Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(jovita25 @ 2012 02 07, 16:17)
Ber ar Rimdzius vertas savo kainos? As labai noriu pakeisti plauku spalva, kiek apejau cia rekomenduoti kirpeju nei vienas nenustebino, jokiu pasiulymu tik ta pati ruda spalva skirtingai atspalviais... noretusi kazko sodraus, sruogeliu suptiliu, bet toks jausmas kad kaimo kirpyklas apejus tokia neviltis  doh.gif

na man patiko kiek maciau per telika jo pasiulymai moterims, kada nors tikrai isbandysiu rolleyes.gif

QUOTE(Itare @ 2012 02 08, 20:41)
Sveikos,
kelis kartus kirpausi pas garsųjį Mindaugą, iš karto pastebiu, kad pas mane ploni plaukai, tad reikalauja ypatingo kruopšumo ir turbūt nelabai yra ką su jais daryti....
visgi, kiek kartų ėjau pas Mindaugą su skirtingo ilgio plaukais, tiek visada išėjau su trumpu karė kirpimu... norisi kažko naujo ir nežinau ar dar kartą pas jį eiti... viena ką galiu tikrai drąsiai pasakyti - kerpa jis tikrai labai profesionaliai, labai saugo plauką ir dėl to man jis labai patiko.
kur dirba Tatjana ir Simona Lux?

mane jis irgi nukirpo kare kirpimu lotuliukas.gif

o dabar kaip zadejau placiau: ispudis tikrai labai geras, dirba kruopciai (itin kruopsciai net sakyciau) taktiskas, savo pasiulymus paaiskino , labai maloniai bendravo, siaip Jurijus visada plaukus man iskarpydavo, o Mindaugas atvirksciai -karpe minimaliai, tikrai plaukai atrodo daug storesnis (siaip jie pas mane labai ploni).

reziume- tikrai, likau patenkinta, sumokejau perpus maziau nei mokedavau Yuri salone, paciai patinka nauja sukuosena o ir is aplikos gauti komplimentai pativirtina, kad pataikyta rolleyes.gif

jei kas klausti-tikrai rekomenduociau, ir manau dar bent karta tikrai pas ji apsilankysiu.

tai va atrodo tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asasa @ 2012 02 09, 14:31)

Pastebėjau, kad Mindaugas nelabai mėgsta stipriai plaukus iškarpyti. Mano buvęs kirpėjas taip darydavo, bet Mindaugas nerekomendavo to. Tai aš sutikau su rekomendacija ir likau patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 09, 15:51)
Pastebėjau, kad Mindaugas nelabai mėgsta stipriai plaukus iškarpyti. Mano buvęs kirpėjas taip darydavo, bet Mindaugas nerekomendavo to. Tai aš sutikau su rekomendacija ir likau patenkinta smile.gif

as lygiai taip pat sutinku, kad nebutina labai jau ju iskarpyti kad graziai kristu rolleyes.gif
ziuresim kai ataugines ar issilaikys kirpimas, o siaip kaip jau sakiau dar bent karta tikrai planuoju apsilankyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyni kalnai @ 2012 02 09, 00:54)
Aš ten vieną kartą užėjau ir paprašiau, kad išplautų galvą ir išdžiovintų plaukus (netikėtų planų atsirado, norėjosi gražiai atrodyti, tai nusprendžiau, kad bus greičiau), tai daugiau gyvenime ten neisiu... labai nepatiko elgesys su plaukais, aš tai savo plaukus labai saugau, viską atsargiai darau, o ten matyt dirba efektyviai... (aš aišku suprantu, kad gal pas neteisingą kirpėją pataikiau, bet man salonas nekelia tiek pasitikėjimo, kad bandyčiau dar kartą)

As taip pat rasiau tiesiai Burzua atliepima... bet deja atsakymo negavau... taip pat uzbegau istiesinti plaukus gimtadienio proga... pupoliau pas Ramute... tokios staigemos nesitikejau doh.gif plese man plauku, sukos pastoviai kritinejo, vietoj tiesinimo man ispute plaukus, jokio glotnumo... pasakiau kad nepatinka, kad ne to tikejausi ir t.t. tai mane uzsipuole, kad as pati nezinau ko noriu!!! kad ji kirpeja dirba jau daug metu ir kad nesupranta kas negerai... tada atsinese znyples tiesinimo ir tikraja to zodzio prasme DRASKE man plaukus, isejau pasiutusi, pranesiau ju vadovybei, bet is tos saraskino kontoros niekas nesiteike nes paskabinti ir atsiprasyti doh.gif nekelciau kojos i sita kirpykla, buvau pasiutusi visa diena, plaukai nudeginti nudraskyti, taigi gimtadienio proga susirisau i kuodeli...
Atsakyti
[quote=*Lukro*,2012 02 01, 11:32]

Europos. Na aisku ne tik galu biggrin.gif suteike plaukams formos, krenta graziai.
Papildyta:
QUOTE(pupyle @ 2012 02 01, 00:48)
Laba, va mane irgi Rimdzius domintų ax.gif (..)

Viskas ten pas ji gerai, tariasi, klausia, paprstai bendrauja, 100lt budavo ir laukti apie 2 men, dabar kai issikeles-savam salone tai nzn, nebuvau.
Atsakyti
Tikiuosi neuzpyksite, kad klausimas lyg ir ne i tema...Matau nemaza dalis vaikstote i gana prabangius salonus, Yury, KM, pas Rimdziu ir pan.. Norejau paklausti, ar visada ir kiek paliekate arbatos kirpejams? Pvz, jei kirpimas 100lt, jums darbas patiko, ar paliksite 10, ar 20, o gal 30lt? Ar kirpejas neisizeis, jei arbatos nepaliksite visai?
Atsakyti
QUOTE(Susve @ 2012 02 11, 14:18)
Tikiuosi neuzpyksite, kad klausimas lyg ir ne i tema...Matau nemaza dalis vaikstote i gana prabangius salonus, Yury, KM, pas Rimdziu ir pan.. Norejau paklausti, ar visada ir kiek paliekate arbatos kirpejams? Pvz, jei kirpimas 100lt, jums darbas patiko, ar paliksite 10, ar 20, o gal 30lt? Ar kirpejas neisizeis, jei arbatos nepaliksite visai?

Vaikstau i brangius salonuas, nepalieku niekada blush2.gif o kas man palieka???
Atsakyti
Sveiki, gal kas kerpates pas Vyta, kuris kadaise dirbo Simonoj, po to Idzumi ir dabar kazkur pabego doh.gif Gal zinote kur??
P.S. As arbatos irgi nepalieku blush2.gif Uztenka to, kad uz kirpima sumoku 100-120 litu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 11 vasario 2012 - 15:57
QUOTE(-Braskeele @ 2012 02 11, 15:57)
Sveiki, gal kas kerpates pas Vyta, kuris kadaise dirbo Simonoj, po to Idzumi ir dabar kazkur pabego doh.gif Gal zinote kur??

Jis dabar dirba "Goldwell studijoje" 4u.gif
Atsakyti
Aciu thumbup.gif
O cia salonas? g.gif Nes pagooglinus jokios konkrecios info nerandu, tik prekyba kosmetika g.gif
Atsakyti
QUOTE(Susve @ 2012 02 11, 12:18)
Norejau paklausti, ar visada ir kiek paliekate arbatos kirpejams? Pvz, jei kirpimas 100lt, jums darbas patiko, ar paliksite 10, ar 20, o gal 30lt? Ar kirpejas neisizeis, jei arbatos nepaliksite visai?

Aš net nežinočiau, kokiu būdu tą arbatą reiktų palikti - juk pinigus sumoku administratorei, o ne pačiam kirpėjui į rankas g.gif
Atsakyti
QUOTE(dansu dansu @ 2012 02 12, 13:13)
Aš net nežinočiau, kokiu būdu tą arbatą reiktų palikti - juk pinigus sumoku administratorei, o ne pačiam kirpėjui į rankas g.gif

Tada ir paduodi administratorei, ji perduoda kirpejui. As ir palieku ir ne. Pagal nuotaika.
Atsakyti