Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

jus vis apie kirpejus, o gal kuri patart galetu gera kolorista?plauku "dazytoja" vln? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2012 02 03, 12:46)
jus vis apie kirpejus, o gal kuri patart galetu gera kolorista?plauku "dazytoja" vln? blush2.gif

http://www.rjhair.lt/ čia dirba plaukų dažymo technologas, girdėjau nemažai gerų atsiliepimų, gerai išmano savo darbą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2012 02 03, 14:46)

Man labai patiko Grozio Sveitaines Juozapaviciaus g.4 koloriste Irina - visada labai graziai spalvyte padaro. mirksiukas.gif
Atsakyti
kam ir kur teko dazytis plaukus pagal "tepimo" technologija? t.y. kai dazo plaukus sruogelemis teptuku, ne folija? na tikiuosi supratot, kokia technologiaj turiu omeny biggrin.gif
Atsakyti
laba diena,

jau anksciau rasiau kad visada kirpdavausi pas Juriju is salono YURY, bet paskutinis kartas nuvyle visiskai ir tu 200lt pasidare tikrai gaila, kol plaukai atauginejo visa laika skaitinejau tema ieskodama pas ka naujai uzsirasyti..ilgai svarsciau ir va ka tik uzsiregistravau pas Mindauga is KM (keista bet nebuvo jokios eiles, sako prasom galit net siandien atvykt rolleyes.gif )

kokie bus rezultatai ir atsiliepimai-parasysiu.

p.s. jei kas turit info apie tai kiek pas K. Rimdziu kainuoja malonumas, praneskit, taip kaip jis dirbo per kazkokia grozio laida TV, man labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Asasa @ 2012 02 06, 12:15)
laba diena,

jau anksciau rasiau kad visada kirpdavausi pas Juriju is salono YURY, bet paskutinis kartas nuvyle visiskai ir tu 200lt pasidare tikrai gaila, kol plaukai atauginejo visa laika skaitinejau tema ieskodama pas ka naujai uzsirasyti..ilgai svarsciau ir va ka tik uzsiregistravau pas Mindauga is KM (keista bet nebuvo jokios eiles, sako prasom galit net siandien atvykt rolleyes.gif )

kokie bus rezultatai ir atsiliepimai-parasysiu.

p.s. jei kas turit info apie tai kiek pas K. Rimdziu kainuoja malonumas, praneskit, taip kaip jis dirbo per kazkokia grozio laida TV, man labai patiko.

Praneškit, įdomu. Kad čia daugumai besiregistravusių nebuvo eilės pas Mindaugą, nors toks išgirtas ir populiarus kirpėjas ax.gif

Apie malonumus pas Rimdžių buvo kažkada rašyta, tai man įsiminė, kad kirpimas su dažymus kainuoja 250 litų. Tik didžiausias nemalonumas, kad pas jį didžiulės eilės.
Atsakyti
Kažkaip niekas nerašo apie Gigevič g.gif Kas čia per paukštis? biggrin.gif O tiksliau, kaip dirba, ką dirba ir kur, kokios kainos.
Atsakyti
Sveikos, as ir MB jau keleta metu kerpames pas Martyna Salkauska ( dirba Trixy salone, Sv. Stepono g. 9, Vilnius ).

Rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(ErikiukasVilnius @ 2012 02 07, 10:44)
Sveikos, as ir MB jau keleta metu kerpames pas Martyna Salkauska ( dirba Trixy salone, Sv. Stepono g. 9, Vilnius ).
Rekomenduoju.

Marčius mano vaikystės/jaunystės pažįstamas ir salonas man beveik kieme, bet vis neišdrįstu nueit, nes man regis, kad jis tokius drąsesnius kirpimus mėgsta. Ar aš klystu? Su kokiom priemonėm dirba? Ką darot savo plaukam? Kerpat? Dažot? Aišku, ir kainos įdomu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenora: 07 vasario 2012 - 11:45
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 02 07, 09:45)
Kažkaip niekas nerašo apie Gigevič g.gif Kas čia per paukštis? biggrin.gif O tiksliau, kaip dirba, ką dirba ir kur, kokios kainos.

Aš čia daug temų perskaičiau, bet apie tokį pirmąkart girdžiu ax.gif
Atsakyti
Na jis karts nuo karto žurnaluose ir ne tik juose pasivaidena. Vienas toks renginys kaip pvz. http://gyvenimas.del...s.d?id=50421264
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 06, 21:32)
Praneškit, įdomu. Kad čia daugumai besiregistravusių nebuvo eilės pas Mindaugą, nors toks išgirtas ir populiarus kirpėjas ax.gif

Apie malonumus pas Rimdžių buvo kažkada rašyta, tai man įsiminė, kad kirpimas su dažymus kainuoja 250 litų. Tik didžiausias nemalonumas, kad pas jį didžiulės eilės.

aha butinai parasysiu atsiliepimus , nusistebejau kad eiliu nera, na bet galt toks metas...saltas oras rolleyes.gif

na jei su dazymu, tai manau gal nera labai daug...reikes butinai isbandyti ir pas Rimdziu rolleyes.gif
Atsakyti