Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Purpurine @ 2012 05 14, 10:48)
O jus taip ir nepalikot savo ispudziu po Zvirblytes blush2.gif

Gi vėliau parašiau,kad išvykau į užsienį,o anksčiau laiko negalėjo priimti doh.gif Labai sunku man mėn į priekį planuoti. Bandysiu pas ją užsirašyti kitam mėnesiui:)
Atsakyti
Misos darbai tai manes nezavi. Ir apskritai, siuo metu jo gyvenimo asis yra neseniai isigytas automobilis rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas nors turite atsiliepimų apie Saulės studiją Jonažolių g. Lazdynėliuose? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nagainee @ 2012 01 19, 14:50)
Vaikstau Lazdyneliuose pas kirpeja,  puiki meistre, maloni mergina.
Dazo, kerpa, tiesina, priaugina plaukus...
Del kontaktu,jei domina, rasykite a.z.

Gal galite pasidalyti kontaktais, į az (siunčiau žinutę, bet jūsų dėžutė užpildyta) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saloniki @ 2012 05 15, 08:16)
Gal kas nors turite atsiliepimų apie Saulės studiją Jonažolių g. Lazdynėliuose?  4u.gif

daziausi ten plaukus gal kokius metus laiko, bet ne pas Saule, o pas kita kirpeja (tuo metu ten dirbo tik dvi), tai blogu atsiliepimu nera, tiesiog gerai daze ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Saloniki @ 2012 05 14, 19:37)

Vadinasi, per tuos ketverius metus niekas nepasikeitė doh.gif
Atsakyti
Vel keliausiu pas Martyna is KM si karta dazymas plius kirpimas....
Daug visokiu isbandziusi esu, gal ir nestebuklas jis, bet man patiko siltas bendravimas isigilinimas i norus, nuosirdziai issiklausinejo visko ir tikrai labai maloni atmoesfera pas juos... skaiciau kad kazkam nesvarbu kalba, nekalba kad tik dirbtu... man taip nera, nes po nevykusiu kirpeju eksperimentu, buvau gerokai nudegusi.. daznas jausmas sedi kedeje ir krupcioji kad tik vel nenureztu puse ilgio... doh.gif o kirpeja visa laika tyli, o jei dar ir veidukas perkreiptas ( teko ir pas tokias pabuvoti) ... labai istrigo Martyno klausimas, pirma karta kaip jauciates pas mus? vienoms to reikia kitoms, ne... Man reikia...

kadangi plaukai banguoti ir tamsus daug papasakoti negaliu... patiko kad dazydamas visais budais stengesi nuiimti raudoni, kuris atsiranda dazant rudasi dazais doh.gif kazkodel... ax.gif bent jau visu toks budavo...
jokiu eksperimentu, dare viska taip kaip norejau ir prasiau...
ir toms kurios tikisi kazko wauuu irgi manau jis nelabai tiks smile.gif gal greiciau toms kurios labai nori issaugoti naturaluma, plauku ilgi ir nervus biggrin.gif
Atsakyti
galiu rekomenduoti Beną dirbantį Kristianoj , centre.
mano plaukai trumpi,iki ausų. linkę riestis. noriu atsiauginti.
patiko tuom ,kad išklauso,pasiūlo ir kaina gera.
už kirpimą ir dažymą sumokėjau 150 lt. eina trečias mėnesis ,o atauginėja gražiai.
Atsakyti
Banguotų garbanotų plaukų sąvininkės 4u.gif kreipiuosi į jus prašydama pasidalinti savo kirpėju kontaktais.
Myliu savo banguotus plaukus ir nė už ką nenoriu jų tiesinti. Deja, kolkas dar nepavyko atrasti kirpėjo, kuris juos gražiai suguldytų. Iš kirpyklos išeinu puikia šukuosena, nes plaukai būna ištiesinti. Tačiau jau po kito galvos plovimo jie tampa panašūs į pakulas. O tiesinti kiekvieną dieną, kad jie gražiai gulėtu, gaila plaukučių doh.gif Ilgai kirpausi pas Rimdžiu, dabar paskutiniu metu pas Misha, bet atėjo laikas ieškoti kito meisto
Atsakyti
QUOTE(auslinda @ 2012 05 17, 14:17)
galiu rekomenduoti Beną dirbantį Kristianoj , centre.
mano plaukai trumpi,iki ausų. linkę riestis. noriu atsiauginti.
patiko tuom ,kad išklauso,pasiūlo ir kaina gera.
už kirpimą ir dažymą sumokėjau 150 lt. eina trečias mėnesis  ,o atauginėja gražiai.

Labai ačiū 4u.gif . Dabar užsirašiau pas kitą meistę, bet jeigu kas, pasinaudosiu jūsų patarimu.
Atsakyti
QUOTE(tiktiks @ 2012 05 03, 15:54)
Taigi ,nugirdau šioje temoje apie  Kirpimo Meistrų stilistą Mindaugą.Jau tryniau delnais,kaip aš pas jį eisiu .Bet KM internetiniame puslapyje kainos nuliūdino. Kirpimas 140 , dazymas  300= 440lt verysad.gif

as pas ji mokejau 100lt uz kirpima smile.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 05 04, 09:41)
Sveikos 4u.gif

Rašau vėl su atsiliepimu. Norėjau padėkoti kelioms forumietėms, kad kažkada rekomendavo kirpėją Jurgą, dirbančią salone Figaro, Gedimino 9. Dabar truputį gaila, kad anksčiau jos neišbandžiau ir ėjau pas Mindaugą.

Tikiuosi, kad kam nors atsiliepimas pravers 4u.gif

mhmhmh idomu kaip ji sviesina? neteko skaityt, girdet atsiliepimu? rolleyes.gif
Atsakyti
Kirpausi pas Laimi pries du metus, gal nutrumpimo gerokai, bet kirpimas laikesi is tiesu ilgai, plaukai graziai krisdavo ir nereikejo jokiu fenu. Po to antra karta bandziau pas Laimi kirptis, taciau antra karta jis labai skubejo ir rezultatas nebebuvo toks geras.

Kirpausi ir pas Zvirblyte ir negaliu pasakyti apie kirpima nieko gero. Kirpima atliko labai greitai paskubomis, nuolat pese plaukus ir plaukus jau po 2-3 savaiciu reikejo kirpti ir vel, o kaina pas ja tikrai nemaza. Jauciausi pinigus i bala ismetusi.

Gal bandete Nastia is KM? kazkaip pradedu galvoti, kad jauni meistrai labiau stengiasi.

Kaip Jurgita is Figaro kerpa? Koks jos darbo stilius?
Atsakyti