Įkraunama...
Įkraunama...

Estee Lauder

QUOTE(Jazira @ 2012 04 27, 15:41)
jau antra turiu sita seseli, tai labai patenkinta. baiginejasi, nezinau kuo reikes pakeist, nes nebegainami tokie jau.
user posted image

o blizgiai tai man  schmoll.gif  dazniau pasitepant lupos po to pabaltuoja. kvapas nelabai ir siaip netausojantys tokie.
user posted image

man irgi šitie lūpų blizgesiai nepatiko. schmoll.gif visiška nesamone unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 27 balandžio 2012 - 15:03
QUOTE(style18 @ 2012 04 27, 17:03)
man irgi šitie lūpų blizgesiai nepatiko. schmoll.gif visiška nesamone unsure.gif

Sveikos, isbandziau krema revitalizing supreme global anti age, sunaudojau jau 2 bonkutes, geras kremas, maloni tekstura, labai gerai drekina, gaivina, susigeria...., isilygino raukslytes, tik va su kainom tai juokas, uz 50ml kristianoje mokejau 350, o douglas 290+-, jau kainu skirtumas.... baisu...ir juokinga...
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal kuri naudojate Sparkling Clean Mattifying Oil Control Lotion? Kokie butu atsiliepimai, mano oda riebi su kimstis linkusiom porom g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukšt: 30 balandžio 2012 - 16:30
O kiek douglasuose, sarmose kainuoja Day Wear tinted moisturizer kremas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2012 04 30, 17:29)
Sveikos smile.gif gal kuri naudojate Sparkling Clean Mattifying Oil Control Lotion? Kokie butu atsiliepimai, mano oda riebi su kimstis linkusiom porom g.gif

Aš naudojau. Nieko super gero ar super blogo nepastebėjau. Nuvalydavo, atgaivindavo veido odą ir tiek 4u.gif Mano oda mišri - tai neišsausino ax.gif Nežinau ką dar pasakyt blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Gal turite atsiliepimu? Radau uz gera kaina ir gundausi.
user posted image

Estee Lauder Chic To Cheek Tone Correcting Powder
Atsakyti
Parkeliavo mano drekinamasis kremas Hydrationist sausai odai, buvau skaiciusi geru atsiliepimu apie ji, bet man truksta drekinimo, lengvai isigeria, kvapas neikyrus, bet karstuoju metu laiku noretusi kitokio kremo, kad jaustusi dregme ant odos.
Atsakyti
man estte Lauder tusai labai patinka wub.gif jei kainos nesikandziotu gal ir daugiau kitu priemoniu isigyciau ax.gif tusas man viena svarbiausiu priemoniu, tai kartais nepagailiu biggrin.gif
Atsakyti
Atejau parasyt savo patirti apie Estee Lauder Sparkling Clean Purifying Mud Foaming Cleanser. Gal kazkam pades wink.gif
user posted image

Naudoju kiek daugiau nei savaite. Labai dziaugiuos isigijus sita produkta, mano oda riebi, ypac T zona, skruostai siek tiek sausesni, prausiuos ryte ir vakare su juo, vakare nuplauna visa makijaza ir jo ne pedsako nelieka. Po jo oda lieka tokia svari, kad net girgzda biggrin.gif nerealus svarumo pojutis, kai nusiprausiu ryte, matiskumas issilaiko visa diena iki vakaro, tikrai kontroliuoja riebalus gerai, o ir poru apmazejo akivaizdziai. Tikrai vertas demesio pirkinys toms, pas kurias oda linkusi i riebuma su issipletusiom porom thumbup.gif
Atsakyti
iš kur EL siunčiatės? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 05 11, 09:27)
iš kur EL siunčiatės?  mirksiukas.gif

Is jav, pasiziurekit tarpininkiu temas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugeliuke @ 2012 04 12, 20:25)
Vérité Special Eyecare - Labai patinka, gerai drekina, neerzina paakiu. Kai kam dienai gali buti per riebus.

Ilgiau panaudojus jauciu, kad naudojant ir ryte ir vakare siek tiek erzina paakius, nesuprantu kas nutiko. Norisi akis pasikasyti nuolat ir paakiai paburke. Nesu tikra ar nuo sito kremo, bet siuo metu naudoju paakiams tik ji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugeliuke: 12 gegužės 2012 - 13:55