Įkraunama...
Įkraunama...

Estee Lauder

QUOTE(Ernesta23 @ 2012 03 20, 16:07)
Merginos gal kuri naudojate?
prausiklis ir tonikas
user posted image

As turejau.. tai faini, ka as zn biggrin.gif mano sausai odai tiko 4u.gif tik noretusi gal maziau kvapu prausiklyje
Atsakyti
QUOTE(Ernesta23 @ 2012 03 20, 16:07)
ir dieninis kremas

user posted image

Kokie atsiliepimai? Nes cia http://kosmetista.ru.../21608.html#cut tokius deferambus dainuoja siai linijai, kad labai labai gundausi  blush2.gif

Kokiai amziaus grupei skirtas sis kremukas? Gal kas naudojote? ax.gif
Atsakyti
Man tai 26metai, bet jau noreciau pradet naudoti krema su liftingu sausai odai. Jauciu kad oda praranda stangruma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 03 08, 11:10)
apie idealistą-poras mažinantį.
nusipirkau pabandyti labai mažą kiekį, gal kokius 5 ml, tikrai kaip ir buvo rašyta kvepia skaniai, veidas švelnus pasitepus, o dabar prie nosies atsirado spuogelis bet netikiu kad taip greitai galėjo suveikti.
po kiek laiko pastebėjote kad kemša poras?

po poros savaičių sąžiningo naudojimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blic @ 2012 03 20, 13:42)
Geresnio tuso kaip sis, iki siol tikrai neteko naudoti thumbup.gif
user posted image

Puikiai pabrezia blakstienu turi, netepa voku, netrupa, idealiai laikosi net ir dregnu oru, gamintojas ne kiek nemeluoja kai raso, kad tusas issilaiko 15 valandu thumbup.gif

Ir man jis labai patinka smile.gif
Atsakyti
daug kas prase atsiliepimo apie naujaja invisible fluid makeup.taigi isbandziau,mano spalva 2CN2,siaip man tamsoka,bet as esu laaabai sviesi,tai nieko keisto biggrin.gif pati pudra labai lengvute,ji vandens pagrindu man atrodo,nes reikia labai gerai suplakti pries naudojima.maskavimas minimalus,bet neturint daug defektu odos,tikrai pakankamas.tepasi ganetinai lengvai,bet siaip nemazai pudros reikia isspausti,kad normaliai veida padengti.patiko tas,kad tikrai naturaliai atrodo,dar savo spalva atsirinkus isvis super butu.nustebino tai,kad gerai islaike matiskuma-oda neblizgejo,taip pat neisryskino sausu vietu,bet nepatiko tai,kad 8 ryte pasitepus, jau apie 3-4 dienos ant veido net nesimate,kad kazkas tepta.aisku,sunku dar vertinti,nes tik 3k bandziau, bet pagal savo poreikius tai vertinciau 7/10, nes as megstu maskuojancias pudras,kurios sukuria tobulos odos efekta,bet tuo paciu ir naturaliai atrodancias.manau,jei nereikia daug maskavimo,si pudra butu tobula.su chanel vitalumiere aqua lyginti negaliu,nes pastarosios nebandziau,bet ju principas atrodo panasus,kiek skaicau is atsiliepimu.
4u.gif
Atsakyti
gal kas bande krema su spalva EL ? kokie butu atsiliepimai ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 03 23, 23:19)
gal kas bande krema su spalva EL ? kokie butu atsiliepimai ?  4u.gif

Kuri? 4u.gif Daywear ta ar naujajai BB?
Atsakyti
Ant rankos bandziau BB 4u.gif kaip jus Jum ?
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 03 26, 14:48)
Ant rankos bandziau BB  4u.gif kaip jus Jum ?

As BB nebandzius, jei man klausimas buvo.. turiu tik Daywear tinted moisturize 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 26 kovo 2012 - 23:45
QUOTE(amber123 @ 2012 03 26, 23:45)
As BB nebandzius, jei man klausimas buvo.. turiu tik Daywear tinted moisturize  4u.gif

jis su spalva ? 4u.gif ar geras ?
Atsakyti
Sveikutes,

Bandziau ta BB kremuka asmeniskai nepatiko, nes yra labai klaidinanti info duodama subalamutina pirkeje, Estee Lauder teigia kad gali naudoti vietoj primer, paskui kad cia yra kremas kuris drekina oda, galiausiai kad kaip krempudre gali buti. Tai nelabai suprasi kam ir del ko. Siaip mano oda truputeli sausino, nors mano oda misri, tai tos kurios turi sausesne oda manau nelabai tiktu (bet cia vel kaip kam). Vis del to mano manymu geriausia yra naudoti drekinama veido krema ir krempudre atskirai smile.gif kartais kai viskas sumalta buna i viena nelabai veikia.
Atsakyti