Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 12

QUOTE(_Pandora_ @ 2012 04 17, 11:05)
Turite sepeteli akim ir is to sprendziate apie visus kitus sepetelius? biggrin.gif Jei tik manote, o nezinote, tai kam iskart sakyti, kad netiks? Turiu ecotools sepeteli, labai puikiai man su jais pasikabina meteoritai, taip pat naudoju ir ta istraukiama retractable ecotools sepeteli, rankineje nesiojuosi, tai irgi labai puikiai susitvarko su meteoritais smile.gif

O jus pries tai nematet zodelio JEI parasyta? bigsmile.gif nes as rasiau JEI veidui toks pats svelnus kaip akim, tai nepaims..
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 04 17, 12:27)
O jus pries tai nematet zodelio JEI parasyta? bigsmile.gif nes as rasiau JEI veidui toks pats svelnus kaip akim, tai nepaims..

Maciau, bet kai kazkas parase, kad meteoritam puikiai tinka ecotools sepetelis, jus toliau teset su savo JEI, MANAU ir t.t. Nugi parase kazkas kas turi, pabande ir zino, bet va vis kazko netikit, kad o JEI netiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 04 17, 12:53)
Maciau, bet kai kazkas parase, kad meteoritam puikiai tinka ecotools sepetelis, jus toliau teset su savo JEI, MANAU ir t.t. Nugi parase kazkas kas turi, pabande ir zino, bet va vis kazko netikit, kad o JEI netiks biggrin.gif

Pasiskaitykit dar karta smile.gif po ko ka ir kada parasiau.. poto, kai parase, kad turi ir kad tinka, as parasiau, kad ok jei tinka, nes jei butu tokio svelnumo kaip akiu, tai nemanau, kad tiktu..! Ir jeigu dar karta ramiai pasiskaitytumet, tai rastumet, kad ne visi Ecotools sepeteliai tinka meteoritam mirksiukas.gif Jei norit pasikabinet, tai prasom i az nes cia tikrai ne i tema.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 17 balandžio 2012 - 12:29
O idomu su kuriuo geriau tepti meteoritus, su TBS didziuoju ar su ecotools didziuoju? g.gif Gal kuri abu turejo, nes kainos tai skiriasi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 04 17, 13:07)
Pasiskaitykit dar karta doh.gif  doh.gif po ko ka ir kada parasiau.. poto, kai parase, kad turi ir kad tinka, as parasiau, kad ok jei tinka, nes jei butu tokio svelnumo kaip akiu, tai nemanau, kad tiktu..! Ir jeigu dar karta ramiai pasiskaitytumet, tai rastumet, kad ne visi Ecotools sepeteliai tinka meteoritam  mirksiukas.gif Jei norit pasikabinet, tai prasom i az nes cia tikrai ne i tema..

Skaitau labai ramiai ir prie nieko niekada bereikalingai nesikabineju biggrin.gif Siaip jums galioja tas pats-jei norite bereikalingai apie kazka patauksti, cia tam ne vieta, prasom i AZ mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti

Dabar i tema: mergaites, vasara, kai karsta, jums meteoritu svytejimas nepatampa vizualiai kaip riebalas ant veido? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 17 balandžio 2012 - 12:51
QUOTE(amber123 @ 2012 04 17, 14:42)
Dabar i tema: mergaites, vasara, kai karsta, jums meteoritu svytejimas nepatampa vizualiai kaip riebalas ant veido? g.gif

Taip, tampa, o nuotrauose is vis tragiskai atrodo, todel vasara ju nenaudoju.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 04 17, 13:42)

Tikrai tampa, ir išvis vasarą man jų blizgėjimas prieš saulę tragiškas, atrodydavau kaip blizgučiais apsibėrus veidą, todėl mečiau meteoritus biggrin.gif
Gal kada sugrįšiu prie šio reikalo, bet nebent šaltajam sezonui...
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 04 17, 16:31)
Tikrai tampa, ir išvis vasarą man jų blizgėjimas prieš saulę tragiškas, atrodydavau kaip blizgučiais apsibėrus veidą, todėl mečiau meteoritus  biggrin.gif 
Gal kada sugrįšiu prie šio reikalo, bet nebent šaltajam sezonui...

o kokius turejot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 04 17, 17:16)
o kokius turejot?  4u.gif

Beige Chic, Pearly White ir Teint Rose.
Atsakyti
Gavau vakar Teint dore meteoritus
user posted image

ir iškart klausiu, kokį šepetuką idealiausia naudot? 4u.gif su ecotools man visiškas "briedas" - tikrai nieko nepakabina unsure.gif o makaluot ten puse valandos aš nei laiko, nei noro neturiu ax.gif
bandžiau šiurkštesnį BE šepetuką, bet toks jausmas, kad labiau pakabina tuos tamsiuosius kamuoliukus, o tu žėrinčių vistiek ne g.gif
bandžiau ir su tokiu, tas pats doh.gif
user posted image
Atsakyti
Na ka, pagaliau ir as isbandziau savuosiu rutuliukus Guerlain Teint Dore biggrin.gif biggrin.gif ilgiau noreto ir laukto produkto turbut mano kolekcijoj nebuvo.. o kai ilgai lauki ir nori, tada daug daugiau tikiesi nei is kitu produktu.. ir kai gauni buni labai kritiskas viskam, bent jau as biggrin.gif ka galiu pasakyt.. kvapas, pakuote, patys rutuliukai NEREALUS.. groziu grozis.. wub.gif efektas... g.gif zodziu reikalas tas, kad kadangi spalva mano Teint Dore, tamsiausia,o as nesu labai tamsi, tai man nuo ju spalva atsiranda.. o kas liecia svytejma, reik ju det labai labai labai daug, kad jis pasimatytu, o as daug det negaliu, nes tada gausis labai rudas veidas.. nesakau, kad jo efektas kaip bronzato, bet man tamsumo uztenka biggrin.gif svytejimo kaip po tokio man matos, bet nepasakyciau, kad daug.. o gal tiksliau as jo nepastebiu, nes veidas ir taip mano ner matinis, svyti ir taip siek tiek.. matosi smulkus smulkus sidabriniai zeruciai.. bet ne jokie stambus, pavieniai.. tokie smulkus zeruciai.. prie dirbtines sviesos, t.y vakare efektas manau vel bus kitoks.. poru neparyskina, bet ju ir nepaslepia biggrin.gif kaip kazkas sake.. reziume: nesigailiu, kad pirkau.. bet tarkim jei zmogus nori spec jiem taupyt ilgai ir nuobodziai pinigelius, tai manau kad ner 100% verti tokios kainos.. smile.gif ju efektas ner vertas, o ne pats produktas, nes rutuliuku grozis, pakuotes ir kvapas atstoja viska lotuliukas.gif wub.gif wub.gif BEJA as juos dabar bandziau ant nuogo veido... ant pudros vel kitaip atrodys manau biggrin.gif p.s daziausi su EZ erdesos sepeciu tuo uz 17lt.. kaip ir tikejaus, kabina superinaii!! is kart pasiema produktas.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 28 balandžio 2012 - 13:36