QUOTE(Draugeliuke @ 2012 03 07, 05:07)
Kadangi uztaikiau ant taip vadinamo Bonus time, gavau galimybe isbandyti ir siuos produktus : Perfectly Clean Splash Away Foaming Cleanser, Perfectly Clean Scrub (pastarojo nemaciau full size niekur
), Advanced Night Repair Synchronized Eye Recovery Complex, Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme SPF15 Normal/Combination, Idealist Even Skintone Illuminator, tusa bei lupdazi ( tiksliu pavadinimu nepamenu siai minutei).
Savo atsiliepimus butinai aprasysiu
P.S. Siandien isbandziau Perfectly clean scrub, pasirode gana grubus, veida labai smarkiai degino net kuri laika po nusiprausimo. Nezinau ar sis pojutis bus nuolat, gal pasirode odai perdaug po Clinique step 3 prausiklio. Mano oda misri, siuo metu vietomis labai issausejusi nuo vandens ir naudojamu priemoniu.
Viska naudoju virs menesio, susidariau nuomone, pakomentuosiu, gal kam pades apsispresti.
Perfectly Clean Splash Away Foaming Cleanser ( mano turimas misriai/riebiai odai) - nusiprausus oda net ceza nuo svarumo, manau ilgiau panadojus sausintu oda, nebent labai riebiai odai tiktu.
Perfectly Clean Scrub- mano pirmiau susidariusi nuomone nepakito, grubus, oda deginantis scrub'as. Full size nepirkciau.
Advanced Night Repair Synchronized Eye Recovery Complex -labai patiko. Kas nesigainioja naturalumo, o siekia gero efekto, sis kremas pats tas. Poveiki pamaciau maziau nei po savaites. Manau ateityje pirksiu full size, nezinau ar naudosiu nuolat, bet pries kazkokias ypatingas progas ar pan...
Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme SPF15 Normal/Combination - geras kremas normaliai/sausai odai. Misriaodems gali kimsti poras.
Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant lotion SPF15: patiko, naudoju, esu patenkinta. T zona tepu tik retkarciais, nes per riebu.
Vérité Special Eyecare - Labai patinka, gerai drekina, neerzina paakiu. Kai kam dienai gali buti per riebus.