sveikos , mamytės
Rinkdamasi meistrą, perskaičiau visas temas, todėl negaliu nepalikti ir savo komentaro, gal kam pravers
.
Pagal atsiliepimus pasirinkau Mišą iš My Studio ir... nusivyliau. Atrodytų, daug papasakojau (ir meistras tą pažymėjo) - kas man nepatinka, netinka, ko nemėgstu, ko tikiuosi... Bet... vis dėlto pritrūko elementaraus atsižvelgimo, paklausimo, ką aš galvoju, ko tikiuosi. Spalva ne tokia, kirpti pradėjo nesitardamas ir nesiūlydamas... Kai pasakiau, kad kerpa per trumpai, lyg ir įsižeidė... Plaukai buvo maždaug iki pečių, dabar ant galvos toks kaip ir pasipūtęs "grybas" iš trumpesnių plaukų, kurie vos dengia ausis, negaliu jų sutvarkyti ryte.
. Gal tas kirpimas ir geras, bet man netinka ir nepatinka. Ne tiek gaila tų sumokėtų 280 už kirpimą ir dažymą, kiek prarastų kelių mėnesių, kol ataugs ir vėl galėsiu pasijusti savimi
.
Jeigu kas rekomenduotų kirpėją, kuri mokėtų įsiklausyti ir padėtų kokybiškai dailiai atauginti plaukus iki pečių (na, ne trumpų kirpimų mėgėją), gražiai šviesintų rudai nudažytus plaukus, būčiau labai dėkinga
.