Nu mamkos prisipazystam kas bande Real Techniques Stippling Brush ?
labai noriu naujo sepetelio kreminiai pudrytei Noreciau MAC 187, bet gaila tiek pinigeliu (32sv) bet jei nieko nerasiu pirksiu
Tikio tipo sepeteliai man netiko, bandziau bent 5 skirtingus:
Noriu kazko kaip tas is RT , ar duo fibre brush
Labai simpatiskai atrodo Shiseido sepetelis
http://lh5.googleuse...sDHXh-AAR_xn-GA
QUOTE(Cherry_ @ 2012 05 31, 21:11)
labai noriu naujo sepetelio kreminiai pudrytei Noreciau MAC 187, bet gaila tiek pinigeliu (32sv) bet jei nieko nerasiu pirksiu
RT stippling brush bent jau man asmeniškai yra gerokai per mažas naudoti kreminės pudros padengimui. Keli psl. atgal esu įkėlus foto palyginimui RT stippling ir buffing šepetėlių. Tai iš RT kreminei pudrai aš ko gero ir rinkčiaus tą buffing (tik, deja, atskirai jo atrodo neparduoda).
Man kreminei labai patinka Sigma F80
QUOTE(apčy @ 2012 05 31, 22:03)
RT stippling brush bent jau man asmeniškai yra gerokai per mažas naudoti kreminės pudros padengimui. Keli psl. atgal esu įkėlus foto palyginimui RT stippling ir buffing šepetėlių. Tai iš RT kreminei pudrai aš ko gero ir rinkčiaus tą buffing (tik, deja, atskirai jo atrodo neparduoda).
Oi koks maziukas as ta buffing turiu, as ju kompaktinei pudrai naudoju , man labai patinka jis apziuresiu Jusu pasiulyta sigma
O is kur Sigma siuntetes ir kiek kainavo ? as paziurejau jei tiesiogiai is ju kainuotu mna 24.5 dolerio
QUOTE(Cherry_ @ 2012 05 31, 21:11)
Pats mylimiausias ir man jis tikrai nėra mažas. Kol kas MAC padėti į šoną, nes dabar RT šepetėliai einamiausi. O buffing brush neįsivaizduoju, kaip skystai pudrai būtų galima naudoti, man jis toks minkštutis ir naudoju tik biriai pudrai ar švytėjimo priemonėms.
Del MAC 187 tai galiu pasakyti,kad ne visas pudras jis graziai dengia, pvz. Dior Nude jis dengia tobulai o va jau Guerlain parure extreme, jau nekazka Pirmiausia turite nuspresti kokias krempudras dazniau zadate naudot fluidus ar labiau maskuojancias, jei maskuojancias, tai tada neverta mesti pinigus i bala
P.s labai laukiu parkeliaujant Beauty Blender, labai jau knieti isbandyti kas ten per geris
P.s labai laukiu parkeliaujant Beauty Blender, labai jau knieti isbandyti kas ten per geris
QUOTE(Cherry_ @ 2012 05 31, 22:06)
Oi koks maziukas as ta buffing turiu, as ju kompaktinei pudrai naudoju , man labai patinka jis apziuresiu Jusu pasiulyta sigma
O is kur Sigma siuntetes ir kiek kainavo ? as paziurejau jei tiesiogiai is ju kainuotu mna 24.5 dolerio
Sigma siunčiaus iš oficialaus puslapio per tarpininkę. Pirkau ne jį vieną, o visą rinkinį (vą tokį: http://www.sigmabeau...t_p/smax04.htm), už visą rinkinį mokėjau gal apie 170 ar 180 lt, nepamenu tiksliai
Papildyta:
QUOTE(Siku @ 2012 05 31, 22:21)
Pats mylimiausias ir man jis tikrai nėra mažas. Kol kas MAC padėti į šoną, nes dabar RT šepetėliai einamiausi. O buffing brush neįsivaizduoju, kaip skystai pudrai būtų galima naudoti, man jis toks minkštutis ir naudoju tik biriai pudrai ar švytėjimo priemonėms.
Pati nebandžiau, bet RT puslapyje nurodyta, kad galima naudot tiek sausai, tiek kreminei pudrai
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2012 05 31, 22:06)
Pamačiau, kad gyvenate UK, tai gal jums labiau apsimokėtų iš šito psl. pirkti nei siųstis iš JAV?
http://www.cocktailc...s.co.uk/Brushes
QUOTE(*moon* @ 2012 05 31, 21:29)
Del MAC 187 tai galiu pasakyti,kad ne visas pudras jis graziai dengia, pvz. Dior Nude jis dengia tobulai o va jau Guerlain parure extreme, jau nekazka Pirmiausia turite nuspresti kokias krempudras dazniau zadate naudot fluidus ar labiau maskuojancias, jei maskuojancias, tai tada neverta mesti pinigus i bala
Na o jei labiau maskuojancias pudras, tai koki tada rinktis? naudoju Dior sculpt pudra, tai siai, kaip suprantu, nelabai tas MAC..
aaaa ka rinktis, kad butu kokybes ir kainos santykis normalus
QUOTE(Purpurine @ 2012 06 01, 09:54)
Na o jei labiau maskuojancias pudras, tai koki tada rinktis? naudoju Dior sculpt pudra, tai siai, kaip suprantu, nelabai tas MAC..
Sigma F80 labai neblogas
QUOTE(*moon* @ 2012 06 01, 10:16)
Sigma F80 labai neblogas
mano svajonė tik labai nenoriu per tarpininkes pirktis
Papildyta:
o kur cherry idėjo pvz. tai tokius šepetukus naudoju veido kaukėms užtepti
QUOTE(Juxt @ 2012 06 01, 10:20)
Papildyta:
Papildyta:
O kodel nenorit per tarpininkes? As va pati viena nusiunciau uzsakyma, be to yra dar 10% nuolaida, paciai siustis iseina brangiau
QUOTE(Juxt @ 2012 06 01, 10:20)
Papildyta:
Papildyta:
Tai vieną šepetuką galit ir be tarpininkių nusipirkti Sigma į LT siunčia...Svarbu tik kad prekių suma 75 Lt nevirštytų
Merginos o kuris is RT tiktu mineraliniai itrinti? Ar tas buffing is rinkinio tiktu?