Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

vaaakar gi pasiėmiau savo RT šepetėlius thumbup.gif OMG kooookie faini wub.gif NOriu viiisuuuus susipirkt bigsmile.gif O jaaau kookyybėė, o švelnuumas, bet produktą vistiek suuper pakabina wub.gif įsimylėjau vienu žodžiu..
man niekas geriau mineralinės nepadengdavo nei BE šepetėliai, bet nervindavo, kad šiurkštoki jie (veidui nieko, bet kaklas kartais net parausdavo trumpam blink.gif ) ir visad pilna kriauklė nutrupėjusių plaukučių būdavo.. tai vyras kai pamatė naujuosius pasakė, kad šitie gal netrupės biggrin.gif Mineralinė pasidengė nuoooostabiai... kontūruot su tuo pasmailintu šepetėliu vienas malonumas. Žiauuuriai fainam ir padogiam dėkle..patys šepetukai ilgi, storais metaliniais kotais, laaabai patogūs rankoj wub.gif
nu tikrai rekomenduoju blush2.gif wub.gif wub.gif wub.gif
nutrenksiu į šalį visus savo ecotools, o ir BE manau bus nebenaudojami šepetukai visai ax.gif
user posted image
Atsakyti
Saimita, sudominai su tais šepetukais, užsimaniau ir aš bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Giriu ir aš RT šepetėlius, tik aš gavau rinkinuką akims. Labai faini ir patogūs. wub.gif Jau užsisakiau ir veidui, kaip SaiMitos.
Atsakyti
QUOTE(Twitter @ 2012 02 25, 11:34)
Giriu ir aš RT šepetėlius, tik aš gavau rinkinuką akims. Labai faini ir patogūs. wub.gif  Jau užsisakiau ir veidui, kaip SaiMitos.

Pirkote per tarpininkes? Kokia gavosi bendra suma? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2012 02 25, 11:45)
Pirkote per tarpininkes? Kokia gavosi bendra suma? ax.gif 4u.gif

Taip, gavosi 61 Lt 4u.gif
Atsakyti
Man irgi jau reikia RT sepeteliu. doh.gif thumbup.gif Is Ultos uzsisaket ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 02 25, 12:25)
Man irgi jau reikia RT sepeteliu. doh.gif  thumbup.gif Is Ultos uzsisaket ?

As jau irgi uzsimaniau blush2.gif Kur juos ziuret ir kur uzsakyt galima g.gif
Atsakyti
Real Techniques smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twitter @ 2012 02 25, 16:23)

Aciu 4u.gif
Dar jeigu kas pasakytu kaip jy isigyti buciau be galo dekinga wub.gif
Siaip man reikalingiausias tas sepetelis pudrai, bet jeigu jie taip giriami manau ir kitus panaudociau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 02 25, 11:15)
user posted image

Pakomentuok atskirus šepetėlius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 02 25, 18:07)
Pakomentuok atskirus šepetėlius 4u.gif

Pirmasis iš kairės kontūravimo šepetukas. Puikiai atliko savo darbą bigsmile.gif
Antrasis kreminės pudros, bet aš tokios nenaudoju, tad juo patepiau highlighter'į ant skruostikaulių bigsmile.gif Mažiukas skirtas maskuoti, bet puikiai tiks ir kaip labai mažas šešėlių šepetukas. Dešinysis skystos/mineralinės pudros. Šį jau gyriau ax.gif
čia daugiau info, yra ir video wub.gif sužavėta aš jais wub.gif
Papildyta:
[quote=Victorious,2012 02 25%
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 02 25, 10:15)

kam kuriuos naudosi bigsmile.gif oi, jau ziuriu pakomentavus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 25 vasario 2012 - 19:11