Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(jovita25 @ 2012 05 16, 11:15)
Vel keliausiu pas Martyna is KM si karta dazymas plius kirpimas....
Daug visokiu isbandziusi esu, gal ir nestebuklas jis, bet man patiko siltas bendravimas isigilinimas i norus, nuosirdziai issiklausinejo visko ir tikrai labai maloni atmoesfera pas juos...

Na aplinka ten , smulkmenos, bendravimas visu sukuria tokia aplinka, kurioje malonu buti. Todel man negaila ten palikti pinigu blush2.gif Neseniai buvau pas Mindauga, juokesi is manes, kad as matyt specialiai ateinu reciau, kad iseiciau visiskai pasikeitusi, ir zinuma isejau pasikeitusi, kirpimas kitoks, nei praeita karta, kirpciukus taip pat kitokius nukirpo ir jauciuosi vel nepaprastai grazi, ir vel sulaukiu daug komplimentu. 4u.gif Todel kol kas zinau, kad radau savo kirpeja, ir greitu metu jo nekeisiu, del 20 ltl skirtumo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 05 16, 10:15)
skaiciau kad kazkam nesvarbu kalba, nekalba kad tik dirbtu... man taip nera, nes po nevykusiu kirpeju eksperimentu, buvau gerokai nudegusi.. daznas jausmas sedi kedeje ir krupcioji kad tik vel nenureztu puse ilgio...  doh.gif o kirpeja visa laika tyli, o jei dar ir veidukas perkreiptas ( teko ir pas tokias pabuvoti)

Mat kaip skirtingai biggrin.gif As esu is tu, kur nemegsta kai lenda i dusia - tegul tik nukerpa gerai. Uztat einu pas Mindauga. Ir nekrupcioju is baimes, kad per daug nukirps...dazniau tenka ikalbineti, kad nukirptu daugiau. Nes plaukai taip zaibiskai auga, kad po keliu savaiciu nebesimato kirpimo.
Atsakyti
QUOTE(IDeina @ 2012 05 17, 17:00)
Banguotų garbanotų plaukų sąvininkės 4u.gif  kreipiuosi į jus prašydama pasidalinti savo kirpėju kontaktais.
Myliu savo banguotus plaukus ir nė už ką nenoriu jų tiesinti. Deja, kolkas dar nepavyko atrasti kirpėjo, kuris juos gražiai suguldytų. Iš kirpyklos išeinu puikia šukuosena, nes plaukai būna ištiesinti. Tačiau jau po kito galvos plovimo jie tampa panašūs į pakulas. O tiesinti kiekvieną dieną, kad jie gražiai gulėtu, gaila plaukučių doh.gif Ilgai kirpausi pas Rimdžiu, dabar paskutiniu metu pas Misha, bet atėjo laikas ieškoti kito meisto

jei jums nereikia dažyti, tai ko gero rekomenduočiau savo kirpėją. Inga iš Šilkinės bangos Šiaurės miestely.
Bet jei reikia ir dažyt... schmoll.gif niekada neįsiklauso į tai, kokia spalva tu nori.. jei nori šviesint, tai būtinai šaknis nutamsins.. kaip tik vakar apturėjau labai nemalonų vizitą. dabar rezultatas - tamsios šaknys ir tamsiai nudažyta galvos oda, ir 9-10 numerio, t.y visiškai šviesūs plaukų galai..

Bet kerpa jinai garbanotus plaukus gerai.
Atsakyti
Prabėgau visą temą, bet niekur neradau info apie senamiesčio grožio salono Rūdninkų gatvėje meistrus. Man arti namų, būtų smagu.. Nieko ekstremalaus neplanuoju, bet baisu pakliūt pas kokią ožką smile.gif atsiprašau, tiesiog esu turėjusi kalną bevykusių eksperimentų. negaržiai čia aš doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryžuota @ 2012 05 22, 10:03)
Prabėgau visą temą, bet niekur neradau info apie senamiesčio grožio salono Rūdninkų gatvėje meistrus. Man arti namų, būtų smagu.. Nieko ekstremalaus neplanuoju, bet baisu pakliūt pas kokią ožką smile.gif atsiprašau, tiesiog esu turėjusi kalną bevykusių eksperimentų. negaržiai čia aš  doh.gif  4u.gif

del sio salono galiu tik pasakyti, kad kai dariausi ten manikiura, paliko labai bloga ispudi, t.y. pati aptarnavimo kultura- bent jau manikiurininke nuolat snekejo telefonu asmeniniais reikalais, dirbo letai, vos sulaukiau, kol pabaigs, kazkaip nerimti jie ten, nesitikeciau ir is kitu paslaugu kokybes
Atsakyti
Gal kas lankėtės Vilena grožio salone prie Ibrahim'o? Kokie įspūdžiai?
Atsakyti
QUOTE(dkny_777 @ 2012 05 22, 10:16)
del sio salono galiu tik pasakyti, kad kai dariausi ten manikiura, paliko labai bloga ispudi, t.y. pati aptarnavimo kultura- bent jau manikiurininke nuolat snekejo telefonu asmeniniais reikalais, dirbo letai, vos sulaukiau, kol pabaigs, kazkaip nerimti jie ten, nesitikeciau ir is kitu paslaugu kokybes

oho, gaila verysad.gif arti namų, kainos įkandamos. kirpdavausi pas Rimdžių. negaliu pasakyti nei ko blogo, nei ko gero. Pakirpdavo ir nudažydavo gražiai, bet ar kažkas labai toookio? patrumpindavo galiukus ir tiek. kažkaip nebetraukia ten. plius jo kirpimai man kiek vienodi - visos išeina arba kare jei trumpaplaukes arba pakarpytos ištiesintos.. kažkaip.. ieškau naujovių.
Atsakyti
Beje kazkaip neradau atsiliepimu apie Gatineu salona smile.gif gal kuri grazintes ten ?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif gal kuri esat buvusi Kukla Beauty Box pas kirpeja Ala? laaabai buciau dekinga jei pasidalintumet savo ispudziais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 05 22, 14:28)
Beje kazkaip neradau atsiliepimu apie Gatineu salona  smile.gif gal kuri grazintes ten ?

Lina ten gerai daro sukuosenas, tikrai labai maloni moteris, isklauso ir pasiulo skirtingu variantu, taciau del kirpimu nezinau
Atsakyti
QUOTE(Sofie @ 2012 05 23, 17:41)
Sveikutes 4u.gif  gal kuri esat buvusi Kukla Beauty Box  pas kirpeja Ala? laaabai buciau dekinga jei pasidalintumet savo ispudziais  smile.gif

mano pazystama pas Ala lankosi - turi sviesius ilgus plaukus. Spalva grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dkny_777 @ 2012 05 23, 18:07)
Lina ten gerai daro sukuosenas, tikrai labai maloni moteris, isklauso ir pasiulo skirtingu variantu, taciau del kirpimu nezinau

pas lina dariausi lauku gydima keratinu 4u.gif patiko
Atsakyti