Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Elenora @ 2012 07 03, 21:30)
Gal ir gerai, kad nesusigundžiau (tiksliau neturėjo laiko man svarbiai šventei, nes tikrai būčiau nužygiavus). Užtat apsilankiau pas Eglę L. (anksčiau dirbo Carolina Make-up Studio, dabar dirba atskirai), tai kaip visada, išėjau be priekaištų: šaknų šviesinimas, galiukų pakirpimas ir lengvas sušukavimas - 200 Lt

kiek girdejau tame salone ( Gatineu) Jurate graziai sukuosenas daro sventines.. tai as uzsirasiusi esu svarbiai progai rugpjuti... bet nei dazysim, nei kirpsim...
o Lina man dare su Dikson keratinini tai visai nepatiko, toliau kirpo daze, tai tooks brokas... pasirodo, nors prasiau pasviesinti nutamsino i ryyyza, kuria Mindaugas is KM neblogai isseme.. aisku dar yra to ala rausvumo ir pavyks tik per kelis kartus sita reikala sutvarkyti...
As nemegstu dideliu pokyciu plaukai stori, banguoti... kirpeju dazna beda, kad jie nemoka graziai pamodeliuoti, kerpa kaip tiesu plauka ( toks jis yra busenoje slapia galva) taciau isdziovinus tas kirpimas krenta visai kitaip...
Pasvajoju rasti kirpeja tokio tipo plaukui...
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 07 02, 10:30)
as sedziu su salono Gatineu Linos broku ryzomis saknimis ir tamsiais galais..
kazka skubiai reikia daryti, bet sedziu ir kazko nebyliai laukiu  biggrin.gif
ar uz 100-300 tas pats ssss...

Jau atrodo visur rasiau, kad gatineu salone nemoka sviesint plauku sad.gif man buvo ziauriai sugadine plaukus... Vos nenukrito, nes jau buvo zilos spalvos doh.gif be jokio pigmento
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 07 03, 17:05)
Akropolio Burzua Lina ir Gabija visai nieko  smile.gif Lina labai svelni tokia...

Ačiū. O kiek kirpimas kainavo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 07 04, 14:27)
Jau atrodo visur rasiau, kad gatineu salone nemoka sviesint plauku sad.gif man buvo ziauriai sugadine plaukus... Vos nenukrito, nes jau buvo zilos spalvos  doh.gif  be jokio pigmento

seku sita tema, ranka prie sirdies pridejus galiu prisiekt biggrin.gif ale vat nepamaciau jusu zinutes doh.gif doh.gif dar karta uz jus ir save pasikartosiu..
MERGINOS TIK NE GATINEU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2012 07 03, 22:37)
O kur dabar dirba? smile.gif

Dabar, kaip supratau, dirba sau, privačiai. Studija yra Etmonų g. 6, įėjimas šalia Bix'ų, bet paprastai iš lauko neįeisit, reikia skambinti.

QUOTE(dkny_777 @ 2012 07 04, 10:40)
su kokiais dazais dirba Egle?

Plaukų priežiūros kosmetika visa davines, o plaukų dažai, klausiau, bet tai dabar bijau pameluot, užsipliurpėm (bet tikrai ne davines). berods schwartzkopf unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 07 04, 13:27)
Jau atrodo visur rasiau, kad gatineu salone nemoka sviesint plauku sad.gif man buvo ziauriai sugadine plaukus... Vos nenukrito, nes jau buvo zilos spalvos  doh.gif  be jokio pigmento

merginos, jus vien tik paziurekit i pacios Linos sviesintu plauku kokybe ir viskas taps aisku, tai siaubas... bet sukuosena bent jau man buvo grazia padariusi
Atsakyti
O gal kas nors lankėsi Kristinos Ivanovos grožio salone ,,Kristina"? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dkny_777 @ 2012 07 04, 16:47)
merginos, jus vien tik paziurekit i pacios Linos sviesintu plauku kokybe ir viskas taps aisku, tai siaubas... bet sukuosena bent jau man buvo grazia padariusi

tai vat tiek lina tiek jurate tik sukuosenoms...
Atsakyti
mamytes, o niekas is jusu neturi patirties su Jolita arba Daina is Sugiharos Vokieciu g.? kaip jos? mane siaip domina plauku dazymas (sviesinimas)...
Atsakyti
QUOTE(aknitap @ 2012 07 04, 17:26)
O gal kas nors lankėsi Kristinos Ivanovos grožio salone ,,Kristina"?  biggrin.gif

Dvi kirpejas pazystu siuo metu dirbancias pas ja salone.. kai buvo blogi laikai pas jas namie dazydavausi plaukus ir kirpedavausi ( priimdavo kirpejas namuose) viena is ju Ana vardu... tai siaip tai tikrai nieko ipatingo.. o drauges kurios ejo isvis sake daugiau nebeis ( kalbu apie Ana) o mane daze tamsiai todel zinot nelabai cia ir ivertinsi ta profesionaluma pastoviai ruda dedi ir tiek smile.gif dabar kai pinigeliu atsirado tai tikrai nebeiciau.
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 07 05, 11:31)
Dvi kirpejas pazystu siuo metu dirbancias pas ja salone.. kai buvo blogi laikai pas jas namie dazydavausi plaukus ir kirpedavausi ( priimdavo kirpejas namuose) viena is ju Ana vardu... tai siaip tai tikrai nieko ipatingo.. o drauges kurios ejo isvis sake daugiau nebeis ( kalbu apie Ana) o mane daze tamsiai todel zinot nelabai cia ir ivertinsi ta profesionaluma pastoviai ruda dedi ir tiek  smile.gif dabar kai pinigeliu atsirado tai tikrai nebeiciau.

Pažiūrėjau interneto puslapyje, tai Anos vardu kirpėjos nėra g.gif Dirba Agnė ir Renata.
Atsakyti
Kur rekomenduotumete dazyti plaukus sviesiai su saltu atspalviu? 4u.gif
Atsakyti