nei tamsiau.. tai man patinka siulyciau nueit ir pasibandyt abejus ir bus tada aisku... nes is to kas ka pasakys, tikrai galit prasaut
Ne, nu eina svilpt.. nusipirkau meteoritus, pasitikrinu galiojima, ir raso, kad galioja 8men tik .. normaliai? tai net metu negalioja.. pasene kazkokie.. ka daryt? p.s ant dezutes lipduko parasyta, kad geriausia sunaudoti iki 2014 06..tai kaip suprast?