aš turiu tą essence.. na nelabai jis man švelnus jis bet toks "skystas" labai.. nors ir patinka man, kad trumpas kotelis. Bet greitu laiku ir aš RT užsisakysiu..
QUOTE(vienintelė @ 2012 04 18, 14:58)
šiandien parkeliavo RT šepetėliai, tai apžiūrėjus nenuvylė, švelnus pasirodė, kai išbandysiu parašysiu palyginima su sigmos sintetiniais šepetėliais
Labai laukiu palyginimo
QUOTE(vienintelė @ 2012 04 18, 15:58)
šiandien parkeliavo RT šepetėliai, tai apžiūrėjus nenuvylė, švelnus pasirodė, kai išbandysiu parašysiu palyginima su sigmos sintetiniais šepetėliais
Labai domins apie si skaistalu, nes ir as jo laukiu
Kas turite RT Powder Brush ar nera jis labai didelis?
Ar patogesnis is sio rinkinio?
Ar patogesnis is sio rinkinio?
[quote=*moon*,2012 04 19, 10:16]
Nufotografavau telefonu kaip realiai atrodo. Labai dydziai skirias ju.. Man tas didesnis patogesnis.
Nufotografavau telefonu kaip realiai atrodo. Labai dydziai skirias ju.. Man tas didesnis patogesnis.
[quote=Supermamos_forumas,2012 04 19, 11:23]
[/quote]
Oho, tikrai kaip skiriasi O kaip jums tas dickis? Patogus kompaktinei? Graziai dengia?
[/quote]
Oho, tikrai kaip skiriasi O kaip jums tas dickis? Patogus kompaktinei? Graziai dengia?
Is kur greiciausiai ir pigiausiai galima parsisiusti MAC sepetelius?
QUOTE(Desert @ 2012 04 19, 11:43)
Is kur greiciausiai ir pigiausiai galima parsisiusti MAC sepetelius?
Pigiai mac originaliu sepeteliu nebuna, kadangi jiems nuolaidu niekad nesu macius, todel labiausiai apsimoka pirkti ju oficialiam tinklapyje is USA per tarpininkes jei tikrai norite gauti originalia preke, nes jei kur bus pigiau tai is karto fufliakas
Sveikos,
žioplė pamečiau šepetėlį nuo Chanel Illusion D'Ombre šešėlių, parduotuvių konsultantės nieko panašaus pasiūlyti negali, o ir Chanel tokių pačių atsarginių pardavimui neturi. Gal kuri žinote kažką panašaus tinkamo? (plokščias, įžambiai nupjautas, pokietis, specialiai kreminiams šešėliams tepti)
Ačiū
žioplė pamečiau šepetėlį nuo Chanel Illusion D'Ombre šešėlių, parduotuvių konsultantės nieko panašaus pasiūlyti negali, o ir Chanel tokių pačių atsarginių pardavimui neturi. Gal kuri žinote kažką panašaus tinkamo? (plokščias, įžambiai nupjautas, pokietis, specialiai kreminiams šešėliams tepti)
Ačiū
QUOTE(*moon* @ 2012 04 19, 12:12)
Pigiai mac originaliu sepeteliu nebuna, kadangi jiems nuolaidu niekad nesu macius, todel labiausiai apsimoka pirkti ju oficialiam tinklapyje is USA per tarpininkes jei tikrai norite gauti originalia preke, nes jei kur bus pigiau tai is karto fufliakas
Man nereikia pigiai, man reikia optimalaus pinigu/laiko varianto O kiek mazdaug laiko uzima visas siuntimo procesas per tarpininke? Gal zinote pas kokia greiciau viskas juda?
QUOTE(Desert @ 2012 04 19, 15:46)
Man nereikia pigiai, man reikia optimalaus pinigu/laiko varianto O kiek mazdaug laiko uzima visas siuntimo procesas per tarpininke? Gal zinote pas kokia greiciau viskas juda?
Kur suk kur nesuk ne maziau 3 sav. zinau labai saunia tarpininke, bet ne is sio forumo ir ima ji tik 10% jei domins detales per a.z
Gal kas nors naudojate ar girdėjote atsiliepimų apie SEDONA LACE šepetėlius? Vizualiai jie labai panašūs į Sigma, tik rinkiniai žymiai pigiau gaunasi
Ir į Lt siunčia
Internete nuomonės neblogos, bet gal reklamą stumia ir tiek....
Visai gundo mane šis kompektukas
http://www.sedonalac...thout-Belt.aspx
Pati naudoju keletą Sigmos ir Inglot šepetėlių, (ir esu jais labai patenkinta), tad šiek tiek bijau, kad po šių visokios pigesnės alternayvos gali nuvilt - ne kartą jau teko įsitikinti, jog skūpus moka du kartus...