Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 12

amber123, parasyk dar nuomone kai isbandysi juos ant veido su pudra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 04 28, 13:36)
Na ka,  pagaliau ir as isbandziau savuosiu rutuliukus Guerlain Teint Dore biggrin.gif  biggrin.gif ilgiau noreto ir laukto produkto turbut mano kolekcijoj nebuvo.. o kai ilgai lauki ir nori, tada daug daugiau tikiesi nei is kitu produktu.. ir kai gauni buni labai kritiskas viskam, bent jau as  biggrin.gif ka galiu pasakyt.. kvapas, pakuote, patys rutuliukai NEREALUS.. groziu grozis..  wub.gif efektas... g.gif zodziu reikalas tas, kad kadangi spalva mano Teint Dore, tamsiausia,o as nesu labai tamsi, tai man nuo ju spalva atsiranda.. o kas liecia svytejma, reik ju det labai labai labai daug, kad jis pasimatytu, o as daug det negaliu, nes tada gausis labai rudas veidas.. nesakau, kad jo efektas kaip bronzato, bet man tamsumo uztenka biggrin.gif svytejimo kaip po tokio man matos, bet nepasakyciau, kad daug.. o gal tiksliau as jo nepastebiu, nes veidas ir taip mano ner matinis, svyti ir taip siek tiek.. matosi smulkus smulkus sidabriniai zeruciai.. bet ne jokie stambus, pavieniai.. tokie smulkus zeruciai.. prie dirbtines sviesos, t.y vakare efektas manau vel bus kitoks.. poru neparyskina, bet ju ir nepaslepia  biggrin.gif kaip kazkas sake.. reziume: nesigailiu, kad pirkau.. bet tarkim jei zmogus nori spec jiem taupyt ilgai ir nuobodziai pinigelius, tai manau kad ner 100% verti tokios kainos..  smile.gif ju efektas ner vertas, o ne pats produktas, nes rutuliuku grozis, pakuotes ir kvapas atstoja viska lotuliukas.gif  wub.gif  wub.gif BEJA as juos dabar bandziau ant nuogo veido... ant pudros vel kitaip atrodys manau biggrin.gif p.s daziausi su EZ erdesos sepeciu tuo uz 17lt.. kaip ir tikejaus, kabina superinaii!! is kart pasiema produktas..  smile.gif

As taip pat juos isigijau ir negaliu atsidziaugti, bet man jie jokios spalvos neduoda, tai daug pridedu ir atrodo labai super, bet jau kvapas wub.gif Man meteoritu tepimas tai kaip koks ritualas, as apziuriu, pauostau, draugas nesupranta ka as ten rytais darau su jais lotuliukas.gif Nu zodziu isimylejau as juos nuo pirmo potepio thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 04 28, 14:36)
Na ka,  pagaliau ir as isbandziau savuosiu rutuliukus Guerlain Teint Dore biggrin.gif  biggrin.gif ilgiau noreto ir laukto produkto turbut mano kolekcijoj nebuvo.. o kai ilgai lauki ir nori, tada daug daugiau tikiesi nei is kitu produktu.. ir kai gauni buni labai kritiskas viskam, bent jau as  biggrin.gif ka galiu pasakyt.. kvapas, pakuote, patys rutuliukai NEREALUS.. groziu grozis..  wub.gif efektas... g.gif zodziu reikalas tas, kad kadangi spalva mano Teint Dore, tamsiausia,o as nesu labai tamsi, tai man nuo ju spalva atsiranda.. o kas liecia svytejma, reik ju det labai labai labai daug, kad jis pasimatytu, o as daug det negaliu, nes tada gausis labai rudas veidas.. nesakau, kad jo efektas kaip bronzato, bet man tamsumo uztenka biggrin.gif svytejimo kaip po tokio man matos, bet nepasakyciau, kad daug.. o gal tiksliau as jo nepastebiu, nes veidas ir taip mano ner matinis, svyti ir taip siek tiek.. matosi smulkus smulkus sidabriniai zeruciai.. bet ne jokie stambus, pavieniai.. tokie smulkus zeruciai.. prie dirbtines sviesos, t.y vakare efektas manau vel bus kitoks.. poru neparyskina, bet ju ir nepaslepia  biggrin.gif kaip kazkas sake.. reziume: nesigailiu, kad pirkau.. bet tarkim jei zmogus nori spec jiem taupyt ilgai ir nuobodziai pinigelius, tai manau kad ner 100% verti tokios kainos..  smile.gif ju efektas ner vertas, o ne pats produktas, nes rutuliuku grozis, pakuotes ir kvapas atstoja viska lotuliukas.gif  wub.gif  wub.gif BEJA as juos dabar bandziau ant nuogo veido... ant pudros vel kitaip atrodys manau biggrin.gif p.s daziausi su EZ erdesos sepeciu tuo uz 17lt.. kaip ir tikejaus, kabina superinaii!! is kart pasiema produktas..  smile.gif

Man užtenka lengvai perbraukti ir jau pakankamai matyti tas švytėjimas. Skonio reikalas gal rolleyes.gif Manieji teint beige
Atsakyti
QUOTE(SaulynaSon @ 2012 04 12, 19:25)
Sveikos, gal galetumet pasakyti, kuom skiriasi teint beige nuo teint dore, susidariau ispudi perskaiciu, kad teint beige i geltonuma o dore i rusvuma ar taip? 4u.gif
Ai ir geriau is sios kolekcijos rinktis, ar de nuit? g.gif

Turiu ir Teint Beige, ir Teint Dore, tai visu pirma krenta i aki kad Dore kur kas labiau blizgus. Vasaros diena saulei svieciant nelabai ju ant saves isivaizduoju. Teint Beige blizgesis kur kas subtilesnis.
Sepetelis, kuri naudoju Meteoritams- Nars 19.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 28 balandžio 2012 - 21:12
QUOTE(apčy @ 2012 04 28, 21:49)
Man užtenka lengvai perbraukti ir jau pakankamai matyti tas švytėjimas. Skonio reikalas gal rolleyes.gif Manieji teint beige

Tai zinokit ju svytejimas nevienodas.. pas jus jei teint beige, tai ir svyti gal labiau, gal daugiau tu svytinciu rutuliuku 4u.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(AMARILIS @ 2012 04 28, 21:51)
Turiu ir Teint Beige, ir Teint Dore, tai visu pirma krenta i aki kad Dore kur kas labiau blizgus. Vasaros diena saulei svieciant nelabai ju ant saves isivaizduoju. Teint Beige blizgesis kur kas subtilesnis.

Ane g.gif unsure.gif o as tik ka parasiau, kad trb beige labiau blizga lotuliukas.gif mano oda kai sausa, tai to svytejimo niekad nebus per daug, gal del to man nesimato g.gif bet tu tokiu zeruciu maziuku sidabriniu tai daug matau biggrin.gif bet man netrukdo schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2012 04 28, 21:05)
amber123, parasyk dar nuomone kai isbandysi juos ant veido su pudra  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif butinai
Papildyta:
QUOTE(SaulynaSon @ 2012 04 28, 21:17)
As taip pat juos isigijau ir negaliu atsidziaugti, bet man jie jokios spalvos neduoda, tai daug pridedu ir atrodo labai super, bet jau kvapas wub.gif  Man meteoritu tepimas tai kaip koks ritualas, as apziuriu, pauostau, draugas nesupranta ka as ten rytais darau su jais  lotuliukas.gif  Nu zodziu isimylejau as juos nuo pirmo potepio  thumbup.gif  wub.gif

lotuliukas.gif as siandien gal irgi 10k pasiemus uosciau ir ziurejau..ziemai noreciau myth ten tu, sviesiu.. nors jie dabar kitaip vadinas. Visai visai spalvos neduoda? g.gif nu man ner taip, kad jie labai matytusi, bet tikrai nepasviesina veida, o ciut patamsina biggrin.gif va, cia neblogai matos jo efektas
http://brunettebriz....eorites-03.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 28 balandžio 2012 - 22:36
Sakykit is kur pigiausiai galima butu parsisiut meteoritus???O gal kas parduoda Beige nr.02?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 04 28, 22:34)
Tai zinokit ju svytejimas nevienodas.. pas jus jei teint beige, tai ir svyti gal labiau, gal daugiau tu svytinciu  rutuliuku  4u.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Ane g.gif  unsure.gif o as tik ka parasiau, kad trb beige labiau blizga lotuliukas.gif mano oda kai sausa, tai to svytejimo niekad nebus per daug, gal del to man nesimato g.gif bet tu tokiu zeruciu maziuku sidabriniu tai daug matau  biggrin.gif bet man netrukdo schmoll.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif butinai
Papildyta:
lotuliukas.gif as siandien gal irgi 10k pasiemus uosciau ir ziurejau..ziemai noreciau myth ten tu, sviesiu.. nors jie dabar kitaip vadinas. Visai visai spalvos neduoda?  g.gif nu man ner taip, kad jie labai matytusi, bet tikrai nepasviesina veida, o ciut patamsina biggrin.gif va, cia neblogai matos jo efektas
http://brunettebriz....eorites-03.html

Na as pati tamsesnes odos esu, tai nesimato man lyg , kad jie kokia spalva duotu, ypac kai idegus dabar, gal del to, tik svytejima toki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaulynaSon @ 2012 04 30, 21:34)
Na as pati tamsesnes odos esu, tai nesimato man lyg , kad jie kokia spalva duotu, ypac kai idegus dabar, gal del to, tik svytejima toki  ax.gif

Aaa.. gali but drinks_cheers.gif bet idomiai.. as siand pasitepiau and pudros, tai ka as zn.. efektas panasus, kaip ir ant nuogos odos... tik aisku viskas daug lygiau atrodo.. bet pvz prie tam tikro apsvietimo nieko nesimate, o pries langa ziurint, pries sviesa, tai veidas toks svytintis, skaistus bet tuo paciu ir spalva matos tuo paciu.. grazu zodziu.. prie dirbtines sviesos, vakare idomu dar.. bigsmile.gif
Atsakyti
o realiai Teint rose ir teint beige labai skirias? g.gif kurie labiau blizga?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 03, 18:34)
o realiai Teint rose ir teint beige labai skirias?  g.gif kurie labiau blizga?

beige turi šiokį tokį rausvą atspalvį, rose tiesiog balti, o dėl blizgumo man tai abu panašūs
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 05 03, 22:07)
beige turi šiokį tokį rausvą atspalvį, rose tiesiog balti, o dėl blizgumo man tai abu panašūs

ui rausvo tai man nereik schmoll.gif biggrin.gif nu bet bet kokiu atveju isbandysiu manau abiejus ir bus lengviau apsisprest.. bet itariu, kad imsiu Teint rose
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 03, 23:54)
ui rausvo tai man nereik  schmoll.gif  biggrin.gif nu bet bet kokiu atveju isbandysiu manau abiejus ir bus lengviau apsisprest.. bet itariu, kad imsiu Teint rose

nors šiaip kai susigeria, tai nelabai lieka to rausvumo, bet teint rose tai tokie tikrai neutralesni mirksiukas.gif
Atsakyti