QUOTE(vabalauskiene @ 2012 06 25, 15:22)
Apskritai gal kas apie UFF kokį atsiliepimą turi?
As turiu! Komentaras mano : niekas neikit!
Prisikaicius graziu zodziu ju aprasymuose fb, susigundziau. Gavos tai, uzsirasiau pas mergaite, jau vardo netsimenu. Man is vis buvo vienodai pas ka eiti, telefonu atsiliepusiam asmeniui taip ir pasakiau, tik priduriau kad reikia gero kirpimo. Kirpeja velavo, tai pralaukiati, niekas netik, kad nepasiule jokios arbatos visi kirpejai tarp ju ir pats Grygevich, trainiojosi kampuose, as buvau uzsimus, kad man kaip ir vienodai kas kirps ar kirpejas A., ar Kirpeja B., bet ne, visi laukiam didziosios stilistes atvykstant!
Kirpo mane apie 1.5h (plaukai pecius sieke) vis klausinejo kaip as noriu ir ar gerai jei taip nukirptu, ar anaip, atrode, kad visiskai savim nepasitiki,atrode toj rankos drebet prades, nors mano pirmas sakinys buvo jai pagaliau atvaziavus, darykit ka norit, tik kad tiktu, nors ir puse galvos plikai. Kituose salonose, stilstai krykstauja is laimes,keli klausimai, kirpimas, o poto dar ir kvietimas padalivauti modeliu ju sezoninuose pristatymuose.
Apkirpo tikrai baisiai, smagiausia buvo kai jau nuiminejo man ta skraiste, as net sutrikau, cia jau ka viskas? o visi kirpciukai taip ant veido sumesti buvo, kad akim nieko nemaciau, sakau palaukit, palaukit as kaip ir po kirpyklos noreciau kelia matyti.
Atrodziau kaip su salmu vienoj pusej, galas atrode kai nepabaigtas, priekis is vis, kaip aklos kirpejos kirptas.
Suma buvo 90. O buvau taip isvarginta viso laukimo,dar velavau i susitikima, kad net pyktis nenorejau.
Isvada tokia, jog mane pries pora metu kolegijos studetes per mokymus graziau nukirpo.