Nerealiai as tai zaviuosi tokiais jaunuoliais, kurie nebijo kazko paieskoti ir kad ir pas stilista apsilankyti saunuolis vaikis
labai labai gražu
aciu, merginos, uz komplimentus vaikinukui
as pasirodau is nugaros. As tikrai labai patenkinta visu procesu bei rezultatu. Garbanos mano naturalios, Jurgos - parinkta spalva ir kirpimas:
as pasirodau is nugaros. As tikrai labai patenkinta visu procesu bei rezultatu. Garbanos mano naturalios, Jurgos - parinkta spalva ir kirpimas:
QUOTE(vauga @ 2012 05 31, 23:15)
as pasirodau is nugaros.......
spalva N-E-R-E-A-L-I
Labai gražios garbanos ir jų spalva Aš taip pat norėjau įdėti Stilago filmuką apie Jurgitos darbą, nes neseniai pamačiau.
Man ji irgi atrodo meistrė, kuri labiausiai iš visų mano aplankytų stengiasi įsiklausyti į kliento lūkesčius, o ne kaip jos kai kurie kolegos labiausiai rūpinasi, kad gražu būtų jiems patiems.
Man ji irgi atrodo meistrė, kuri labiausiai iš visų mano aplankytų stengiasi įsiklausyti į kliento lūkesčius, o ne kaip jos kai kurie kolegos labiausiai rūpinasi, kad gražu būtų jiems patiems.
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 06 02, 10:14)
Labai gražios garbanos ir jų spalva Aš taip pat norėjau įdėti Stilago filmuką apie Jurgitos darbą, nes neseniai pamačiau.
o kokios kainos pas Jurgitą? šiuo metu ruošiuos keisti savo kirpėją, ieškau alternatyvos jai, tai būtų įdomu sužinot
QUOTE(vauga @ 2012 05 31, 23:15)
aciu, merginos, uz komplimentus vaikinukui
Neįsižeiskit, bet čia kirpimo - nulis....