vaaakar gi pasiėmiau savo RT šepetėlius OMG kooookie faini NOriu viiisuuuus susipirkt O jaaau kookyybėė, o švelnuumas, bet produktą vistiek suuper pakabina įsimylėjau vienu žodžiu..
man niekas geriau mineralinės nepadengdavo nei BE šepetėliai, bet nervindavo, kad šiurkštoki jie (veidui nieko, bet kaklas kartais net parausdavo trumpam ) ir visad pilna kriauklė nutrupėjusių plaukučių būdavo.. tai vyras kai pamatė naujuosius pasakė, kad šitie gal netrupės Mineralinė pasidengė nuoooostabiai... kontūruot su tuo pasmailintu šepetėliu vienas malonumas. Žiauuuriai fainam ir padogiam dėkle..patys šepetukai ilgi, storais metaliniais kotais, laaabai patogūs rankoj
nu tikrai rekomenduoju
nutrenksiu į šalį visus savo ecotools, o ir BE manau bus nebenaudojami šepetukai visai
Saimita, sudominai su tais šepetukais, užsimaniau ir aš
Giriu ir aš RT šepetėlius, tik aš gavau rinkinuką akims. Labai faini ir patogūs. Jau užsisakiau ir veidui, kaip SaiMitos.
QUOTE(Twitter @ 2012 02 25, 11:34)
Giriu ir aš RT šepetėlius, tik aš gavau rinkinuką akims. Labai faini ir patogūs. Jau užsisakiau ir veidui, kaip SaiMitos.
Pirkote per tarpininkes? Kokia gavosi bendra suma?
QUOTE(Panelė Rožė @ 2012 02 25, 11:45)
Pirkote per tarpininkes? Kokia gavosi bendra suma?
Taip, gavosi 61 Lt
QUOTE(lauryna @ 2012 02 25, 12:25)
Man irgi jau reikia RT sepeteliu. Is Ultos uzsisaket ?
As jau irgi uzsimaniau Kur juos ziuret ir kur uzsakyt galima
QUOTE(Twitter @ 2012 02 25, 16:23)
Aciu
Dar jeigu kas pasakytu kaip jy isigyti buciau be galo dekinga
Siaip man reikalingiausias tas sepetelis pudrai, bet jeigu jie taip giriami manau ir kitus panaudociau
QUOTE(SaiMita @ 2012 02 25, 11:15)
Pakomentuok atskirus šepetėlius
QUOTE(Victorious @ 2012 02 25, 18:07)
Pakomentuok atskirus šepetėlius
Pirmasis iš kairės kontūravimo šepetukas. Puikiai atliko savo darbą
Antrasis kreminės pudros, bet aš tokios nenaudoju, tad juo patepiau highlighter'į ant skruostikaulių Mažiukas skirtas maskuoti, bet puikiai tiks ir kaip labai mažas šešėlių šepetukas. Dešinysis skystos/mineralinės pudros. Šį jau gyriau
čia daugiau info, yra ir video sužavėta aš jais
Papildyta:
[quote=Victorious,2012 02 25%