Įkraunama...
Įkraunama...

Estee Lauder

QUOTE(rokus @ 2013 01 30, 20:34)
Pabandžiau šiandien šį gėrį http://www.esteelaud...erum/index.tmpl  wub.gif
efektas tikrai matomas iskarto, bet sudetis tai... ir ko reikia,ir ko ne doh.gif

Aš dabar šio mini pakuotę naudoju, nakčiai tepu, tikrai labai patiko, bet sunaudojusi dar nepirksiu, kol kas manau ankstoka man tokias priemones naudot smile.gif Bet artėjant pavasariui labai gera priemonė smile.gif

Galiu parašyti daugiau atsiliepimų apie kremuką
user posted image

Tikrai tinkamas mišriaodėms, pradžioj atrodė, kad lyg drėkinimo mažoka, bet dabar matau, jog visiškai pakanka. Oda susitvarkė, dingo beveik visi pabėrimai, pagražėjo odos atspalvis, nekemša porų, kas man aktualu smile.gif Tikrai puikus kremas, nesigailiu įsigijusi smile.gif
Nakčiai tepu gautą mini kremuką Resilience lift, tai irgi patinka, manau profilaktiškai jau galima kokį indelį sunaudoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vonios Fane @ 2013 01 24, 14:52)
Pakaitom su siuo idealistu (lygusm grazu spindinti veiduka padaro) http://www.esteelaud...ator/index.tmpl

Gal galėtum platesnį atsiliepimą apie šį Idealist'ą? Labai noriu užsisakyti, bet mąstau, ar verta, nes nesu turėjusi jokio mėginio smile.gif
Atsakyti
Kuris iš šios firmos tušų yra geriausiai ilginantis blakstienas? 4u.gif
Atsakyti
aš čia su tokiu durnu klausimu, gal kuri esat pirkusi estee lauder ADVANCED NIGHT REPAIR synchronized recovery complex. norėjau pasiklaust, ar dėžutė būna celofanuota kaip kvepalai? na tokia skaidre plėvele??? ir ar kamštukas būna celofanuotas, na kad betkas negalėtų atidaryti? pirkau internetu, bet labai keista, nes nebuvo nei kamštukas apsaugotas, nei dėžutė celofanuota, kiek esu kitų firmų pirkusi, tai jei dėžutė necelofanuota, tai bent jau kamštukas apsaugotas, kremai paprasti irgi būna su apsaugine plėvele, o čia - nieko.

ar turi būti taip supakuota į plėvelę? (nuotrauka iš interneto, iš ebay.com, tad negarantuoju, kad irgi ne fake).

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2013 02 04, 23:33)
aš čia su tokiu durnu klausimu, gal kuri esat pirkusi estee lauder ADVANCED NIGHT REPAIR synchronized recovery complex. norėjau pasiklaust, ar dėžutė būna celofanuota kaip kvepalai? na tokia skaidre plėvele??? ir ar kamštukas būna celofanuotas, na kad betkas negalėtų atidaryti? pirkau internetu, bet labai keista, nes nebuvo nei kamštukas apsaugotas, nei dėžutė celofanuota, kiek esu kitų firmų pirkusi, tai jei dėžutė necelofanuota, tai bent jau kamštukas apsaugotas, kremai paprasti irgi būna su apsaugine plėvele, o čia - nieko.

ar turi būti taip supakuota į plėvelę? (nuotrauka iš interneto, iš ebay.com, tad negarantuoju, kad irgi ne fake).

Aš šio gaminio nesu turėjusi, bet neseniai pirkau Douglas kremuką, tai gavau berods necelofanuotą ir ant pačios dėžutės nebuvo jokios apsaugėlės, tik po dangteliu specialus plastikinis dangtelis apsaugai smile.gif Gal taip ir turi būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokus @ 2013 01 30, 21:34)
Pabandžiau šiandien šį gėrį http://www.esteelaud...erum/index.tmpl  wub.gif
efektas tikrai matomas iskarto, bet sudetis tai... ir ko reikia,ir ko ne doh.gif

Man tai visai nepatiko si kosmetika, kalbant apie veido prieziura. Visiska chemija g.gif . Po poros menesiu naudojimo veido priemoniu mano kosmetologe issigando pamaciusi veido odos bukle. Is Estee Lauder patinka tik tusas akims, naudoju jau trecia.
Atsakyti
Pasidalinsiu savo patirtimi apie Estee lauder kosmetiką.

Veido priežiūrai naudoju Sparkling clear serijos gaminus: gelinį veido prausiklį ir toniką.
user posted imageuser posted image

Mano veido oda mišri/riebi. Plius prieš MM koks vienas kitas spuogelis išlenda. Šis rinkinukas man puikiai reguliuoja riebalų išsiskyrimą ir neišsausina odos. Kiek esu bandžiusi kitų firmų visų daugiau mažiau išsausindavo odą, dehidruodavo, o šie produktai ne. Naudoju jau pusmetį ir esu patenkinta rezultatais.

Veido kremą pasirinkau šį, normaliai/mišriai odai. Apie jį galiu tiek pasakyti, kad man žiemos laiku jis idealiai. Drėgmės pakanka, maloniai kvepia, oda minkštutė pasidaro. Nors naudojant antrą pakuotę tas kvapas pradeda atsibosti. O vasarą man jis per riebus, per sunkus darosi. Turiu pereiti prie losionų.
user posted image

Dar didžiulis atradimas man buvo jų serumas Idealist Even Skintone Illuminator. Jis tikrai ir išlygina veido spalva, ir randelius po spuogų greičiau panaikina, oda tampa skaistesnė. Tik jį reikia ilgiau panaudoti. Aš turėjau viena mini 7 ml pakuotę, ją sunaudojus jokio pokyčio nepamačiau. Po kelių mėnesių grįžau prie jo ir pradėjau jį naudoti pastoviai. Iš karto poveikis atsirado. Aš jį tik vakarais tepu. Žodžiu momentinio poveikio nebuvo.
user posted image

Atsakyti
Necelofanuoti EL kremai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 02 13, 12:39)
Man tai visai nepatiko si kosmetika, kalbant apie veido prieziura. Visiska chemija  g.gif . Po poros menesiu naudojimo veido priemoniu mano kosmetologe issigando pamaciusi veido odos bukle. Is Estee Lauder patinka tik tusas akims, naudoju jau trecia.

Nepatiko ar netiko dar nereiske kad visiska chemija. Priežiūra labai gera,kokybišką,EL naudoja kaip ir eksraktus taip ir savo patentuotus kompleksus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 28 vasario 2013 - 23:39
Mano taip pat mišri oda, tai minėtą kremą vasarą tepdavau tik nakčiai wink.gif O dieną naudojau fluidinius, lengvos tekstūros. Taip kad nebūtina atsisakyti gero kremo, tiesiog netepti dieną.
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2013 02 04, 22:43)
Kuris iš šios firmos tušų yra geriausiai ilginantis blakstienas?  4u.gif

Man tai sis tusas superinis:

user posted image

Sumptuous Extreme. 4u.gif
Ir ilgina ir tankina, labai gerai laikosi, nebyra ir greitai neisdziuna. Vienas geriausiu mano naudotu tusu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taina: 11 kovo 2013 - 09:10
QUOTE(taina @ 2013 03 11, 10:08)

Sumptuous Extreme.  4u.gif
Ir ilgina ir tankina, labai gerai laikosi, nebyra...

Kaip tik apie ši tusa ir galvojau. Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2013 02 05, 00:33)

user posted image

Nei dėžutės,nei buteliukai necelofanuoti,tik kremai turi apsauginį dangtelį smile.gif
Atsakyti
Deja metu lauk puspilnę bonkutę nagų lako, nes tepasi baisiai, labai sunkiai pasiekiamas produktas tapo, o ir laikėsi nuo pat pradžių labai jau vidutiniškai, o praėjus daugiau nei pusei metų nuo pirkimo išvis schmoll.gif o gaila, nes spalva patiko, padarydavo tvarkingus nagus o ir džiūdavo greit. spalva "porcelain'
user posted image
foto skolinta
Atsakyti