Merginos,
gal galetumet pasakyt kiek plius minus pas mus parduotuvej TBS body&face brush kainuoja?
gavau savo sigma F80, pirmi įspūdžiai buvo šiaip sau, bet kuo daugiau naudoju, tuo labiau jis man
Kaip manot kuris geriau presuotai pudrai Sigma ar RT sepetelis?
Merginos, ar LT yra pirkt specialiu valikliu sepeteliams, ar tik parsisiust galima Gal kazka parekomenduotumet
QUOTE(ingapoc @ 2012 03 19, 14:28)
Merginos,
gal galetumet pasakyt kiek plius minus pas mus parduotuvej TBS body&face brush kainuoja?
Apie 60 lt
QUOTE(mars @ 2012 03 20, 12:02)
Merginos, kaip atskirt MAC 187 originalas ar ne? ačiū
http://coachbag.hubp....com/hub/mac187
QUOTE(IBCC @ 2012 03 20, 12:37)
Neuzilgo pradesim prekiauti Reat Techniques sepeteliais per pigu.lt, kiek lyginu kaina su Anglija, tai bus zymiai pigiau ir tik ne daug brangiau nei JAV.
Dar siek tiek reikia jusu pagalbos, kaip verciasi i lietuviu kalba "Stippling brush"? Internete nelabai pavyksta rasti ir musu kalbininkai uzstrigo:(
Dar siek tiek reikia jusu pagalbos, kaip verciasi i lietuviu kalba "Stippling brush"? Internete nelabai pavyksta rasti ir musu kalbininkai uzstrigo:(
cia rimtai??
Papildyta:
QUOTE(žvarba @ 2012 03 19, 22:50)
gavau savo sigma F80, pirmi įspūdžiai buvo šiaip sau, bet kuo daugiau naudoju, tuo labiau jis man
ir as dziaugiuos juo kokybiskiau elgiasi su kremine pudra, palyginus su kitais turimais mano sepeteliais.
o, sakykit, pas jus uzrasas ant koto holografinis ar ne? ir ar yra ant metalo isspausta SIGMA?
QUOTE(guodzik @ 2012 03 18, 15:18)
prasoma placiau
QUOTE(SECREAT @ 2012 03 18, 19:06)
Man ir labai idomu,kas tai per daiktas,ir kuo ypatingas
skaitytoju pageidavimu, spondziko review )))
pirmiausia, pats daiktas - ji reikia visa suslapinti vandenyje ir isgrezti. jis nemenkai issiplecia ir pasidaro labai elastingas.
pliusai: labai graziai dengia veida, ir labai skysta krema ir tirstesni. labai tolygiai pasiskirsto ant odos, nes makiazo pagrindas tiesiog yra itapsnojamas. dengima galima lengvesni arba sunkesni. ir siaip mazai ka belieka maskuoti, nes pats kremas ne mozojamas per visa veida, o ispaudziamas i oda.
man dar labai patinka uzsitept maskuoklio, truputi palaukt kol isigers ir tada su smailiu galiuku pabaksnot, graziai gaunasi
minusas: as dar neismokau kaip suvaldyti issipletusias poras, tiksliau kaip jas padazyti su kempinele. kol kas graziausiai gaunasi su pirstu itrinant Clarins Lisse Minute Instant Smooth Foundation, nes pastarasis nepasiduoda net sepeteliams.
Papildyta:
QUOTE(*moon* @ 2012 03 19, 22:10)
Kaip manot kuris geriau presuotai pudrai Sigma ar RT sepetelis?
manau tolygiau dengtu RT
nes jis didelis ir minkstas. jis jau mano pirkiniu sarase
Papildyta:
QUOTE(Mintee @ 2012 03 19, 23:08)
Merginos, ar LT yra pirkt specialiu valikliu sepeteliams, ar tik parsisiust galima Gal kazka parekomenduotumet
kazkada pirkau Make Up Store, MUFE ar Inglot turbut turi
QUOTE(miyako @ 2012 03 20, 15:00)
ir as dziaugiuos juo kokybiskiau elgiasi su kremine pudra, palyginus su kitais turimais mano sepeteliais.
o, sakykit, pas jus uzrasas ant koto holografinis ar ne? ir ar yra ant metalo isspausta SIGMA?
holografinis užrašas yra, o ant metalo yra įspausta "sigma"
QUOTE(žvarba @ 2012 03 20, 16:49)
holografinis užrašas yra, o ant metalo yra įspausta "sigma"
pas mane kitoks.(ne holografinis, ir neisspausta) Galvoju, gal seno leidimo...
Bet vistiek jam priekaistu neturiu