Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Mintee @ 2012 07 05, 11:51)
Kur rekomenduotumete dazyti plaukus sviesiai su saltu atspalviu?  4u.gif

kirpykloj arba grožio salone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2012 07 05, 13:35)
kirpykloj arba grožio salone  4u.gif

Dar butu gerai pavadinimas ir adresas, bei kirpejo/s vardas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2012 07 05, 12:02)
Pažiūrėjau interneto puslapyje, tai Anos vardu kirpėjos nėra  g.gif  Dirba Agnė ir Renata.

Ana maciau nuotraukoje, Facebooke Kristinos oficialiame internetiniame puslapyje,ji buvo sudejusi nuotraukas is atidarymo kartu su salono meistremis.. gali buti kad tiesiog ne visos yra sudetos...
Dar turiu savo nuomone siuo klausimu, daug geru kirpeju turi savo salonus atsidare ir pasieme dirbti meistrus kuriuos zino, pazysta mate kaip dirba.. ka gali atrinkti zmogus kuris nedirba toje srityje?? gal Natalija ir arogantiska taciau gerai pasake, zmones turi dirbti savo darba... mano apsoliuciai asmenine nuomone kad tas salonas tikrai nieko gero o ir meistru veidai niekur nematyti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovita25: 05 liepos 2012 - 14:55
Gal kas nors dažėtės plaukus ombre stiliumi Vilniuje ir galėtumėte rekomenduoti puikiai nudažiusį/sią kirpėją?
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 07 04, 13:27)
<...>...  kirpeju dazna beda, kad jie nemoka graziai pamodeliuoti, kerpa kaip tiesu plauka ( toks jis yra busenoje slapia galva) taciau isdziovinus tas kirpimas krenta visai kitaip...
Pasvajoju rasti kirpeja tokio tipo plaukui...

va va va... man ta pati beda. Tik mano slapi nera tiesus, bet buna slidus, minksti , faini tokie, o kai isdziuna (naturaliai) total kosmar lotuliukas.gif kritimas plauko po kirpimo viiiiiiisiskai buna daznai nei i tvora, nei i mieta (mano banguoti, sunkus, stori plaukai)
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2012 07 09, 20:46)
va va va... man ta pati beda. Tik mano slapi nera tiesus, bet buna slidus, minksti , faini tokie, o kai isdziuna (naturaliai) total kosmar  lotuliukas.gif  kritimas plauko po kirpimo  viiiiiiisiskai buna daznai nei i tvora, nei i mieta (mano banguoti, sunkus, stori plaukai)

analogiskai mano plaukas toks.. beda su kirpejais LT juodai...
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 07 09, 15:18)
Gal kas nors dažėtės plaukus ombre stiliumi Vilniuje ir galėtumėte rekomenduoti puikiai nudažiusį/sią kirpėją?

Pažįstu merginą, kuri ombre dažėsi per Valerijų Gigevič. Atrodo tikrai gražiai, bet tai tik vienas atvejis, apie kitas nežinau, todėl rekomenduoti būtų drąsu. smile.gif
Atsakyti
Merginos, prasau pagalbos. Prasau rekomenduoti gera kirpeja, arba koloriste kuri graziai sviesintu plaukus. Padariau klaida toki dalyka darydama provincijos kirpykloj. Spalva vietoj kakavines virto i ryzo atspalvio, ypac prie saknu. Galai kaip buvo tamsus taip liko. Man po dvieju savaiciu pusbrolio vestuves verysad.gif Noriu iki to laiko atrodyti graziai....aciu.
Atsakyti
merginos, rekomenduokite padorią/ų kirpėją, kuris apkirptų besibanguojančius plaukus ne bet kaip, o taip kad po to gražiai banguotųsi ir nevirsčiau kūtvėla, Vilniuje, tam galiu skirti iki 100 Lt. Būtų gerai su kontaktais. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2012 07 13, 10:00)
merginos, rekomenduokite padorią/ų kirpėją, kuris apkirptų besibanguojančius plaukus ne bet kaip, o taip kad po to gražiai banguotųsi ir nevirsčiau kūtvėla, Vilniuje, tam galiu skirti iki 100 Lt. Būtų gerai su kontaktais. Ačiū  4u.gif

sekmes pieskose tokio ieskau jau .. n metu :4u
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 07 13, 10:45)
sekmes pieskose tokio ieskau jau .. n metu  :4u

neieškau kokio stebuklo, bet bent kad normaliai apkirptų. nes kai kurie kai iškarpo, tai nei šis, nei tas. karpyt taip, kad būtų tiesesni, tai buvau radus tokį kirpėją, bet jis nebedirba.
Atsakyti
nors ziurejau skeptiskai i pagirimus Mindaugui is KM.. bet kaip ir rasiau esu kaip ir patenkinta smile.gif plaukai krenta tvarkingai, spalva irgi puikiai parinko, nors pries tai buvo dazyta visokiausiais atspalviais... ir draugems patiko jo parinkta spalva...
Atsakyti