QUOTE(jovita25 @ 2012 02 07, 16:17)
Ber ar Rimdzius vertas savo kainos? As labai noriu pakeisti plauku spalva, kiek apejau cia rekomenduoti kirpeju nei vienas nenustebino, jokiu pasiulymu tik ta pati ruda spalva skirtingai atspalviais... noretusi kazko sodraus, sruogeliu suptiliu, bet toks jausmas kad kaimo kirpyklas apejus tokia neviltis
na man patiko kiek maciau per telika jo pasiulymai moterims, kada nors tikrai isbandysiu
QUOTE(Itare @ 2012 02 08, 20:41)
Sveikos,
kelis kartus kirpausi pas garsųjį Mindaugą, iš karto pastebiu, kad pas mane ploni plaukai, tad reikalauja ypatingo kruopšumo ir turbūt nelabai yra ką su jais daryti....
visgi, kiek kartų ėjau pas Mindaugą su skirtingo ilgio plaukais, tiek visada išėjau su trumpu karė kirpimu... norisi kažko naujo ir nežinau ar dar kartą pas jį eiti... viena ką galiu tikrai drąsiai pasakyti - kerpa jis tikrai labai profesionaliai, labai saugo plauką ir dėl to man jis labai patiko.
kur dirba Tatjana ir Simona Lux?
kelis kartus kirpausi pas garsųjį Mindaugą, iš karto pastebiu, kad pas mane ploni plaukai, tad reikalauja ypatingo kruopšumo ir turbūt nelabai yra ką su jais daryti....
visgi, kiek kartų ėjau pas Mindaugą su skirtingo ilgio plaukais, tiek visada išėjau su trumpu karė kirpimu... norisi kažko naujo ir nežinau ar dar kartą pas jį eiti... viena ką galiu tikrai drąsiai pasakyti - kerpa jis tikrai labai profesionaliai, labai saugo plauką ir dėl to man jis labai patiko.
kur dirba Tatjana ir Simona Lux?
mane jis irgi nukirpo kare kirpimu
o dabar kaip zadejau placiau: ispudis tikrai labai geras, dirba kruopciai (itin kruopsciai net sakyciau) taktiskas, savo pasiulymus paaiskino , labai maloniai bendravo, siaip Jurijus visada plaukus man iskarpydavo, o Mindaugas atvirksciai -karpe minimaliai, tikrai plaukai atrodo daug storesnis (siaip jie pas mane labai ploni).
reziume- tikrai, likau patenkinta, sumokejau perpus maziau nei mokedavau Yuri salone, paciai patinka nauja sukuosena o ir is aplikos gauti komplimentai pativirtina, kad pataikyta
jei kas klausti-tikrai rekomenduociau, ir manau dar bent karta tikrai pas ji apsilankysiu.
tai va atrodo tiek