Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Kuoduotoji @ 2012 07 23, 23:09)
Hm, pasisakysiu. Po pirmo apsilankymo pas Jurgą iš Figaro, nei liūdėjau nei džiaugiausi. Po truputį pradėjom šviesinti sruogom ir pakirpo galus, na iš esmės ir negali būti Vau. po to vis galvojau kur eiti, ir galvoju dar kartą pabandysiu, pašviesinom daugiau sruogų, trečią kartą dar daugiau ir galiu pasakyti darausi į žmogų panaši biggrin.gif Esmė ta kad mano plaukai  jau buvo nujuodinti, noriu sodriai rudų, nepakenkiant plaukui smile.gif Žo sesei,mamai,ar draugei rekomenduočiau. Bet kam sunku ką ir rekomenduoti, dažnai žmonės nežino patys ko nori,tai kaip kirpėjai žinoti  g.gif

Gal zinote kokiu dazu numeriuku jums sviesina? Kiek supratau sruogeles rudos, ne sviesios? Beja, po 3 kartu dar nenusviesino visu plauku?
Kokio ilgio jusu plaukai ir kiek mokate?
Aciu
Atsakyti
Pabandysiu ir as Jurgita is Figaro po trejetos dienu. Ir kirpima ir dazyma... gal dar ka patars del pasisviesinimo... Irgi esu nusijuodinus nesvietiskai doh.gif o noris sodriu rudu plauku.
Atsakyti
Gal kas buvote kiprtis empless salone, pas Raimonda?
Atsakyti
Atsiliepimai is po Jurgitos is Figaro:

patiko bendravimas, isiklausimas bei pasiulymo pateikimas (as pasakiau, ko as noreciau, kas nepatiko kitu kirpeju kirpimuose (nejo tvarkytis plaukus); paziurejo mano plaukus, paciupinejo, kaip sakant smile.gif ir nutarem, ka darys).

Ne tik kirpau, bet ir daziau. Pasikonsultavus nutariau, kad rudu su ciut ciut raudonu pigmentu plauku sieksiu palaipsniui (dabar uzjuodinti), nes sviesinant mano plauku butu chana smile.gif . Galutiniu rezultatu esu patenkinta. Ypac patiko kirpciukai. Seniai nei viena nebepataike taip nukirpti (kai plaukas storas, bnaguotas ir siausiasi... sunku pagauti momenta).

Toliau tesiu bendravima. Nes jau, tiesa sakant, atsibodo ieskoti. Plius man labai patogioj vietoj dirba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2012 07 27, 17:11)
Atsiliepimai is po Jurgitos is Figaro:

patiko bendravimas, isiklausimas bei pasiulymo pateikimas (as pasakiau, ko as noreciau, kas nepatiko kitu kirpeju kirpimuose (nejo tvarkytis plaukus); paziurejo mano plaukus, paciupinejo, kaip sakant smile.gif ir nutarem, ka darys).

Ne tik kirpau, bet ir daziau. Pasikonsultavus nutariau, kad rudu su ciut ciut raudonu pigmentu plauku sieksiu palaipsniui (dabar uzjuodinti), nes sviesinant mano plauku butu chana smile.gif . Galutiniu rezultatu esu patenkinta. Ypac patiko kirpciukai. Seniai nei viena nebepataike taip nukirpti (kai plaukas storas, bnaguotas ir siausiasi... sunku pagauti momenta).

Toliau tesiu bendravima. Nes jau, tiesa sakant, atsibodo ieskoti. Plius man labai patogioj vietoj dirba  ax.gif

jei nepaslaptis kokio ilgio plaukai ir kiek sumokejote (gal zinote kiek atskirai dazymas, nes kerpuosi pas kita kirpeja, bet su dazymu pas ja nelabai reikalai)?
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 07 27, 19:51)
jei nepaslaptis kokio ilgio plaukai ir kiek sumokejote (gal zinote kiek atskirai dazymas, nes kerpuosi pas kita kirpeja, bet su dazymu pas ja nelabai reikalai)?

nueikit i tema, kur rodomes plaukus savo, pamatysit kokie (katik idejau foto). O kainorastis ju yra internete http://www.figaro.lt...ainorasciai/577 (jei ka, moderatoriai, cia ne reklama, o dalijimasis info).

Mano tamsus plaukai, tai nelabai ka cia pamatysit... bet esu patenkinta is esmes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2012 07 27, 18:58)
nueikit i tema, kur rodomes plaukus savo, pamatysit kokie (katik idejau foto).

gal galima nuorodele, kur cia jus rodotes?
Tai pasirodo, cia tik as viena kaip kokia durnike dedu foto su uztusuotais veidais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2012 07 28, 01:28)
gal galima nuorodele, kur cia jus rodotes?
Tai pasirodo, cia tik as viena kaip kokia durnike dedu foto su uztusuotais veidais  unsure.gif

jei jau kalbat apie neuzstusuota veida, matomai radot... biggrin.gif as kai pagalvojau, neturiu, ka slepti g.gif jei jau kas atpazins - tegu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 07 09, 14:18)
Gal kas nors dažėtės plaukus ombre stiliumi Vilniuje ir galėtumėte rekomenduoti puikiai nudažiusį/sią kirpėją?

Idomu koks "meistras" Martirosiosio...naitei buvo nudazes a la ombre doh.gif atrode kam nudegintais galais, ziauriai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 07 23, 23:15)
Gal zinote kokiu dazu numeriuku jums sviesina? Kiek supratau sruogeles rudos, ne sviesios? Beja, po 3 kartu dar nenusviesino visu plauku?
Kokio ilgio jusu plaukai ir kiek mokate?
Aciu

Šviesina 6 nr. berods, tiksliai nežinau smile.gif sruogelės pradžioje rudos po to nusiplaudinėja ir šviesėja. Nea, per 5 kartus planuojam visus plaukus nušviesinti.
Be kirpimo berods iki 150 lt moku, gal vos mažiau,nebepamenu.
Plaukai mano žemiau pečių šiek tiek.
Atsakyti
QUOTE(Kuoduotoji @ 2012 07 29, 00:16)
Šviesina 6 nr. berods, tiksliai nežinau smile.gif sruogelės pradžioje rudos po to nusiplaudinėja ir šviesėja. Nea, per 5 kartus planuojam visus plaukus nušviesinti.
Be kirpimo berods iki 150 lt moku, gal vos mažiau,nebepamenu.
Plaukai mano žemiau pečių šiek tiek.

ilgiems stoooooriems 180 lietuvisku pinigu man buvo dazymas visu plauku (saknu sviesesne ruda, o galam suteikiamas atspalvis i tema)
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 07 28, 10:36)
Idomu koks "meistras" Martirosiosio...naitei buvo nudazes a la ombre  doh.gif  atrode kam nudegintais galais, ziauriai  blink.gif

V. Gigevič iš UFF'o rolleyes.gif
Atsakyti