QUOTE(rosea @ 2012 08 05, 09:51)
Sveikos,
nei vieno atsiliepimo apie Ricarda is KM:) mazu kas lankesi ir gali komentara koki mestelt?
Patiko Mindaugas,kaip apkirpo,bet kankinio veidas bekerpant iki siol akyse stovi, tai neisiu pas ji vel
Sveikos
kaip tik ketinu kitą savaitę skambintis užsirašyt, pas jį dar kirpaus kai dirbo 'rūtos studija'.
Mano plaukai labai stori, garbanoti, tokie šiurkštūs, jų daug, todėl sunku susitvarkyti, nes jei iššukuoji viskas išsipučia ir vos ne skiauterėm stovi
dažau raudonai vis kitokiais atspalviais, man taip smagiau - tai sruogelėm, tai tokia tamsesne 'varine', tai ryškiai, tai ryžai... Tai va Ričardas dėl kirpimo ką galima su garbanotais padaryti plaukais - nuostabiai padaro man , gražiai krenta, normaliai atauginėja. Nudažo irgi labai gerai, labai man patinka, būtent taip, kaip noriu, nors tiksliai kartais neįsivaizduoju kaip turėtų atrodyti (nenoriu būti pilka pelė, patinka labiau extrym, ryškios , sodrios spalvos). Buvau kažkokiam salone prie pat žalgirio g, tai sunervino - sakau kirpėjai va norėčiau tokia ir tokia spalva. Tai sako čia gal per ryšku aš jum padarysiu gražiau. (išeinu tamsiai bordinė kaip sena ragana) ..
Tai va tik geri atsiliepimai tikrai
be to visada išklausinėja, pasako ką darys.