QUOTE(Purpurine @ 2012 05 31, 08:58)
Merginos patarkit koks sepetelis butu tinkamiausias kreminei pudrai
lengvai ir naturaliai padengtu veiduka? nes pati turiu Dior kreminei pudrai, bet nepatinka man jis..kazkaip nemoku as su juo dazytis..pudros daug sueina ir taip dryziais dazo, arba ilgai reik zaist, kad veidas butu be tu dryziu ir lygus o ryte noris greiciau su tuo makiazu prasisukt
Labai dar priklauso nuo pudros konsistencijos. Tas Dior sunkesnėms pudroms. O skystesnėms-dvigubi, juodų ir baltų šerelių kur būna, pvz. MAC 187-be dryžių padaro ir su jais šiaip lengviau dirbti, nei su tokio tipo, kaip Dior (bent man). Ir turi tuos ne tik MAC, bet ir kitos firmos.
QUOTE(jur12345 @ 2012 05 31, 10:15)
mergaites, sakykit kuris sepetelis geresnis butu kremines pudros padengimui? Renkuosi is MAC 187,188, 190, 191 numeriuku. Esu visiskas "grybas" siame reikale. O gal is vis net neverta MAc pirkti, gal kas is pigesniu yra tokios pat kokybes. Vnz. esu pasimetus, "spakliuotis" nemoku, bet labai noriu ismokti
Apie esminius skirtumus jau parašiau aukščiau dėl 187 ir 190. Šiaip 187 man yra tobulas. Visom prasmėm. 188-per mažas visam veidui. Jis nebent kampučiams, kur sunkiau prieiti. Jei siųsitės, tai jo tikrai nesiūlau pirkti nemačius. Apie 191 nieko negaliu pasakyti, tik tiek, kad jis nėra labai populiarus.
Galite Sigma bandyti, irgi kokybiški ir pigesni.