Įkraunama...
Įkraunama...

Estee Lauder

QUOTE(estee lauder/clinique BA @ 2012 04 03, 20:45)
Sveikutes,

Bandziau ta BB kremuka asmeniskai nepatiko, nes yra labai klaidinanti info duodama subalamutina pirkeje, Estee Lauder teigia kad gali naudoti vietoj primer, paskui kad cia yra kremas kuris drekina oda, galiausiai kad kaip krempudre gali buti. Tai nelabai suprasi kam ir del ko.

Tai BB kremas ir yra keli produktai viename
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 03 27, 13:36)
jis su spalva ?  4u.gif ar geras ?

Jis pilkas, bet paruduoja ant veido.. man tai jis nerealus, ypac vasarai wub.gif bet geriau butu pabandyt paciai, ar ne per tamsus ir t.t biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2012 04 03, 13:54)
Tai BB kremas ir yra keli produktai viename

Na jo keli viename, bet kai produkta paversti kazkuo daugiau ne visa laika pasiteisina. Beje si sezona daguma kompaniju pristato BB krema taip kad didesnis pasirinkimas yra kainu taip pat skirtumas.
Atsakyti
Manau, kas liecia BB kremus, tai labai nemazai informacijos yra siame video 4u.gif
http://www.youtube.c...mp;feature=plcp
O kas liecia si kremuka,
user posted image
tai tik gerai ir labai gerai galiu atsiliepti apie ji wub.gif As asmeniskai ji tepu ant iprasto dieninio kremo, o jei noriu, kad ilgiau isliktu ant veido, pavirsium perbegu su biria pudryte 4u.gif Del spalvos, tai manau, kad tikrai tiks tiek sviesiai, tiek tamsesniai odai, nes tono intensyvumas paprasciausiai priklauso nuo uztepto kremo kiekio. Kas nemegsta kreminiu pudru ir nori naturalesnio vaizdo, si priemone, manau, ideali wub.gif
Atsakyti
BB ant rankos pasirodė labai tamsus atspalvis, čia šviesiausias nr., gal ant įdegusios būtų optimalesnis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blic @ 2012 04 04, 11:20)
Manau, kas liecia BB kremus, tai labai nemazai informacijos yra siame video 4u.gif
O kas liecia si kremuka,
user posted image
tai tik gerai ir labai gerai galiu atsiliepti apie ji wub.gif As asmeniskai ji tepu ant iprasto dieninio kremo, o jei noriu, kad ilgiau isliktu ant veido, pavirsium perbegu su biria pudryte 4u.gif Del spalvos, tai manau, kad tikrai tiks tiek sviesiai, tiek tamsesniai odai, nes tono intensyvumas paprasciausiai priklauso nuo uztepto kremo kiekio. Kas nemegsta kreminiu pudru ir nori naturalesnio vaizdo, si priemone, manau, ideali wub.gif

Prisidedu prie pagyru, man taip pat labai patinka sis drekinamasis su spalvyte kremukas, labai kokybiskas, geras. Ir kvapas labai malonus, zodziu mano misriai odai pats tas, atradau kolkas, kas patinka, ziuresim, kaip toliau bus... SPF 15 yra, dar pliusas jam...
Atsakyti
Isbandziau siandien BB , man tai jis kaip tonalinis, vistiek matosi ant veido, ir jausmas kaip su tonaliniu buciau, veida nuprausti norisi doh.gif

uzbegus i paduotuve isbandziau ant rankos ta Day Wear, tai toks idomus, pilkas, o ant rankos igavo spalva bigsmile.gif bet jauciu jis nieko nemaskuoja, ane ? nes tas BB tai grynai kaip krem pudra, ir siek tiek yra to maskavimo, o vat uztepus ta Day Wear isigere ir tik spalva liko, ar man pasirode tik ? ar makuoja jis nors kiek ? nes as ieskau tokio kad butu lengvas, ne kaip tonalinis bet ir maskuotu, bet turbut tokio ner, nes tie kuria maskuoja, vistiek kaip krem pudros ant veido jausmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 04 12, 17:20)
Isbandziau siandien BB , man tai jis kaip tonalinis, vistiek matosi ant veido, ir jausmas kaip su tonaliniu buciau,  veida nuprausti norisi  doh.gif

uzbegus i paduotuve isbandziau ant rankos ta Day Wear, tai toks idomus, pilkas, o ant rankos igavo spalva  bigsmile.gif bet jauciu jis nieko nemaskuoja, ane ? nes tas BB tai grynai kaip krem pudra, ir siek tiek yra to maskavimo, o vat uztepus ta Day Wear isigere ir tik spalva liko, ar man pasirode tik ? ar makuoja jis nors kiek ? nes as ieskau tokio kad butu lengvas, ne kaip tonalinis bet ir maskuotu, bet turbut tokio ner, nes tie kuria maskuoja, vistiek kaip krem pudros ant veido jausmas  doh.gif

Jis sulygina veiduko spalvyte, priduoda tokio sviezumo, pailsejusio veido efekta, drekina, bet maskuoti, tai tikrai nemaskuoja...
Atsakyti
QUOTE(Blic @ 2012 04 04, 09:20)
O kas liecia si kremuka,
user posted image

man irgi šitas labai patiko, bet man per tamsus verysad.gif gal vasara ir tiktu, gaila kad neturi šviesiaodėms tinkamo
Atsakyti
vat ir man pasirode kad tamsokas... g.gif Reiskias nemaskuoja, na ka padarysi, ieskosim toliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugeliuke @ 2012 03 07, 05:07)
Kadangi uztaikiau ant taip vadinamo Bonus time, gavau galimybe isbandyti ir siuos produktus : Perfectly Clean Splash Away Foaming Cleanser,  Perfectly Clean Scrub (pastarojo nemaciau full size niekur g.gif ), Advanced Night Repair Synchronized Eye Recovery Complex, Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme SPF15 Normal/Combination, Idealist Even Skintone Illuminator, tusa bei lupdazi ( tiksliu pavadinimu nepamenu siai minutei).
Savo atsiliepimus butinai aprasysiu 4u.gif

P.S. Siandien isbandziau Perfectly clean scrub, pasirode gana grubus, veida labai smarkiai degino net kuri laika po nusiprausimo. Nezinau ar sis pojutis bus nuolat, gal pasirode odai perdaug po Clinique step 3 prausiklio. Mano oda misri, siuo metu vietomis labai issausejusi nuo vandens ir naudojamu priemoniu.

Viska naudoju virs menesio, susidariau nuomone, pakomentuosiu, gal kam pades apsispresti.
Perfectly Clean Splash Away Foaming Cleanser ( mano turimas misriai/riebiai odai) - nusiprausus oda net ceza nuo svarumo, manau ilgiau panadojus sausintu oda, nebent labai riebiai odai tiktu.
Perfectly Clean Scrub- mano pirmiau susidariusi nuomone nepakito, grubus, oda deginantis scrub'as. Full size nepirkciau.
Advanced Night Repair Synchronized Eye Recovery Complex -labai patiko. Kas nesigainioja naturalumo, o siekia gero efekto, sis kremas pats tas. Poveiki pamaciau maziau nei po savaites. Manau ateityje pirksiu full size, nezinau ar naudosiu nuolat, bet pries kazkokias ypatingas progas ar pan...
Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme SPF15 Normal/Combination - geras kremas normaliai/sausai odai. Misriaodems gali kimsti poras.
Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant lotion SPF15: patiko, naudoju, esu patenkinta. T zona tepu tik retkarciais, nes per riebu.
Vérité Special Eyecare - Labai patinka, gerai drekina, neerzina paakiu. Kai kam dienai gali buti per riebus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugeliuke: 12 balandžio 2012 - 19:31
jau antra turiu sita seseli, tai labai patenkinta. baiginejasi, nezinau kuo reikes pakeist, nes nebegainami tokie jau.
user posted image

o blizgiai tai man schmoll.gif dazniau pasitepant lupos po to pabaltuoja. kvapas nelabai ir siaip netausojantys tokie.
user posted image
Atsakyti