Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Asasa @ 2012 02 07, 13:56)
aha butinai parasysiu atsiliepimus , nusistebejau kad eiliu nera, na bet galt toks metas...saltas oras rolleyes.gif

Laukiam smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 02 07, 13:19)
Na jis karts nuo karto žurnaluose ir ne tik juose pasivaidena. Vienas toks renginys kaip pvz. http://gyvenimas.del...s.d?id=50421264

Supratau. Aš tai nelabai domiuosi tokiom lietuviškom aktualijom, tai kai kurios pavardės visiškai nieko ir nesako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asasa @ 2012 02 07, 14:56)
aha butinai parasysiu atsiliepimus , nusistebejau kad eiliu nera, na bet galt toks metas...saltas oras rolleyes.gif

na jei su dazymu, tai manau gal nera labai daug...reikes butinai isbandyti ir pas Rimdziu rolleyes.gif

Ber ar Rimdzius vertas savo kainos? As labai noriu pakeisti plauku spalva, kiek apejau cia rekomenduoti kirpeju nei vienas nenustebino, jokiu pasiulymu tik ta pati ruda spalva skirtingai atspalviais... noretusi kazko sodraus, sruogeliu suptiliu, bet toks jausmas kad kaimo kirpyklas apejus tokia neviltis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenora @ 2012 02 07, 12:45)
Marčius mano vaikystės/jaunystės pažįstamas ir salonas man beveik kieme, bet vis neišdrįstu nueit, nes man regis, kad jis tokius drąsesnius kirpimus mėgsta. Ar aš klystu? Su kokiom priemonėm dirba? Ką darot savo plaukam? Kerpat? Dažot? Aišku, ir kainos įdomu smile.gif

Tiesa, kad jis megsta drasesnius kirpimus, bet jis labai isiklauso i kliento pageidavimus ir norus. Pvz, pries gera menesi, pas ji nuveziau savo mama ( jai 50 metu ) ir ji isejo is jo svytinti. Ji pasake jam kaip isivaizduoja plauku spalva, kirpima ir jis kuo puikiausiai padare savo darba.

MB visada pas ji kerpasi, retkarciais pasidazo prazilusius plaukus. As visada dazau plaukus ir kerpu. Kai pirma karta pas ji nuejau buvau blondine, plaukais iki uzpakalio, dabar esu tamsiaplauke su plaukais zemiau peciu, bet dabar mano plaukai yra sveikuteliai, o tada buvo pazeisti ir sugadinti.

Dirba jis tik su Goldwell priemonemis. O del kainu... as sumoku 200-250, jei kartu su MB einam, sumokam 250-350 Lt.

Zodziu, Marcius man pats geriausias kirpejas, kurio i joki kita nekeisiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikiukasVilnius: 07 vasario 2012 - 15:20
QUOTE(ErikiukasVilnius @ 2012 02 07, 16:18)
Dirba jis tik su Goldwell priemonemis. O del kainu... as sumoku 200-250, jei kartu su MB einam, sumokam 250-350 Lt.

200-250 tai už kirpimą ir dažymą kartu, taip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 07, 22:19)
200-250 tai už kirpimą ir dažymą kartu, taip? 4u.gif

Taip, uz dazyma ir kirpima smile.gif
Atsakyti
Sveiki. O gal kas turi atsiliepimų apie paprastesnes kirpyklas ? blush2.gif Domintų šalia Norfos Ateities g. esanti kirpykla Pas Sigutę kirpėja Beata, arba Ševčenkos gatvėje esanti "Auksinė Lagūna" arba Mindaug g. Maksimoje esantis "Buržua? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _chance_: 08 vasario 2012 - 09:55
Rekomenduoju Tatjaną iš Simona Lux salono. Ir gerai kerpa, ir gerai dažo, ir pataria kaip plaukus apsaugot. Ji ypač gerai žino kaip tvarkyti garbanotus plaukus, nes pati tokius turi.
Man patinka tai, kad ji pažiūri į tave ir pasako savo viziją, kaip jai atrodo tau atrodytų gražiai. O tu tada sutinki arba ne smile.gif. Daugeliui draugų ir pažįstamų ją rekomendavau, kas pabandė - kitų nebeieško smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neglaite: 08 vasario 2012 - 17:50
Sveikos,
kelis kartus kirpausi pas garsųjį Mindaugą, iš karto pastebiu, kad pas mane ploni plaukai, tad reikalauja ypatingo kruopšumo ir turbūt nelabai yra ką su jais daryti....
visgi, kiek kartų ėjau pas Mindaugą su skirtingo ilgio plaukais, tiek visada išėjau su trumpu karė kirpimu... norisi kažko naujo ir nežinau ar dar kartą pas jį eiti... viena ką galiu tikrai drąsiai pasakyti - kerpa jis tikrai labai profesionaliai, labai saugo plauką ir dėl to man jis labai patiko.
kur dirba Tatjana ir Simona Lux?
Atsakyti
QUOTE(Itare @ 2012 02 08, 19:41)
kur dirba Tatjana ir Simona Lux?

Turbūt kad Simona Lux salone dirol.gif
Atsakyti
supainiojau salonų pavadinimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_chance_ @ 2012 02 08, 09:55)
Mindaug g. Maksimoje esantis "Buržua?  4u.gif

Aš ten vieną kartą užėjau ir paprašiau, kad išplautų galvą ir išdžiovintų plaukus (netikėtų planų atsirado, norėjosi gražiai atrodyti, tai nusprendžiau, kad bus greičiau), tai daugiau gyvenime ten neisiu... labai nepatiko elgesys su plaukais, aš tai savo plaukus labai saugau, viską atsargiai darau, o ten matyt dirba efektyviai... (aš aišku suprantu, kad gal pas neteisingą kirpėją pataikiau, bet man salonas nekelia tiek pasitikėjimo, kad bandyčiau dar kartą)
Atsakyti
QUOTE(Itare @ 2012 02 08, 20:41)

O Jūs apie savo norus jam prasitarėt? Nes jis savivaliauti tikrai nelinkęs mirksiukas.gif
Atsakyti