Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Susve @ 2012 01 30, 12:42)
Help!
Niekada gyvenime neturejau (bet prisipazinsiu, nelabai ieskojau) gero kirpejo. Kirpeju ...bijau. Nuo vaikystes, kai stora pikta kirpeja nureze man plaukus visai ne taip kaip prasiau ir tokiu budu traumavo mano maza vaikiska siela:)
Mano plaukai gana ploni, banguoti. Didziaja dali gyvenimo nesiojau susirisusi, nes baisiai nemegstu/nemoku tvarkytis plaukau. Be to, sukelti plaukai man tinka labiau,  nei palaidi...
Visa gyvenime esu visu "engiama ir persekiojama" klausimu "kada pasileisi plaukus, kada pakeisi sukuosena ir pan."... Neseniai patikejau, kad radau kirpeja, kuria galiu pasitiketi. Po keletos kartu "galiuku trumpinimo" leidausi nukerpama iki peciu. Plaukus iskarpe, sake - "grazu, naturaliai sukasi" ir pan..O as zinau, kad atrodau nei siaip, nei taip, kad tai ne kirpimas, o kazkoks nesusipratimas...Kasryta trypcioju prie veidrodzio bandydama susitvarkyti plaukus, kurie kazkaip uzsisuke, uzsiriete, prisiploje, bet viskas ne taip, kaip turetu buti...
Ieskau uzuojautos ir patarimu:) Speju, kad geras kirpejas galetu padaryti stebukla...?

Manau, cia didesne problema ne kirpejuje, o nuostatoje, kad "sukelti plaukai man tinka labiau, nei palaidi" ir nezinojime ko nori. Atejus i kirpykla su nuomone, kad palaidi plaukai netinka ir tiksliai, aiskiai nepasakant kokio kirpimo nori, o tik tikintis, kad kirpejas padarys stebukla, mazai sansu, kad kada nors liksi patenkinta kirpejo darbu. Be to, ko gero, nemoki tvarkytis su palaidais plaukais, nes visada buni susirisusi (sito kirpejas galetu pamokyti).
Jei nezinai ko nori, tuomet tiksliai ivardink, ko NEnori ir neleisk pradeti kirpti, kol nesusitarsite kaip sukuosena atrodys. Kirpejas - ne telepatas, kad atspetu kas tau patinka. Jis gali parinkti sukuosena pagal veido forma, ar tinkancia spalva, bet nebutinai tai bus tau patinkantis rezultatas.
Atsakyti
QUOTE(chateau @ 2012 01 30, 14:29)
Manau, cia didesne problema ne kirpejuje, o nuostatoje, kad "sukelti plaukai man tinka labiau,  nei palaidi" ir nezinojime ko nori. Atejus i kirpykla su nuomone, kad palaidi plaukai netinka ir tiksliai, aiskiai nepasakant kokio kirpimo nori, o tik tikintis, kad kirpejas padarys stebukla, mazai sansu, kad kada nors liksi patenkinta kirpejo darbu. Be to, ko gero, nemoki tvarkytis su palaidais plaukais, nes visada buni susirisusi (sito kirpejas galetu pamokyti).
Jei nezinai ko nori, tuomet tiksliai ivardink, ko NEnori ir neleisk pradeti kirpti, kol nesusitarsite kaip sukuosena atrodys. Kirpejas - ne telepatas, kad atspetu kas tau patinka. Jis gali parinkti sukuosena pagal veido forma, ar tinkancia spalva, bet nebutinai tai bus tau patinkantis rezultatas.

Labai aciu:) Nuostabus patarimas:) Sekmes jums...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susve: 30 sausio 2012 - 14:45
QUOTE(*Lukro* @ 2012 01 29, 19:09)
as plauku trumpinti nenoriu (o butent ta jie dazniausiai ir padaro, kai pasakai kad iskarpytu plaukus)  rolleyes.gif ilgi noriu kad paliktu ta pati, tik kad prakarpytu,kad plaukas graziai kristu  smile.gif  nu nzn ar as cia neimanomo kazko noriu  blush2.gif

Na tai Jūs jam papasakosit, ko norit. Retai kada kirpėjai taip savivaliauja ir elgiasi priešingai. Jei sakysit iškarpyt, bet netrumpint, tai ir netrumpins mirksiukas.gif

QUOTE(proporcija @ 2012 01 30, 12:58)
Apie ji, jo darba, kainas jau tikrai nemazai buvo rasyta  4u.gif

Taip, būtent. Merginos, juk galima prieš užduodant klausimus apie konkretų kirpėja truputį panaršyti šioje temoje ar įsijungti priešpaskutinę senesnę temą. Ten šitie populiariausi kirpėjai būna n+k kartų aptarti. Ir nereikės kartotis su tais pačiais atsakymais, nes per savaitę būna kokių 10 užklausimų, kur dirba Mindaugas ir kaip jis kerpa. O užtektų tik keletą puslapių atgal atsiversti... smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif Bandžiau žiūrėti senas temas, bet reikalingo atsakymo neradau. Gal kas nors lankotės gožio salone Alondž (Flagmane), pas kirpėją Jolantą? Kokios kainos? Atsiliepimai?
Dėkoju už galimą informaciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2012 01 28, 12:37)
visas temas idemiai pati seku,taciau gal atsirastu kas pasiulytu kitoki varianta nei cia dazniausiai minimi Mindaugas,Renata ar Laimis  rolleyes.gif  pas Laimi pati ne karta buvau ir "vau" ispudzio negavau,pas Renata neiciau nes nenoriu likti be plauku,nu apie Mindauga daugiausiai pasisake trumpaplaukes,taigi gal yra cia moteru,kurios turi ilgus plaukus ir galetu is savo patirties rekomenduoti kirpeja  4u.gif

Labas 4u.gif as visad buvau uz ilgesnius plaukus ir pati su tokiais esu, todel gerai tave suprantu. Rekomenduoti bijociau, nes gal tau nepatiks, bet as isbandziau K. Rimdziu - patiko, tik labai ilgai laukti eileje pas ji, o dabar neseniai atradau Dima is Figaro - kirpausi dar tik karta, bet man pakirpo gerai, patinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(marmuazele @ 2012 01 31, 17:27)
Labas  4u.gif  as visad buvau uz ilgesnius plaukus ir pati su tokiais esu, todel gerai tave suprantu. Rekomenduoti bijociau, nes gal tau nepatiks, bet as isbandziau K. Rimdziu - patiko, tik labai ilgai laukti eileje pas ji, o  dabar neseniai atradau Dima is Figaro - kirpausi dar tik karta, bet man pakirpo gerai, patinka  wink.gif

Laba, va mane irgi Rimdzius domintų ax.gif gal galėtumėt papaskoti šiek tiek apie jį? Jo kirpimo stilių, ar tariasi, ar siūlo savo, kainas, bendravimą, ir kiek ilgai tos eilės? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(marmuazele @ 2012 01 31, 17:27)
Labas  4u.gif  as visad buvau uz ilgesnius plaukus ir pati su tokiais esu, todel gerai tave suprantu. Rekomenduoti bijociau, nes gal tau nepatiks, bet as isbandziau K. Rimdziu - patiko, tik labai ilgai laukti eileje pas ji, o  dabar neseniai atradau Dima is Figaro - kirpausi dar tik karta, bet man pakirpo gerai, patinka  wink.gif

o Dima is kurio Figaro? ir ka jis konkreciai padare? nu tikiuosi ne plauku galiuku ejai kirpti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 01 27, 11:17)
Nieko labai tragiško nenutiko. Dažė - nenudažė, kirpo - nenukirpo biggrin.gif Šiek tiek atsainumo, šiek tiek pernelyg didelio pasitikėjimo - rezultatas nulis sveikų. Tik tiek biggrin.gif

Ech, koks pazistamas jausmas doh.gif
Atsakyti
Skaiciau skaiciau, rinkaus rinkaus ir reziume SOS kur eit biggrin.gif
Ar pas Misa is MyStudio ar Mindauga is KM? Patarkit kas buvot 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kazkada esu buvusi pas labai gera kirpeja vyra, kuris dirbo kirpykloje prie saruno viezbucio, tai buvo labai seniai tai net vardo neatsimenu nei salono pavadinimo smile.gif jei neklysu galbut MArtynas buvo.. gal kazkam yra teke pas ji kirptis ir zinotu, kur jis db dirba ?

Is savo patirties galeciau patarti kirpeja Martyna kuris dirba L'amour grožio salone, prie ausros vartu - labai geras, super kirpejas, visada lieku patenkinta kirpimu.
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 02 02, 10:36)
Skaiciau skaiciau, rinkaus rinkaus ir reziume SOS kur eit  biggrin.gif
Ar pas Misa is MyStudio ar Mindauga is KM? Patarkit kas buvot  4u.gif

Pas Misa buvau kai jis dar dirbo Tony&Guy. Nieko grazaus nepadare, kirpimas nepatiko, ispureno ir atrodziau kaip teta smile.gif . O apie Mindauga jau rasiau pries tai: apkirpo tiksliai taip, kaip norejau ir netgi pranoko lukescius. Gal tik man pasiseke, bet rekomenduoju.
Papildyta:
QUOTE(ssabi @ 2012 02 02, 11:28)
Sveikos, kazkada esu buvusi pas labai gera  kirpeja vyra, kuris dirbo kirpykloje  prie saruno viezbucio, tai buvo labai seniai tai net vardo neatsimenu nei salono  pavadinimo smile.gif  jei neklysu galbut  MArtynas buvo.. gal kazkam yra teke pas ji kirptis ir zinotu, kur jis db dirba ?

Is savo patirties galeciau patarti kirpeja Martyna kuris dirba  L'amour grožio salone, prie ausros vartu - labai geras, super kirpejas, visada lieku patenkinta kirpimu.

Tai gal cia tas pats Martynas, kuris dirbo Tony&Guy, o dabar yra Kirpimo meistru savininkas? Paziurekit KM puslapyje, yra jo nuotrauka.
Atsakyti
QUOTE(chateau @ 2012 02 02, 19:20)
Pas Misa buvau kai jis dar dirbo Tony&Guy. Nieko grazaus nepadare, kirpimas nepatiko, ispureno ir atrodziau kaip teta  smile.gif  . O apie Mindauga jau rasiau pries tai: apkirpo tiksliai taip, kaip norejau ir netgi pranoko lukescius. Gal tik man pasiseke, bet rekomenduoju.

Man irgi Miša daug mažiau patiko. Kirpausi, kai jis dirbo Tony&Guy. Skubėjo, vis žiūrėjo į laikrodį. Turi keistą požiūrį į stilių. Kai dėsčiau pasiūlymus, sakė kažką tokio: taip taip, šitas kirpimas tau tiktų labiau, bet dabar madingiausia yra.... Nekartočiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 02 vasario 2012 - 19:52