Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 30 gegužės 2012 - 14:43
Vauga,
labai gražiai pakirpo Jūsų sūnų thumbup.gif Lauksime atsiliepimų ir nuotraukų kaip Jus apkirpo Jurga mirksiukas.gif
Atsakyti
Nerealiai thumbup.gif as tai zaviuosi tokiais jaunuoliais, kurie nebijo kazko paieskoti ir kad ir pas stilista apsilankyti thumbup.gif saunuolis vaikis 4u.gif
Atsakyti
labai labai gražu smile.gif
Atsakyti
aciu, merginos, uz komplimentus vaikinukui smile.gif
as pasirodau is nugaros. As tikrai labai patenkinta visu procesu bei rezultatu. Garbanos mano naturalios, Jurgos - parinkta spalva ir kirpimas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2012 05 31, 23:15)

as pasirodau is nugaros.......

spalva N-E-R-E-A-L-I wub.gif
Atsakyti
Irgi Jurgos darbas (plaukai ir makiazas):

STILAGO
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2012 06 01, 01:43)
spalva N-E-R-E-A-L-I    wub.gif

Garbanos irgi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai gražios garbanos ir jų spalva 4u.gif Aš taip pat norėjau įdėti Stilago filmuką apie Jurgitos darbą, nes neseniai pamačiau.

Man ji irgi atrodo meistrė, kuri labiausiai iš visų mano aplankytų stengiasi įsiklausyti į kliento lūkesčius, o ne kaip jos kai kurie kolegos labiausiai rūpinasi, kad gražu būtų jiems patiems.
Atsakyti
O gal kuri kirpotės ir dažėtės ŠEIMOS GROŽIO CENTRE Vilniuje? Būtų įdomu išgirsti atsiliepimus 4u.gif ( tvarkiausi ten antakius ir labai patiko, bet dvejoju dėl plaukų priežiūros)
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 06 02, 10:14)
Labai gražios garbanos ir jų spalva 4u.gif Aš taip pat norėjau įdėti Stilago filmuką apie Jurgitos darbą, nes neseniai pamačiau.

Man ji irgi atrodo meistrė, kuri labiausiai iš visų mano aplankytų stengiasi įsiklausyti į kliento lūkesčius, o ne kaip jos kai kurie kolegos labiausiai rūpinasi, kad gražu būtų jiems patiems.

o kokios kainos pas Jurgitą? šiuo metu ruošiuos keisti savo kirpėją, ieškau alternatyvos jai, tai būtų įdomu sužinot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2012 05 31, 23:15)
aciu, merginos, uz komplimentus vaikinukui smile.gif
as pasirodau is nugaros. As tikrai labai patenkinta visu procesu bei rezultatu. Garbanos mano naturalios, Jurgos - parinkta spalva ir kirpimas:
user posted image

Neįsižeiskit, bet čia kirpimo - nulis.... doh.gif
Atsakyti