Įkraunama...
Įkraunama...

Estee Lauder

QUOTE(Draugeliuke @ 2012 05 12, 15:55)
Ilgiau panaudojus jauciu, kad naudojant ir ryte ir vakare siek tiek erzina paakius, nesuprantu kas nutiko. Norisi akis pasikasyti nuolat ir paakiai paburke. Nesu tikra ar nuo sito kremo, bet siuo metu naudoju paakiams tik ji.

dekui, jog parasete, nes akys krypo ji isigyti, ieskosiu kazko kitko...
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 05 03, 02:28)
Gal turite atsiliepimu? Radau uz gera kaina ir gundausi.
user posted image

Estee Lauder Chic To Cheek Tone Correcting Powder

As turiu 4u.gif Man patinka, gerai nuima odos blizgejima, kazkiek maskuoja (aisku oda odai nelygi) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 13 gegužės 2012 - 20:54
Gal kažkuri bandė Idealist Even Skintone Illuminator?
Gundausi pabandyti... blush2.gif Ar pasireiškia aprašomas efektas?

Atsakyti
QUOTE(Life @ 2012 05 16, 15:06)
Gal kažkuri bandė Idealist Even Skintone Illuminator?
Gundausi pabandyti...  blush2.gif  Ar pasireiškia aprašomas efektas?

man superinis dalykas, ko nepasakyciau apie estee lauderio pore minimiseri
nenaudoju kiekviena diena ir ryte, ir vakare tam maximaliam rezultatui pasiekti, bet rezultatas sioks toks matosi.
pirksiu dar:)pradzioj pirkt nedideli kieki, pvz miniuka, as irgi nuo to pradejau, nes pvz nusipirkus pore minimizeri didele pakuote buciau apsiverkus, nes visai ne i tema mano odai jis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugeliuke @ 2012 05 12, 13:55)
Ilgiau panaudojus jauciu, kad naudojant ir ryte ir vakare siek tiek erzina paakius, nesuprantu kas nutiko. Norisi akis pasikasyti nuolat ir paakiai paburke. Nesu tikra ar nuo sito kremo, bet siuo metu naudoju paakiams tik ji.

Man absoliuciai nuo visu EL paakiu kremu paburksta paakiai doh.gif Pakeiciau paakiu krema i Elemis, tai nera net ka ir lyginti, tinka ir paakiai normalus.
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2012 05 10, 23:49)
Atejau parasyt savo patirti apie Estee Lauder Sparkling Clean Purifying Mud Foaming Cleanser.

Po kurio laiko naudojimo pradejo labai sausinti, oda pradejo serpetoti, tad pradejau naudoti tik kas kleta dienu, arba rytais, nebedaug jau ir beliko.

Noriu isigyti Idealist Even Skin Tone Illuminator, gal kas jau naudojot, ar nekemsa jis poru? Labai nemazai demeliu yra, norisi sulyginti veido spalva...
Ar jis ''gydo'' ta nelygu veido tona, ar tik paslepia? Nes Idealist Pore minimiser tai tik sulygina veido oda, kaip primer'is, tai sis toks pats? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukšt: 15 birželio 2012 - 00:11
QUOTE(Pukšt @ 2012 06 15, 01:09)

Noriu isigyti Idealist Even Skin Tone Illuminator, gal kas jau naudojot, ar nekemsa jis poru? Labai nemazai demeliu yra, norisi sulyginti veido spalva...
Ar jis ''gydo'' ta nelygu veido tona, ar tik paslepia? Nes Idealist Pore minimiser tai tik sulygina veido oda, kaip primer'is, tai sis toks pats? g.gif

man illuminatorius labiau patiko zymiai nei pore minimizeris, aisku sunaudojau tik miniuka, bet tikria pirkciau didesne pakuote.mano oda problematiska, bet tikrai nepastebejau, kad butu kimse poras.pirkciau ir didesni kieki, beta aisku kiekvienai odai patinka ir tinka ne tas pats
Atsakyti
Sveikos.
Kokie atsiliepimai apie sia pudryte?

user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal kuri isbandete idegio kremus? Kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Si @ 2012 06 22, 06:23)
Sveikos.
Kokie atsiliepimai apie sia pudryte?

user posted image

Vasarai si pudryte super, jei nenori nieko sunkaus. Maskavimo beveik neduoda, oil free, super lengva ir beveik nesimato (to galima ir tiketis is Invisible) Siap puikiai susilieja su odos spalva tik del spalvu duociau minusa siai krempudrei todel kad visos spalvos kazkaip turi ruzava atspalvi, ir turint neutralu ar gelsva atspalvi savo odoje bus sunkoka surasti tinkama spalva. Taip pat reikia naudoti drekinama krema pries tada graziau uzsiteps. Del ipakavimo nesu labai "crazy", nesimato kiek istikkruju yra like krempudres. Butinai gerai suplak pries naudojant kad esantys ingridiantai susimaisytu gerai. Visumoje, jei ieskai kazko lengvo, shreer uzbaigimo, nesvarbu maskavimas tada tiks. Beje si krempudre neturi SPF apsaugos. Taigi is penkiu zvaigdztuciu mano ivertinimas butu 3,5.
Atsakyti
QUOTE(Draugeliuke @ 2012 05 12, 13:55)

Dabai viskas aisku kodel lygiai tokie pat simptomai doh.gif netinka kremukas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliuliukas @ 2012 04 11, 13:34)
Prisidedu prie pagyru, man taip pat labai patinka sis drekinamasis su spalvyte kremukas, labai kokybiskas, geras. Ir kvapas labai malonus, zodziu mano misriai odai pats tas, atradau kolkas, kas patinka, ziuresim, kaip toliau bus... SPF 15 yra, dar pliusas jam...

Labas, as ir su pagyrom EL BB kremui. Bandziau Garnier, tai per riebus mano misriai odai buvo. Drebancia ranka pirkau ir sita. Emiau sviesiausia atspalvi, mano oda sviesi, bet tiko, Ir spalva, ir pats kremas. Vakare jokio blizgesio neislenda. Tekstura maloni, kvapas, aisku, irgi smile.gif Zodziu, tvarkoj viskas su juo.
Atsakyti