daug kas prase atsiliepimo apie naujaja invisible fluid makeup.taigi isbandziau,mano spalva 2CN2,siaip man tamsoka,bet as esu laaabai sviesi,tai nieko keisto
pati pudra labai lengvute,ji vandens pagrindu man atrodo,nes reikia labai gerai suplakti pries naudojima.maskavimas minimalus,bet neturint daug defektu odos,tikrai pakankamas.tepasi ganetinai lengvai,bet siaip nemazai pudros reikia isspausti,kad normaliai veida padengti.patiko tas,kad tikrai naturaliai atrodo,dar savo spalva atsirinkus isvis super butu.nustebino tai,kad gerai islaike matiskuma-oda neblizgejo,taip pat neisryskino sausu vietu,bet nepatiko tai,kad 8 ryte pasitepus, jau apie 3-4 dienos ant veido net nesimate,kad kazkas tepta.aisku,sunku dar vertinti,nes tik 3k bandziau, bet pagal savo poreikius tai vertinciau 7/10, nes as megstu maskuojancias pudras,kurios sukuria tobulos odos efekta,bet tuo paciu ir naturaliai atrodancias.manau,jei nereikia daug maskavimo,si pudra butu tobula.su chanel vitalumiere aqua lyginti negaliu,nes pastarosios nebandziau,bet ju principas atrodo panasus,kiek skaicau is atsiliepimu.