Įkraunama...
Įkraunama...

Estee Lauder

QUOTE(Tutia @ 2012 10 04, 22:24)
o apie Double Wear ar Double Wear Light kalbat? Light aš naudojau, irgi labai patiko smile.gif Dabar gundaus rinkinukui http://www.esteelaud...Look/index.tmpl gal kas naudojot ir pakomentuosit, kaip patiko šitie produktai: Double Wear Stay-in-Place Concealer maskuoklis, Matte Perfecting Primer bazė, Foundation Brush šepetukas (ypač apie šį įdomu) ir Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex Trial  ax.gif

ačiū, jei kas pakomentuos smile.gif

Ne, aš tai kalbu apie paprasta double wear, nors ir light teko bandyti, man labiau patinka ne light:) 4u.gif Light man kimšo poras, šiaip viskas būtų buvę gerai rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turite ir naudojate Estee Lauder Chic To Cheek Tone Correcting Powder? ax.gif Labai butų idomu išgirsti nuomone apie si geri... smile.gif As kaip suprantu, tai turėtu dazyti panasiai kaip meteoritai? g.gif
Atsakyti
Mane domintų nuomonės apie šį paakių kremuką Hydra complete
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2012 09 01, 12:29)
Labas, as ir su pagyrom EL BB kremui.  Bandziau Garnier, tai per riebus mano misriai odai buvo. Drebancia ranka pirkau ir sita. Emiau sviesiausia atspalvi, mano oda sviesi, bet tiko, Ir spalva, ir pats kremas. Vakare jokio blizgesio neislenda. Tekstura maloni, kvapas, aisku, irgi smile.gif Zodziu, tvarkoj viskas su juo.

Ir as noriu pagirti BB krema. Pirkau kita produkta ir gavau sio meginuka. Man labai tiko ir patiko bigsmile.gif Butinai pirksiu pilna pakuote. Nenaudoju krempudros kasdienai, tai sitas variantas man superinis: gerai tepasi, lengvai pamaskuoja, oda mano misri nei pasausejimai kur islindo nei blizgesys, zodziu didelis pliusas thumbup.gif
Atsakyti
o kaip seseliai EL? Viska esu turejus, tik seseliu ne..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 15 gruodžio 2012 - 23:13
QUOTE(lady_m @ 2012 10 25, 23:50)
Mane domintų nuomonės apie šį paakių kremuką Hydra complete
user posted image

Toks, lengvas, gaivus ax.gif jei jusu paakiu oda sausa, tempia. Sios linijos krema veidui ne viena esu sunaudojusi. Bet siltuoju metu laiku.
Atsakyti
QUOTE(Ernesta23 @ 2012 03 20, 16:07)

ir dieninis kremas

user posted image

Kokie atsiliepimai? Nes cia http://kosmetista.ru.../21608.html#cut tokius deferambus dainuoja siai linijai, kad labai labai gundausi  blush2.gif

man šis kremas pats geriausias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 05 03, 00:28)
Gal turite atsiliepimu? Radau uz gera kaina ir gundausi.
user posted image

Estee Lauder Chic To Cheek Tone Correcting Powder

QUOTE(cavalli @ 2012 05 13, 20:51)
As turiu 4u.gif Man patinka, gerai nuima  odos blizgejima, kazkiek maskuoja (aisku oda odai nelygi) 4u.gif

o kaip ją naudoti? t.y. po kremo pudros? prieš ? biggrin.gif

Atsakyti
Mergaites, gal turite atsiliepimu apie tusa Estee Lauder Sumptous Extreme? 4u.gif ar netrupa, netepa paakiu dienos begyje? beje, kazin, ar jautrioms akims tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurpuliukas @ 2013 01 17, 09:52)
Mergaites, gal turite atsiliepimu apie tusa Estee Lauder Sumptous Extreme? 4u.gif  ar netrupa, netepa paakiu dienos begyje? beje, kazin, ar jautrioms akims tiktu g.gif

Mano akis jautrios, jeigu kazkas nepatinka tai is karto asaros rieda. Sis tusas tiko mano akims. Graziai daze 2 savaites, ir tankino ir ilgino wub.gif , po to teko ismest, nes isdziuvo. Jau maniau iskeisiu i si savo mylimiausia Loreal'i kaip is pradziu patiko, bet LABAI trumpai tarnavo sad.gif Man jis netrupejo, netepe paakiu, net i vakara nebudavo jokiu zymiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A_lika27 @ 2013 01 17, 10:16)
Mano akis jautrios, jeigu kazkas nepatinka tai is karto asaros rieda. Sis tusas tiko mano akims. Graziai daze 2 savaites, ir tankino ir ilgino  wub.gif , po to teko ismest, nes isdziuvo. Jau maniau iskeisiu i si savo mylimiausia Loreal'i kaip is pradziu patiko, bet LABAI trumpai tarnavo sad.gif Man jis netrupejo, netepe paakiu, net i vakara nebudavo jokiu zymiu smile.gif

tai gal pasenęs koks buvo? ar pradarytas jau senai g.gif

Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2013 01 21, 09:39)
tai gal pasenęs koks buvo? ar pradarytas jau senai g.gif

tai kad ne, galiojimas geras. Pirktas Douglas, bet gi visko buna smile.gif
Atsakyti