Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Gal zinote kiek kainuoja kirpimas salone Simona Lux? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(chateau @ 2012 02 12, 14:59)
Tada ir paduodi administratorei, ji perduoda kirpejui. As ir palieku ir ne. Pagal nuotaika.

Kainos Lietuvos kirpyklose, brangiose, tiek ispustos..... bigsmile.gif
Italijoje uz 80 litu galima labai gerame salone nusipirkti, o patys italai niekada nesuka galvos apie arbatpinigius, nes pas juos nepriimta. Jie ir kitose EU salyse nemoka tu arbatpinigiu niekam nei kirpijam nei padavejam, ir neskua sau del to sau galvos.
Nezinau is kur cia i Lietuva atkeliavo si liga. Kiekvienas turi dirbti savo darba kiek imanoma geriau, o atlygis - patenkintas klientas ir nuosirdus aciu, didele eile norinciu pasinaudoti jo paslaugomis.
Jei esi geras kirpejas, pas tave visada lauks klientu eiles, jei nori kelk kirpimo kaina.
Bet arbatpinigiai schmoll.gif tuscias amerikonizmas ir savo menkavertiskumo demonstravimas.
Beje jei gydytojui atsilygini po operacijos, na 10 proc nuo atliktos operacijos vertes, tai jau vadinama pakisa mirksiukas.gif ne arbata
Atsakyti
QUOTE(UltraV @ 2012 02 13, 11:20)
Kainos Lietuvos kirpyklose, brangiose, tiek ispustos.....  bigsmile.gif
Italijoje uz 80 litu galima labai gerame salone nusipirkti, o patys italai niekada nesuka galvos apie arbatpinigius, nes pas juos nepriimta. Jie ir kitose EU salyse nemoka tu arbatpinigiu niekam nei kirpijam nei padavejam, ir neskua sau del to sau galvos.

drinks_cheers.gif Apie kainas LT diskutavom su merginom prieš gerą mėnesį. Tikrai taip. Vakarų Europoj, galiu patvirtinti, taip pat pigiau. Vien dėl to tiek sumokėjus man jau nebekyla noras palikti arbatpinigių. Beje, mano šalyje kirpėjams jų taip pat nepalieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miurella @ 2012 02 12, 23:39)
Gal zinote kiek kainuoja kirpimas salone Simona Lux?  rolleyes.gif

nuo 80 litų

Drįsčiau prieštarauti dėl kainų Vakarų Europoje. Belgijoj ir Prancūzijoj nerealios kainos doh.gif. Aišku, priklauso nuo salono, bet jei nori geresnės kokybės, už kirpimą ir dažymą tenka paklot 80-100 eurų blink.gif. Užtat aš stengiuosi plaukus tvarkytis Lietuvoj smile.gif. Italė vos nenudažė mano antakių baltai, nes esu blondinė doh.gif lotuliukas.gif. Taip, kad nėr pas mus dar taip blogai wink.gif

Atsakyti
labas 4u.gif

na va, as ilgus metus ejau pas Gvida (savo salona turi Strazdelio gatvej Vilniuje). Buvom sutare jau senu senovej vizita (as uzsieny gyvenu, sitas vizitas labai svarbus nes pries vestuvinis) o jis man siandien sast ir paraso sorry isvarau atostogu... pazadejo parekomenduot kazka kita bet taip ir dingo, dudom gali skalambint, neatsilieps, neatrasys... tai vat labai liudna ir pikta dabar verysad.gif reik ieskotis kazko kito.

Paskaitinejau apie ta Mindauga, bet idomu kaip jis dazo? As sviesi, megstu atrodyti naturaliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bronele @ 2012 02 13, 14:11)
labas  4u.gif

na va, as ilgus metus ejau pas Gvida (savo salona turi Strazdelio gatvej Vilniuje). Buvom sutare jau senu senovej vizita (as uzsieny gyvenu, sitas vizitas labai svarbus nes pries vestuvinis) o jis man siandien sast ir paraso sorry isvarau atostogu... pazadejo parekomenduot kazka kita bet taip ir dingo, dudom gali skalambint, neatsilieps, neatrasys... tai vat labai liudna ir pikta dabar  verysad.gif reik ieskotis kazko kito.

Paskaitinejau apie ta Mindauga, bet idomu kaip jis dazo? As sviesi, megstu atrodyti naturaliai  ax.gif

Man rodos Martynas, KM savininkas, labiau specializuojasi dazyme. Kai ten kirpausi, maciau kaip sviesiai nudaze ir apkirpo kliente, ji isejo svytinti.
Atsakyti
va siandien grizau ir jau kelias valandas verkiu nureztais plaukais... atrodau tragiskai verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
buvau pas Mindauga is KM. Nu zinokit nesupratau kodel cia taip ji visos giriat rolleyes.gif nieko ypatingo, ispudingo ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 02 13, 23:50)
buvau pas Mindauga is KM. Nu zinokit nesupratau kodel cia taip ji visos giriat  rolleyes.gif  nieko ypatingo, ispudingo ir t.t.  smile.gif

As taip pat buvau pagal rekomndacijas... is ilgu plauku liko salmas ant galvos... nieko sakiau nebeskaitysiu nebeklausinesiu, nes kiekvienai matyt savaip grazu ir patinka...
Atsakyti
jovita25, papasakok placiau.
as kadangi siuo metu esu LT, tai bandysiu pas Laimi arba i KM nulekti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lelyte: 14 vasario 2012 - 08:24
As va radau savo Vytuka ir uzsirasiau rytojui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 13, 17:22)
va siandien grizau ir jau kelias valandas verkiu nureztais plaukais... atrodau tragiskai  verysad.gif  verysad.gif

console.gif unsure.gif
Atsakyti