Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(jovita25 @ 2012 07 13, 11:45)
sekmes pieskose tokio ieskau jau .. n metu  :4u

as irgi ax.gif vis ilendu i sia tema, beeet...
Atsakyti
Laba diena.
Atsitiko toks netiketumas mano gyvenime-staiga sunkiai susirgo ir lygiai taip pat staigia mire mano kirpeja, pas kuria kirpausi virs 20 metu sad.gif
Taigi dabar iskilo misija neimanoma-kirptis juk vistiek reikes...
Pasiskaiciusi SM, nuvariau pas Mindauga is KM, uzsispyrusiai netikejau, kad bus kare, kaip cia dauguma rase (nes mano veidui-taip maniau-netiks nu niekaip). Nukirpo: kare pritaikyta mano marmuzei-teko susipazinti su savimi is naujo. Lyg ir nieko, lyg ir pripratau, bet sakau, gal kas pigiau taip pat graziai moka. Dabar uzsirasiau i ta pati salona pas Anastasia. Gal kas nors jau bandet? Ar jau nerimauti?
Atsakyti
QUOTE(Zarazka @ 2012 07 10, 13:07)
Pažįstu merginą, kuri ombre dažėsi per Valerijų Gigevič. Atrodo tikrai gražiai, bet tai tik vienas atvejis, apie kitas nežinau, todėl rekomenduoti būtų drąsu.  smile.gif

kuriam salone jis dirba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 07 14, 18:27)
kuriam salone jis dirba?  g.gif

UFF, Literatu g. 7, Vilnius.
Atsakyti
QUOTE(RamuneVasara @ 2012 07 14, 19:20)
Laba diena.
Atsitiko toks netiketumas mano gyvenime-staiga sunkiai susirgo ir lygiai taip pat staigia mire mano kirpeja, pas kuria kirpausi  virs 20 metu sad.gif
Taigi dabar iskilo misija neimanoma-kirptis juk vistiek reikes...
Pasiskaiciusi SM, nuvariau pas Mindauga is KM, uzsispyrusiai netikejau, kad bus kare, kaip cia dauguma rase (nes mano veidui-taip maniau-netiks nu niekaip). Nukirpo: kare pritaikyta mano marmuzei-teko susipazinti su savimi is naujo. Lyg ir nieko, lyg ir pripratau, bet sakau, gal kas pigiau taip pat graziai moka. Dabar uzsirasiau i ta pati salona pas Anastasia. Gal kas nors jau bandet? Ar jau nerimauti?

Kaip supratau, ji dar pradedanti g.gif O kaip už mokinukę mokėti net ir 60 Lt būtų perdaug.... (Gal aš ir neteisi, gal kas pakomentuos, kas pas ją jau kirposi ir liko patenkintas)?
Atsakyti
Ridas- salonas Yury.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo piperpuke: 16 liepos 2012 - 11:48
QUOTE(vabalauskiene @ 2012 06 25, 15:22)
Apskritai gal kas apie UFF kokį atsiliepimą turi? smile.gif

As turiu! Komentaras mano : niekas neikit!

Prisikaicius graziu zodziu ju aprasymuose fb, susigundziau. Gavos tai, uzsirasiau pas mergaite, jau vardo netsimenu. Man is vis buvo vienodai pas ka eiti, telefonu atsiliepusiam asmeniui taip ir pasakiau, tik priduriau kad reikia gero kirpimo. Kirpeja velavo, tai pralaukiati, niekas netik, kad nepasiule jokios arbatos visi kirpejai tarp ju ir pats Grygevich, trainiojosi kampuose, as buvau uzsimus, kad man kaip ir vienodai kas kirps ar kirpejas A., ar Kirpeja B., bet ne, visi laukiam didziosios stilistes atvykstant!

Kirpo mane apie 1.5h (plaukai pecius sieke) vis klausinejo kaip as noriu ir ar gerai jei taip nukirptu, ar anaip, atrode, kad visiskai savim nepasitiki,atrode toj rankos drebet prades, nors mano pirmas sakinys buvo jai pagaliau atvaziavus, darykit ka norit, tik kad tiktu, nors ir puse galvos plikai. Kituose salonose, stilstai krykstauja is laimes,keli klausimai, kirpimas, o poto dar ir kvietimas padalivauti modeliu ju sezoninuose pristatymuose.

Apkirpo tikrai baisiai, smagiausia buvo kai jau nuiminejo man ta skraiste, as net sutrikau, cia jau ka viskas? o visi kirpciukai taip ant veido sumesti buvo, kad akim nieko nemaciau, sakau palaukit, palaukit as kaip ir po kirpyklos noreciau kelia matyti.

Atrodziau kaip su salmu vienoj pusej, galas atrode kai nepabaigtas, priekis is vis, kaip aklos kirpejos kirptas.

Suma buvo 90. O buvau taip isvarginta viso laukimo,dar velavau i susitikima, kad net pyktis nenorejau.

Isvada tokia, jog mane pries pora metu kolegijos studetes per mokymus graziau nukirpo.
Atsakyti
QUOTE(ingulka7 @ 2012 07 16, 10:08)
Kaip supratau, ji dar pradedanti  g.gif  O kaip už mokinukę mokėti net ir 60 Lt būtų perdaug.... (Gal aš ir neteisi, gal kas pakomentuos, kas pas ją jau kirposi ir liko patenkintas)?

Aš kirpausi pas Anastasią iš KM. Po ilgų kirpėjo paieškų nusprendžiau surizikuoti, nes pamaniau, kad gerą vardą turintis salonas bet ko nepriims į darbą. Nesigailiu smile.gif Labai kruopšti, iš to, ką kalba ir pasakoja apie plaukus, panašu, kad nemažai išmano (gal tik per daug neaiškių terminų man, mėgėjai, vartoja smile.gif ). Kirpausi trumpai (iš vidutinio ilgio plaukų), pagal nuotraukas iš interneto, atrinko tai, kas jai atrodė bus realu padaryti su mano plaukais. Užtruko apie valandą. Pliusai - nukirpo tikrai tvarkingai, gražiai beveik taip, kaip norėjau, bet... Kadangi paleido nesušukuotą taip, kaip norėjau, tai buvau išsigandusi, kad kažkas ne taip smile.gif Užteko lašelio putų ir želės, ir vualia - atrodau taip, kaip norėjau. Ir štai jau daugiau nei mėnuo jokių bėdų - išsiplaunu, pasišiaušiu, ir pamirštu savo plaukus iki kito ryto smile.gif Atauginėja gražiai, kol kas neskubu pas ją vėl užsirašinėti, nes man ir ataugę gražu. Kol kas. Ar eičiau dar pas ją? Tikrai taip. Sakyčiau taip - kaip kirpėja jin man paliko puikų įspūdį, kaip stilistei (pritaikančiai šukuoseną pagal veidą) dar reikėtų patobulėti, bet kadangi nesibaiminu rizikuoti (plaukai greitai auga), tai man jin tiko.
Atsakyti
Anastasia is KM pasirode stai kaip : kirpimas lyg ir tvarkingas techniskas, taciau...plaukai issikyre kokiais tai sluoksniais, kokiu net neitariau turinti; kampas, kuri kirpejai pristaciau, kaip labiausiai erzinancia sukuosenos vieta-taip ir liko vos paglostytas; forma, kurios paprastai po kirpyklos tikuosi-neatsirado; trumpai-negrisiu.
Dar kai kas: kaina interneto psl nurodyta 40-60 Lt, spekit, kiek mokejau, atspejot-60 Lt, beje tas pats buvo ir pas Mindauga:90-100 Lt, zinoma mokejau 100 Lt. Tai dabar galvoju, per kokias tokias sventes tos kainos buna ant apatines ribos. Dar reikia pamineti, kad neledziu naudoti jokiu ten "truputi lengvo lako" ar ko nors panasaus, nes noriu matyti issyk tikra rezultata. Taigi KM 1:o, laimi Mindaugas, Anastasia-ilsisi.
Dar turiu atsargini varianta Raugyklos g. kirpeja Jurga. Kerpa-man tinka, bet gudrumas toks:po menesio turi butinai grizti, kitaip vaizdo nebera. Tikiuosi kad forma isliks bent pora menesiu, jeigu ne-grisiu pas Mindauga mad.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneVasara @ 2012 07 21, 15:55)

Dar kai kas: kaina interneto psl nurodyta 40-60 Lt, spekit, kiek mokejau, atspejot-60 Lt, beje tas pats buvo ir pas Mindauga:90-100 Lt, zinoma mokejau 100 Lt. Tai dabar galvoju, per kokias tokias sventes tos kainos buna ant apatines ribos.

As du kartus kirpausi pas Mindauga ir abu kartus mokejau 90 smile.gif Nezinau nuo ko priklauso kaina 4u.gif Mano plaukai tikrai netrumpi, tai greiciausiai ne nuo ilgio thumbup.gif g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Gal kuriai teko kirptis Pretty grožio namuose? Labai domina atsiliepimai g.gif
Atsakyti
Hm, pasisakysiu. Po pirmo apsilankymo pas Jurgą iš Figaro, nei liūdėjau nei džiaugiausi. Po truputį pradėjom šviesinti sruogom ir pakirpo galus, na iš esmės ir negali būti Vau. po to vis galvojau kur eiti, ir galvoju dar kartą pabandysiu, pašviesinom daugiau sruogų, trečią kartą dar daugiau ir galiu pasakyti darausi į žmogų panaši biggrin.gif Esmė ta kad mano plaukai jau buvo nujuodinti, noriu sodriai rudų, nepakenkiant plaukui smile.gif Žo sesei,mamai,ar draugei rekomenduočiau. Bet kam sunku ką ir rekomenduoti, dažnai žmonės nežino patys ko nori,tai kaip kirpėjai žinoti g.gif
Atsakyti