Įkraunama...
Įkraunama...

Estee Lauder

QUOTE(Pikciurna_ @ 2012 05 30, 22:07)
Man absoliuciai nuo visu EL paakiu kremu paburksta paakiai  doh.gif  Pakeiciau paakiu krema i Elemis, tai nera net ka ir lyginti, tinka ir paakiai normalus.

as karta nuo EL paakiu kremo toookia alergija isitaisiau . o ko noret-sioje kosmetikoje pilna chemijos.
Atsakyti
Naudoju EL doublewear skysta pudra, man pati geriausia is bandytu thumbup.gif lengvute ir veidas lb graziai atrodo. Dziaugiuos atradus ax.gif
Atsakyti
Susigundziau ir as tuo paakiu kremuku "Advanced Night Repair Eye". Esu nemazai produktu isbandziusi, bet sito poveikis Superinis. thumbup.gif Visa gyvenima kovoju su paakiu problemom ir pagaliau matau rezultatus. wub.gif Dziaugiuosi nusiprkusi ir dar dovanu gavau maza illuminatoriaus pakuote. Bet su juo dar per daug nesizaidziau, tai pokolkas nieko negaliu pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(saldi_uk @ 2012 09 08, 21:36)
Naudoju EL doublewear skysta pudra, man pati geriausia is bandytu  thumbup.gif  lengvute ir veidas lb graziai atrodo. Dziaugiuos atradus  ax.gif

Pritariu 4u.gif Man ji taip pat geriausia iš visų bandytų, o paieškos buvo tikrai ilgos 4u.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alcyone @ 2012 09 19, 09:00)
Susigundziau ir as tuo paakiu kremuku "Advanced Night Repair Eye".

Kur pirkote?
Kokia kaina?
Ar nuima nors kiek paakiu paburkimus?
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 09 20, 11:55)
Kur pirkote?
Kokia kaina?

Mane irgi sudomino šitas kremas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 09 20, 11:55)
Kur pirkote?
Kokia kaina?

Gal reikėtų tuo pačiu pareguliuoti mitybą nakčiai ir skysčių vartojimą prieš miegą, kas ir įtakoja paburkimus 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 09 20, 19:30)
kas ir įtakoja paburkimus 4u.gif  smile.gif

Pas mane jie paveldeti smile.gif
Atsakyti
Tuomet aišku. Kažkas gražaus čia http://www.bioeco.lt...o_paakiu_kremas O šiaip google įvedus nemažai paduoda g.gif https://www.google.l...nt=firefox-beta
Atsakyti
Daug as tu paakiu kremuku isbandzius, vienas paskutiniu naudotu, kuris tikrai 'patempdavo' paburkimaus is Lierac - zele nuo 'maiseliu'. Sorry uz OT
Atsakyti
Kremuką pirkau sarmoje, tai dar Dovanu pridejo +5ml to paties kremo, dieninį kremą ir mažą buteliuką illuminatoriaus. Pirkau gal prieš pora saviciu, mokejau virš 100 LT.

Pas mane visos trys problemos dėl paakių: Nuo vaikystės pamėlę, ir neseniai pradėjo rastis raukšlelių. doh.gif Po pirmo maliavojimo stebuklo neivyko, bet situacija tikrai gerėja. Sumažino paburkimą raksleles nebe tokios ryškios. O dėl mėlynių sunku pasakyti, naudoju tik antra savaitė, tai dar neskubėsiu su išvadom.

Bet kiek skaičiau, tai nekiekvienai tinka. Siulyčiau nusipirkti nedaug patestuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saldi_uk @ 2012 09 08, 20:36)
Naudoju EL doublewear skysta pudra, man pati geriausia is bandytu  thumbup.gif  lengvute ir veidas lb graziai atrodo. Dziaugiuos atradus  ax.gif

QUOTE(Nestyte @ 2012 09 19, 08:51)
Pritariu 4u.gif Man ji taip pat geriausia iš visų bandytų, o paieškos buvo tikrai ilgos 4u.gif  doh.gif

o apie Double Wear ar Double Wear Light kalbat? Light aš naudojau, irgi labai patiko smile.gif Dabar gundaus rinkinukui http://www.esteelaud...Look/index.tmpl gal kas naudojot ir pakomentuosit, kaip patiko šitie produktai: Double Wear Stay-in-Place Concealer maskuoklis, Matte Perfecting Primer bazė, Foundation Brush šepetukas (ypač apie šį įdomu) ir Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex Trial ax.gif

ačiū, jei kas pakomentuos smile.gif
Atsakyti