Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 12

QUOTE(Estela_ @ 2012 05 11, 16:12)
O pats efektas, švytėjimas labiau šaltas toks, sidabrinis turbūt?  smile.gif
Turėjau aš Pearly White, senuosius Mythic'us tai man taip balino veidą.., jaučiu šitie tokie pat..
Ga kas gali palyginti Teint Rose su Teint Beige.. ? Jau kad Dore man per tamsūs tai faktas, aš šviesiaodė.. bet va įdomu ar Beige labiau gelsvumo suteiktų veidui..  g.gif  Kažkas minėjo, kad ružavumo duoda  unsure.gif  doh.gif
Užsimaniau vėl meteoritų po pertraukos  biggrin.gif

Zinokit, kad sidabrinis, tai nepasakyciau.. kad labai sviesina, irgi nepasakyciau.. cia labai nuo veido spalvos priklauso.. man geriau aplamai sviesiau, nei tamsiau.. tai man patinka biggrin.gif siulyciau nueit ir pasibandyt abejus ir bus tada aisku... nes is to kas ka pasakys, tikrai galit prasaut 4u.gif
Ne, nu eina svilpt.. nusipirkau meteoritus, pasitikrinu galiojima, ir raso, kad galioja 8men tik .. blink.gif normaliai? tai net metu negalioja.. pasene kazkokie.. ka daryt? p.s ant dezutes lipduko parasyta, kad geriausia sunaudoti iki 2014 06..tai kaip suprast?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 11 gegužės 2012 - 15:39
QUOTE(amber123 @ 2012 05 11, 14:15)
Zinokit, kad sidabrinis, tai nepasakyciau.. kad labai sviesina, irgi nepasakyciau.. cia labai nuo veido spalvos priklauso.. man geriau aplamai sviesiau, nei tamsiau.. tai man patinka  biggrin.gif siulyciau nueit ir pasibandyt abejus ir bus tada aisku... nes is to kas ka pasakys, tikrai galit prasaut  4u.gif
Ne, nu eina svilpt.. nusipirkau meteoritus, pasitikrinu galiojima, ir raso, kad galioja 8men tik ..  blink.gif normaliai? tai net metu negalioja.. pasene kazkokie.. ka daryt? p.s ant dezutes lipduko parasyta, kad geriausia sunaudoti iki 2014 06..tai kaip suprast?

o kokiam psl tikrinot? mano raso net iki 2015 04 galioja (pirkau ziema) o check cosmetic net raso Date of manufacture:
March 2011
General shelf life: 36 months
Valid at least for the next
22 months
tai pagal kristes data iseina kad jie galioja 4metus, vat ir zinok kad nori tiesa cia ar kriste prasiilgina galiojimo laika metais g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 05 11, 17:00)
o kokiam psl tikrinot? mano raso net iki 2015 04 galioja (pirkau ziema) o check cosmetic net raso Date of manufacture:
tai pagal kristes data iseina kad jie galioja 4metus, vat ir zinok kad nori tiesa cia ar kriste prasiilgina galiojimo laika metais g.gif

tam paciam kur ir jus unsure.gif nu vienu zodziu, galejo ir tas psl gryba supjaut.. sausas produktas, nieko neatsitiks.. bet kad tuos galiojimus reik ziuret, tai faktas.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 11 gegužės 2012 - 16:25
o kiek mokejai uz meteoritus amber? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 05 11, 17:04)
o kiek mokejai uz meteoritus amber? 4u.gif

Pilna kaina 169lt smile.gif
Atsakyti
Na va, po poros savaičių naudojimo ir aš galiu palikti atsiliepimą apie savo pirmuosius meteoritus. Pirkau pusę pakuotės nr. 2 - teint beige, esu šviesiaodė, bet ne porcelianas smile.gif Tepu su pošiurkščiu šepečiu visą veidą (ant kreminės ir mineralinės) užbaigimui. Plika akimi tikrai poveikio iškart nematau, tik prieš saulę pasiukiojus veidą matosi smulkus žėrutis. Tikrai matau ir pavienius mažučius blizgučius. Šiaip pastebėjau, kad truputi matina odą ir ją kiek paskaistina, pabalina.
Mano draugė naudoja Nr. 3 meteoritus, nes ji tamsesnė yra ir norėjo, kad jai suteiktų šiek tiek spalvos meteoritai. Tai kai ji pasitepė jais veidą ir važiavom karštą dieną į parką, visas veidas žerėjo, nors tikrai žinau, kad ji jų pernelyg daug netepė ir naudoja minkštą didelį Ecotools skaistalų šepetuką. Tai gal taip ir yra, kad pats akivaizdžiai jų efekto nematai, bet aplinkiniai mato unsure.gif
Atsakyti
Internete radau foto, gerai atspindinčias meteoritų poveikį smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2012 05 16, 14:44)
Internete radau foto, gerai atspindinčias meteoritų poveikį  smile.gif

man tai nerodo foto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 16, 17:03)
man tai nerodo foto  verysad.gif

Man irgi nieko nerodo g.gif
Atsakyti
Uoj atleiskit, man per kita naršyklę (Opera) rodė..
Dedu nuorodą tuomet:
meteoritai
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2012 05 16, 20:11)
Uoj atleiskit, man per kita naršyklę (Opera) rodė..
Dedu nuorodą tuomet:
meteoritai

uuuuuu koks geras blogas!!! kaip aiskiai viskas
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 16, 20:36)
uuuuuu koks geras blogas!!! kaip aiskiai viskas

Kažkaip dažniausiai nesimato nuotraukose tų meteoritų, o čia labai gerai pagauta. galėtų dar ne rusiškai būti, dar geriau būtų. O šitame bloge panašiai kaip ir SM, moterys kelia visą savo naują/naudojamą kosmetiką, tik nerūšiuodamos į temas. Kartais smagu pasižiūrėti
Atsakyti