Na ka, pagaliau ir as isbandziau savuosiu rutuliukus Guerlain Teint Dore
ilgiau noreto ir laukto produkto turbut mano kolekcijoj nebuvo.. o kai ilgai lauki ir nori, tada daug daugiau tikiesi nei is kitu produktu.. ir kai gauni buni labai kritiskas viskam, bent jau as
ka galiu pasakyt.. kvapas, pakuote, patys rutuliukai NEREALUS.. groziu grozis..
efektas...
zodziu reikalas tas, kad kadangi spalva mano Teint Dore, tamsiausia,o as nesu labai tamsi, tai man nuo ju spalva atsiranda.. o kas liecia svytejma, reik ju det labai labai labai daug, kad jis pasimatytu, o as daug det negaliu, nes tada gausis labai rudas veidas.. nesakau, kad jo efektas kaip bronzato, bet man tamsumo uztenka
svytejimo kaip po tokio man matos, bet nepasakyciau, kad daug.. o gal tiksliau as jo nepastebiu, nes veidas ir taip mano ner matinis, svyti ir taip siek tiek.. matosi smulkus smulkus sidabriniai zeruciai.. bet ne jokie stambus, pavieniai.. tokie smulkus zeruciai.. prie dirbtines sviesos, t.y vakare efektas manau vel bus kitoks.. poru neparyskina, bet ju ir nepaslepia
kaip kazkas sake.. reziume: nesigailiu, kad pirkau.. bet tarkim jei zmogus nori spec jiem taupyt ilgai ir nuobodziai pinigelius, tai manau kad ner 100% verti tokios kainos..
ju efektas ner vertas, o ne pats produktas, nes rutuliuku grozis, pakuotes ir kvapas atstoja viska
BEJA as juos dabar bandziau ant nuogo veido... ant pudros vel kitaip atrodys manau
p.s daziausi su EZ erdesos sepeciu tuo uz 17lt.. kaip ir tikejaus, kabina superinaii!! is kart pasiema produktas..