Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 12

QUOTE(^^liutuke @ 2012 04 13, 10:39)
Grožis, teks ieškot pirkt  wub.gif
user posted image

Video apie siuos meteoritus kam idomu bigsmile.gif
http://www.youtube.c...;feature=relmfu
Atsakyti
ačiū amber 123 už nuorodą wub.gif
jau užsimaniau tų naujų vasarinių meteoritų, reiks ieškotis wub.gif
Atsakyti
Pasiziurekit kokius radau meteoritus parduodamus, dar senesnei pakuotej.
http://tarpmergaiciu...lain-meteoritai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaulynaSon @ 2012 05 10, 10:16)
Pasiziurekit kokius radau meteoritus parduodamus, dar senesnei pakuotej. 
http://tarpmergaiciu...lain-meteoritai  ax.gif

Cia ne 'dar senesne pakuote', o senoji klasikiniu (mythic, beige chic) pakuote, bet siuo atveju cia tik miniukas ju.
Atsakyti
Nu jo, ta ir norejau pasakyti 4u.gif Kad labai seni.
Antikvariatas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaulynaSon: 10 gegužės 2012 - 22:40
QUOTE(SaulynaSon @ 2012 05 10, 23:37)
Nu jo, ta ir norejau pasakyti  4u.gif Kad labai seni.
Antikvariatas biggrin.gif

Kai sausas produktas, galima ji ir ilgiau naudot.. bet esme ta, kad as asmeniskai miniuko turbut nepirkciau, nes daug kas rase, kad ju kokybe, nuo full size meteoritu skirias 4u.gif
Atsakyti
Paziurejau pagal galiojimo koduka, tai jie 2008 metais baigesi bagiojimas, o pats galiojimas 36 men, ta paskaiciavus pagaminti jie 2005 metais ohmy.gif
Aisku kai sausas tai gal nieko, nu bet as pati tai jau nesitepciau g.gif
Atsakyti
Na ka, nusipirkau Teint Rose meteoritus.. biggrin.gif nes Teint Dore deja buvo man per tamsus.. ner ten jie kaip bronzikas, bet mano sviesiai odai pakankamai spalvos suteike, ko man nereikejo.. norejau, kad butu universalus produktas, kuris tiktu visiems metu laikams.. Teint Rose patys sviesiausi meteoritai is pastovios serijos. Kvapas aisku tas pats dieviskas, kaip ir visu kitu.. tik kempinele skyresi.. nes Teint Dore buvau pirkus is UK, tai buvo tokia kempine, o cia toks pufas galima sakyt fainas.. daug malonesnis, galima veiduka pataisyt dienos eigoj su juo, jei sepetuko po ranka ner.. daug kas ta senaja kempine keike.. aciu die, kad pakeite.. thumbup.gif o seip.. ka as zn. ant veiduko gaunas skaistus, sviesus veiduko rezultatas.. tik tiek, kad kazkodel jauciu, kad siti ciut sausins veida.. ko nepastebejau su Teint Dore.. bet is esmes, tai ju juk konsistencija ta pati.. keista, kad vieni sausina, o kiti ne.. g.gif nu gal taip pasirode.. gaila, kad rutuliukai nevienodu dydziu.. galetu but visi dideli, grazus.. ilgiau naudotusi biggrin.gif beja, sepetuka naudoju kita, svelnu is ELF studio line, kabina gerai bigsmile.gif zodziu pirkini uzskaitau
user posted image
Atsakyti
del tu kempineliu prie meteoritu, tai kai kazkada pirkau teint rose, viduj buvo, kaip ir jus minejot, toks pufas. o ne per seniausiai pirkau teint beige ir teint dore tai viduj buvo tos paprastos kempineles. visus meteoritus pirkau kristianoje
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 05 11, 15:39)
del tu kempineliu prie meteoritu, tai kai kazkada pirkau teint rose, viduj buvo, kaip ir jus minejot, toks pufas. o ne per seniausiai pirkau teint beige ir teint dore tai viduj buvo tos paprastos kempineles. visus meteoritus pirkau kristianoje

Aaa.. kaip idomiai.. o kazin kodel ? unsure.gif galvojau pas visas tris spalvas pufas.. nu zymiai jis man mielesnis.. tikrai galetu visiem pakeist.. doh.gif
Aaaaa bet atrodo greit naudojas kazkaip man doh.gif paranoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SaulynaSon @ 2012 05 11, 12:28)
Paziurejau pagal galiojimo koduka, tai jie 2008 metais baigesi bagiojimas, o pats galiojimas 36 men, ta paskaiciavus pagaminti jie 2005 metais ohmy.gif
Aisku kai sausas tai gal nieko, nu bet as pati tai jau nesitepciau  g.gif

Tai cia jau is sneu miniuku, bet jie nera tik tuo metu isleisti, t.y. cia ne limituotas dalykas, todel ir dabar yra svieziu miniuku tose pakuotese. Nebepamenu tiksliai jau, bet kazkada kai klausiau del miniuku Guerlain, tai jie atrase, kad pakeite pakuotes ir seniau be sepetelio budavo, o dabar su (o gal atvirksciai).

Bet man miniukai nepatikimai atrodo, ypac kokiam SM'e pirkt, nes buvo kazkada is braskiu daug merginu neoriginalius parsisiunte. Tai toki dalyka tik normalioj parduotuvej ar kokiam duty free pirkciau.

O dar i miniuku tema, tai teke man juos bandyt - labai maza dezute, nepatogu sepeteliu makaluot...
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 11, 15:24)
Na ka, nusipirkau Teint Rose meteoritus..  :

O pats efektas, švytėjimas labiau šaltas toks, sidabrinis turbūt? smile.gif

Turėjau aš Pearly White, senuosius Mythic'us tai man taip balino veidą.., jaučiu šitie tokie pat..

Ga kas gali palyginti Teint Rose su Teint Beige.. ? Jau kad Dore man per tamsūs tai faktas, aš šviesiaodė.. bet va įdomu ar Beige labiau gelsvumo suteiktų veidui.. g.gif Kažkas minėjo, kad ružavumo duoda unsure.gif doh.gif

Užsimaniau vėl meteoritų po pertraukos biggrin.gif
Atsakyti